1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Viss, kas jāzina par Strēlniekiem

 

stre

Kādi Strēlnieki ir darbā, mīlestībā, seksā, draudzībā? Ko Strēlnieki grib un ko svarīgi atcerēties par šo zīmi!

Periods: 21. novembris – 23. decembris.

Strēlnieki – viskonservatīvākā zodiaka zīme. Parasti Strēlnieku ārieni ne ar ko īpašu neizceļas, nu bet harizma – magnēts apkārtējiem. Strēlniekus ir viegli novērtēt un cienīt, tāpēc, ka viņiem ir daudz talantu. Ja jūs vēlaties, lai jūsu dzīvē ir kaut viens uzticīgs cilvēks – jums ir vērts iepazīties ar Strēlnieku.
Sniedzam jums īsu vīrieša – Strēlnieka raksturojumu: ietiepīgs, atbildīgs, dāsns, veiksmīgs, kaislīgs, mērķtiecīgs, uzticams.
Īss sievietes – Strēlnieka raksturojums: pievilcīga, jūtīga, mazliet augstprātīga, kaprīza, temperamentīga, apburoša.

Strēlnieki un darbs.
Strēlnieki regulāri kavē darbu, tāpēc viņiem ir vajadzīgs elastīgs darba grafiks un saprotoša vadība. Viņiem nav pieņemami rāmji un viņiem nav jāsaka “tā dzīvo visa pasaule”. Viņi patstāvīgi izdomās veidus, kā var dzīvot tā, ka viņi vēlas, nevis tā, kā viņiem iesaka citi. Ja Strēlnieks ir iemīlējies savā projektā, tad veltīs savam mīļotajam darbam visu savu laiku un visus savus spēkus. Viņiem nepatīk mācīties skolā, bet turpmāk dzīvē labprāt mācīsies to, kas viņiem var noderēt, lai nodrošinātu sevi un savu ģimeni.

Strēlnieki un mīlestība.
Vīrietis – Strēlnieks ir ļoti romantisks aplidojot sievieti, viņš kā žņaudzējčūska apvij savu izredzēto ar rūpēm un mīlestību, bet tas nenozīmē, ka viņš ir gatavs precēties. Viņam ir svarīga viņa brīvība un neatkarība. Bet, ja jums tomēr ir izdevies iekarot Strēlnieka sirdi, tad viņi māk ilgi un uzticīgi mīlēt. Viņš izvēlas labāko no labākajām, viņam ir svarīgi, lai viņu saprot un atbalsta, kam tad mīlestība vēl ir vajadzīga?
Sieviete – Strēlnieks metas mīlestība ar visu galvu. Bet, ja viņas partneris viņu ir pievīlis vai ja viņa ir pazaudējusi interesi par viņu, tad viņa, klusējot aizies. Šis zīmes pārstāves ar abām rokām balso par laimi un viņām nav vajadzīgas sadzīves problēmas, neizpildītie solījumi vai mūžīgie strīdi. Viņas ir mūžīgajos romantikas, sapratnes un sirsnības meklējumos.

Strēlnieki un gulta.
Vīrieši – Strēlnieki ir ļoti azartiski gultā. Viņi māk maksimāli noskaņot partneri vajadzīgajā virzienā. Bet galvenais viņu noteikums ir: “sevišķi neaizrauties ar objektiem, kurus jāpavedina”. Viņi ir klasisko paņēmienu piekritēji, bet ja viņiem piedāvās eksperimentēt, viņi neatteiksies. Viņi, garās prelūdijas laikā, ir intīmo kostīmiņu, augstpapēžu kurpju un zeķu mīļotāji.
Sievietes – Strēlnieki – dedzīgas lieliska seksa piekritējas. Tādas sievietes – magnēts pretējam dzimumam, jo viņa necenšas noslēpt savus trūkumus. Tādas sievietes mīl sevi un bauda savu māku mīlēt dzīvi. Viņas gultā var izdomāt aizvien jaunus trikus, scenārijus un spēles. Nemierīga būtne, kura alkst pēc glāstiem. Sievietes – Strēlnieki īpaši nepārdzīvo to, cik ilgs bija intīmo prieku laiks, viņām ir svarīgi, ka viss ātri sākās un beidzās ar vajadzīgo rezultātu.

