1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Maska neprātīgai matu augšanai. Tikai pēc tam nesaki, ka mēs tevi nebrīdinājām!

 

2 Atjaunot matus un padarīt tos enerģiskus ir tas, ar ko ir vērts nodarboties nekavējoties! Mati spēj mainīt cilvēka tēlu. Ar koptu, fantastisku frizūru tu cilvēkiem radīsi brīnišķīgu iespaidu par sevi. Visburvīgākais šajās divās receptēs ir to neticamā pieejamība. Visas sastāvdaļas tu bez problēmām atradīsi virtuvē! Dodies meklēt nepieciešamās sastāvdaļas un neslinko, bet ātrāk taisi matu masku. Efekts būs tik ļoti pamanāms, ka tu sāksi regulāri uzlabot savu matu stāvoki ar šīs procedūras palīdzību. Sastāvdaļas:

  • 2 banāni;
  • 1 olas dzeltenumu;
  • 1 tējkarote citrona sulas.

  Samaisi visas sastāvdaļas līdz iegūsti viendabīgu maisījumu un masu ieliec matos. Ietin galvu polietilēna maisiņā un nosiltini ar dvieli, šalli vai cepuri. Pēc pusstundas vari maisījumu izmazgāt, izmantojot parastu šampūnu. Tev radīsies iespaids, it kā matu uz galvas kļuvis divas reizes vairāk! Maska, kas sniegs matiem ne tikai enerģiju un spēku, bet arī svaigumu! Sastāvdaļas:

  • 1 glāze apelsīnu sulas
  • 1 glāze kefīra.

  Šai maskai pietiek tikai ar pusstundu, lai tā aktīvi iedarbotos uz matiem. Velti 30 minūtes sava laika matiem, tas taču nav grūti! Ja šo burvīgo masku liksi matos vismaz divas reizes nedēļā, tad tu spēsi veidot frizūras, par kurām agrāk varēji tikai sapņot… Bezgala vienkārši, bet tik efektīvi! Obligāti pastāsti draudzenēm!

 avots: takprosto.cc
 

33 KOMENTĀRI

  1. Jā, tik tiešām liekas, ka matu ir divreiz vairāk, jo īstenībā pilni mati ar banāniem! Neiesaku likt matos banānu, jo pēc tam nav iespējam izskalot!

    • Masku arī es nevienam ar banāniem neiesaku lietot. Mati protams uzreiz liekas vairāk, jo banānus no matiem vienkārši nav iespējams dabūt ārā. Man pagāja stunda ja ne vairāk! Ķemmējot vismaz puse no maniem matiem palika matu ķemmē.
      Paldies tam cilvēkam kas ko šādu izdomāja. Laikam jau pats nebija to mēģinājis.
      Mīļās dāmas, neticiet visam ko raksta!

      • Tur ir skaidri rakstīts, ka jāsamaisa viendabīgā masā. Ja banānu gabaliņi tev ir viendabīga masa, pati vainīga! Izlasi vēlreiz instrukciju un tad kunksti.

        • Instrukciju var lasīt neskaitāmas reizes, bet fakts paliek fakts, varbūt blenderējot var izvairīties no sekām, taču mana pieredze ir līdzīga 🙂 vienīgi var neķemmēt līdznākamai mazgāšanai.

      • Vienkarsi ideala maska.jau kadu laiku lietoju un efekts ir ideals un nekadi banani matos nepaliek ja dara visu pareizi.

        • Tieši tā ir jābūt viendabīga māsai un ja ļoti palīdz un viss izskalojas, nevajag trit ar banānu, jālasa pareizi instrukcija un tā arī jādara. Rezultāts tiešām ir labs.

  2. Tieši tā – banānus pēc tam nevar dabūt ārā no matiem. Un muļķīgi ir likt kaut kādas maskas, lai radītu biezāku matu efektu. Vajag panākt to, lai mati tiešām būtu biezāki, nevis tikai izskatītos!

  3. Es blenderi sablendereju banānu tad viegli nāk ārā no matiem.
    Es pati iesaku avakodo ar olīveļļu vai citam sastāvdalām tā gan manus matus padarija biezākus. Bet tas jādara 2x nedēļā. Es vel iesaku meitenēm neberzēt matus ar dvieli pec mazgāšanas tas ari bojā matus.

