2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sieviete – Strēlnieks. Patiesi unikālas sievietes

 

str

Strēlnieces ir savā patiesumā unikālas sievietes. Viņas ne vienmēr jums teiks to, ko jūs vēlaties dzirdēt, bet toties jūs vienmēr varat paļauties uz viņu godīgumu un tiešumu. Dažreiz viņu ēdelīgie un atklātie komentāri par jūsu sarežģīto intīmo dzīvi var ievest strupceļā, bet tieši tāda taču ir patiesu draudzeņu vērtība, vai ne? Jāatzīmē, ka Strēlnieces var, tieši otrādi – uzmundrināt jūs tik spēcīgi, ka jums sagribēsies vai dejot aiz laimes.

Strēlnieces laikam ir pat pārāk atklātas, bet neko darīt: viņas pasauli redz tādu, kāda tā ir patiesībā. Un nevar ciest melus. Un vēl viņas vienmēr zina, kad viņām melo, tā kā esiet uzmanīgi. Un neuzdoties par to, kas neesat.

Strēlnieces ir ļoti neatkarīgas. Ja jūs vēlaties, lai sieviete, kura dzimusi šajā zīmē, kaut ko izdarīt, nekad necentieties panākt savu ar manipulācijām, vai arī izmantojot savu stāvokli. NLP, “hipnoze” un citas “alu cilvēku” tehnikas ar šīm sievietēm nestrādā. Viņas nevar ciest “gudrīšus”, kuri domā, ka ir gudrāki par visiem citiem.

Strēlnieku neatkarība bieži vien noved pie tā, ka šīs sievietes paliek vienas. Viņas ir sarkastiskas, bieži nervozē un var aizsūtīt jūs uz elli ar smaidu uz lūpām. Nav nekāds pārsteigums, ka kaut ko tādu ne katrs vīrietis spēj izturēt!

Dusmās Strēlniekus labāk neredzēt. Bet, ja jūs esat pietiekami veiksmīgi, lai būtu attiecībās ar sievieti-Strēlnieku, varat būt pārliecināti: jūs esat ieguvuši arī uzticamu draugu, lielisku kompanjonu un vispār stabilu un uzticamu dzīvesbiedru uz visu atlikušo mūžu. Viņas var paglābt jūs no “vētrām”, var būt jūsu uzticības persona nepieciešamības gadījumā un vienmēr būs jūsu pusē. Pat tad, kad visi draugi jau pametīs jūsu laivu.

Strēlnieces ir dāsnas, pacietīgas un māk būt noderīgas. Viņas nekad neaizmirst par saviem tuviniekiem, pat tad, kad fiziski atrodas tūkstošiem kilometru tālu.

Strēlnieces ir tas retais sievietes tips, kurām joprojām ir draugi no bērnības. Tas ir tas pats gadījums, kad jautrās meitenes draudzējas jau no skolas laikiem, un pēc tam pārvēršas skaistās sievietēs un saprot, ka nekas viņām netraucē arī turpmāk palikt par draudzenēm.

Pieaugušas sievietes-Strēlnieki ir elegantas un par sevi pārliecinātas sievietes, kuras vienmēr zina, kā pareizi ģērbties, kā arī to, kur var atļauties būt nevērīga, bet kur – nē.

Mīlestībā šie cilvēki ir vairāk nekā romantiski, nekā pieņemts uzskatīt. Pilnīgi iespējams, ka jūsu sieva joprojām krāj visas mīlas vēstulītes, kuras jūs jebkad viņai esat rakstījis. Un vēl joprojām atceras pirmo filmu, kuru kopīgi noskatījāties. Bet nevajag gadiīt, ka viņa dzīvīgi par to jums stāstīs! Mīlas noslēpumi tāpēc arī ir noslēpumi, lai tos turētu pie sevis, par to pārliecināti ir Strēlnieki.

Kad viņas romāns beigsies, viņa iekšēji var burtiski raudāt, bet neviens no apkārtējiem to nepamanīs. Un vairumam liekas, ka tas nemaz nav bijis romāns, bet gan vieglprātīga intriga. Un neviens nekad neuzzinās, cik ļoti stipri viņas sirds ir iekšēji salauzta.

Vecums Strēlniekiem pilnīgi un nemaz nav šķērslis. Viņas tā arī paliek jaunas meitenes pat tad, kad kļūst vecākas. Tas ir viņu dzīvespriecīgums, viņu mūžīgais optimisms – tas ar gadiem nekur nepazūd! Un tieši ar to, būsim godīgi, viņas pievelk vīriešus!

Neviena cita sieviete nevar būt tik kaislīga mīļākā, kā Strēlniece. Viņas spēj izrādīt mīlestību visam, ar ko vien nodarbojas, viņām piemīt lieliska humora izjūta un spēcīga ticība nākotnei. Ar viņām nekad nav garlaicīgi. Strēlnieces nekaitina. Un viņas māk atzīties savās jūtās, ja zin, ka vīrietim tas kaut ko nozīmē..

Neviena sieviete jūs tik saldi neskūpstīs, kā tā, kas dzimusi šajā zīmē. Tas viss ir tāpēc, ka viņa zin atšķirību starp aizraušanos un mīlestību!

Un, ja Kupidona bulta iekļūs jums tieši sirdī, tad neviens jūs vairs neglābs no Strēlnieka varas!

avots: pic-words.ru
 

12 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.