2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Sieviete – Mežāzis. Viņas nebaidās no smaga darba

 

mež

Sieviete-Mežāzis vienmēr nākotni plāno iepriekš un nebaidās nekāda smaga darba. Ar noteikumu, ka nākotne nodrošinās viņai finansiālu kāpumu. Pasaulē nemaz nav tik daudz Mežāžu, kuriem ir vienaldzīgi spilgti zelta rotājumi vai jebkuri citi bagātības simboli. Tāpēc parasti viņi ir gatavi gūt panākumus par jebkuru cenu: kaut ar spēku, kaut ar spītību, kaut vai ar viltību. Tāpēc, ja jums ir radušies kaut kādi sarežģīti jautājumi par savu karjeru, uzdodiet tos sievietei-Mežāzim: viņa vienmēr zin, kas jādara.

Un vēl jāzina, ka šie cilvēki ir tik ļoti pieticīgi un pašaizliedzīgi, ka viņus vienkārši nav iespējams salauzt vai iznīcināt. Viņi var izlikties “par beigtu”, bet nekad “nenomirs”.

Mežāžiem patīk kustēties uz priekšu un uzskaitīt savus sasniegumus. Un, ja viņi patiešām ir ieinteresēti par kaut ko, tad var izdarīt visu, lai panāktu savu. Viņi ir ambiciozi un nekad neaizmirst, kāpēc viņi ir šeit.

Mežāžiem nepatīk ilgstošas pārrunas vai saskaņošanas. Un kaulēšanos viņi vispār ienīst. Labākais veids, kā sarunāt ar šīs zīmes cilvēkiem – uzreiz piedāvāt saprātīgu cenu. Nekāda tirgošanās! Un viņi nekad jums neprasīs atlaidi: viņi ir pārāk lepni priekš tā.

Mežāži ir pārliecinoši, spēj pieņemt citu cilvēku argumentus un izvirzīt savus. Un, ja pasaulē ir sieviete, kura spēj uzsākt savu biznesu bez graša kabatā, tad tā ir sieviete-Mežāzis! Labākie vārdi viņai ir nevis “Es tevi mīlu”, bet gan: “Tu esi visgudrākā un kompetentākā sieviete, kādu jebkad esmu redzējis”. Mežāži var izlikties, ka viņiem nevajag uzslavas un atbalstu no citiem, bet tas tā nav.

Laiku pa laikam, kā jau visām sievietēm, viņām vajag nomainīt mājas dekora elementus, lai neiekristu depresijā. Tā kā arī naudu viņas māk tērēt ar prātu.

Šīs sievietes zina, ka, lai par viņām jūsmotu, ir jāpieliek pūles. Un viņām nav nekā labāka par sajūtu, ka jūs viņu atbalstāt un uzskatāt, ka viņa visu dara pareizi. Tiko kā regulāri sāksiet viņu slavēt, ieraudzīsiet, kā viņa iekšēji ir izmainījusies. Jā, to ne vienmēr varēs redzēt viņas sejā, bet sirds dziļumos šie komplimenti var likt viņai lēkāt aiz prieka.

Lietās, kur nepieciešams izrādīt uzstājību un spītību, Mežāzim nav līdzinieku. Tāpēc, ja jums ir paveicies izveidot attiecības ar šīs zīmes sievieti, varat būt pārliecināts: labāka partnere, ar kuru nodzīvot dzīvi, vienkārši neeksistē!

avots: pic-words.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.