  4. Mesli. Auglus un darzenus matos neliek ( tikai skalo matus ar novarijumiem) ari olu diezgan gruti no tumsiem matiem dabut ara, ja mazga silta udeni, tad paliek matos olu drupacas. Neiesaku ari jaties ar sinepju masku – noed tikai krasu, un iztere tavu laiku..

  5. Nezinu, kā abas dāmas ir lietojušas šo masku, bet man tādu problēmu nebija. Ir jau, ka mazliet paliek banāni matos, bet nav tā, ka stundām ir jāmokās, lai tos dabūtu ārā. Es izmazgāju matus, izķēmēju tos un mati bija tīri. Nekādu problēmu.

  6. 2x mazāk viņi palika, jā 😀 pēc tām mocībām izmazgāt….
    Pati nelikšu šo masku vairs, un tālāk ar neieteikšu!

  7. Labakie lidzekli ir augi ka piemeram natru novarijums vai kaltetu apinu ziedu novarijums.Pati vairak lietoju skalbju jeb kalmes saknu novarijumu mati klust loti spidigi un miksti. bet sis saknes no sakuma ir jasagriez smalkas ripinas un jaliek zaveties. iesaku so uzlejumu lietot ziema kad matiem ir vajadzigs spidums jo ziema mati klust vaji un nedzivi no cepurem,aukstuma.

    • virsraksts vien pasaka prieksā.-…….Nesaki, ka mēs tevi nebrīdinājām! tad jadoma rikseet vai nee…

  8. Kāda nav mēģinājusi otru masku ? Gribētu zināt vai tā strādā… Zinu, ka želatīna matu maska ir ļoti laba. Man palīdzēja – apjoms vismaz 2x lielāks :))

  9. Ja visu izdara kārtīgi, tad nerodas nekādas problēmas. Varu ieteikt pārbaudītu recepti tām, kuras nemāk izmazgāt banānus no matiem…Parastā soda!! Universāls līdzeklis. Ar sodu profilaksei izmagzā matus no šampūnu atstātām paliekām, jo mati ātri uzņem netīrumus un smakas.

  10. Nelieciez bananus matos, taas ir beigas! h kjemmeesjana ar pilnu kjemmi izplestiem matiem kjemmejot tos saldos bananu gabalinjus.

  11. Pilnīgas šausmas ar tiem banānu gabaliņiem,tor nekādi nevaru dabūt ārā….tagad sēžu ar slapju galvu un domāju,ko darīt……Tā ir,ka neizlasa citu komentārus pirms tam….”(((((

  12. Nav jau tik traki,galvenais vajag kartigi sablenderet bananus!jautajums tik ir cik reizes ned.so bananu masku jaliek?

  13. Elementārakais ka panakt matu veselumu nogriez pliku pauri audze dabigus un nebojat viņus ar s…. tad ar nevajadzēs dimat par mztu maskam un štrunta līdzekļiem

  14. Es taisu sev savādāku masku, kas tiešām palīdz matu augšanai ka arī atjaunošanai
    Atkarīgs no matu biezuma
    Man ir vidēja biezuma mati:
    Tā tad
    Lieku 2 ēdam karotes Coconit oil
    4 ēd karotes medus
    1 Olu
    Un pusi no citrona sulu izspiežu
    Visam ir jābūt viendabīga maska ( šķidram)
    Ielieku matos, pietiek vismaz ar 30 min ( es parasti paturu 1h vai pat ilgak , sliktāk nekas nenotiks)
    Izmazgāju ar šampūnu , kondicionieru
    Izžāvēju parasti ar fēnu , vēsu gaisu

  15. Es šo masku lietoju bieži,kad nav slinkums ķēpāties ,bet tas ir to vērts . Pirmo reizi es (kā jau vairākas no mums )pieļāvu kļūdu,un nācās plēst banānus no matiem? bet tad sapratu ka sablenderetie banāni vēl jāizrīvē caur sietiņu ,tad iegūst jauku maigu konsistenci.un tad var pievienot olas dzeltenumu un citrona sulu.
    Noteikti izskalot vajadzētu ar remdenu ūdeni,un tad izmazgāt kā parasti.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.