Strēlnieku erogēnās zonas.
Vīriešiem – Strēlniekiem patīk, ja sieviete prelūdijas laikā pievērš uzmanību viņa mugurai, it īpaši jostas vietai un sēžamvietai. Var izmantot gan vieglu, gan kaislīgu glaudīšanu, kodienus, tikko jūtamus pieskārienus un skūpstus. Vīrietis – Strēlnieks sajuks prātā no jebkura jūsu pieskāriena jostas vietai.
Sieviete – Strēlnieks nav vienaldzīga pret galvas masāžu. Maiga pieskaršanās ādai, matu glaudīšana, viegla galvas masāža, kopīgā vannā, parādīs jums jūsu partneri no tās puses, nu kuras viņa agrāk nekad nebija atvērusies. Jūs droši varat gaidīt kaisles un uzbudinājuma lavīnu. Nebaidieties izmantot šo mazo viltību.

Strēlnieki un draudzība.
Šis zīmes pārstāvji – vieni no labākajiem draugiem pasaulē. Viņi nemeklēs iespēju izlocīties, viņi izdomās reālu veidu kā palīdzēt. Strēlnieki jums aizdos naudu, bet tūlīt arī izdomās, kur un kā jūs varat nopelnīt, lai ne tikai atdotu viņiem parādu, bet arī pats varētu labi nopelnīt. Strēlnieki tiecas pie veiksmīgiem cilvēkiem, viņiem patīk attīstīties, kaut arī kādreiz viņi palaižas slinkumā. Strēlniekiem var uzticēties, jo viņi nemāk nodot un pievilt.
Strēlniekiem nepatīk, kad viņu paziņas sūdzas par dzīvi. Strēlnieki vienmēr redz citas izejas, jo žēlums vēl nevienam nav palīdzējis tikt galā ar problēmām. Viņi – darbības, nevis ciešanu piekritēji.
Pazīstamas personības, kuras dzimušas Strēlnieku zīmē: Džanni Versače, Maksims Averins, Jūlija Timošenko, Tina Ternere, Vensans Kassels, Nikolajs Nosovs, Natālija Kračkovskaja, Aleksandrs Masljakovs, Emirs Kusturica, Antons Makarskis, Vladimirs Maškovs, Bruss Li, Vera Fišere, Aleksandrs Bloks, Džeina Sibbetta, Ridlijs Skotts, Marks Tvens, Vudijs Alens, Nelli Furtado, Britnija Spirsa, Lusija Lju, Džuliana Mūra, Fedors Tjutčevs, Afanasijs Fets, Patrisija Kaas un citi.

Svarīgi atcerēties.
Katrai zīmei ir savs raksturojums, kas apraksta personības iezīmes un uzvedību, bet katrs cilvēks ir individuāls un unikāls. Katram no mums ir svarīgi atcerēties, ka dzīvē akcents ir jāliek uz sevis apzināšanos un pašattīstību. Kādreiz mums ir vieglāk visu vainu uzvelt dzimšanas datumam, nevis savaldīties vai meklēt risinājumu. Bet tas nenozīmē, ka horoskopi cilvēkiem kļūs mazāk interesanti.
Horoskopus lasīja, lasa un lasīs, tāpēc, lai iepazītu kādu tuvāk vai lai attaisnotu kādu muļķīgas rīcības iemeslu. Padoms: mīliet savus trūkumus un savu tuvinieku kļūmīgos soļus, jo tieši tas padara mūs par unikāliem un neatkārtojamiem cilvēkiem.
Dzīvojiet jau šodien un apzinieties, ka katrs no mums ir brīvs savā izvēlē un savos lēmumos. Cieniet apkārtējos un tad jūs nesastapsieties ar “nesaderīgajām” zodiaka zīmēm.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.