10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Sieviete – Vērsis. Mierīgas, stabilas un reti izrāda spilgtas emocijas

 

vērs

Sievietes-Vērši, kā likums, ir klusas, mierīgas, materiālistiskas un reti izrāda kaut kādas pārmērīgi spēcīgas emocijas. Tie ir nopietni cilvēki, kuri nerīko nekādas histērijas, turklāt velti!

Dažreiz viņi var sevi parādīt kā agresīvus un cietsirdīgus cilvēkus, bet tikai tajos gadījumos, kad viņi patiešām ir izprovocēti! Attiecībās viņi sagaida, ka partneris ļaunprātīgi neizmantos viņu lojalitāti un uzticību, bet slāpēs viņu negatīvās emocijas.Vērši nav greizsirdīgi, viņiem nepatīks bozties un viņi nerīkos jums scēnas par to, ka jūs uz kādu ne tā esat paskatījušies. Vai pat kādam esat izteikuši komplimentu, kaut arī blakus stāvējusi sieva!

No otras puses, kaut arī tas notiek pat ļoti reti, ja Vērsis zaudē savaldību, tad tas var būt ļoti bīstami! Neizmantojiet ļaunos nolūkos!

Vēršu elegnce ir pārsteidzoša. Viņas patiešām saprot, kas īsti ir sievišķība, un kā tai ir jāizpaužas! Vēršiem patīk, kad mugurā ir maksimāli maz apģērba. Un kad tas ir plāns. Un, lai būtu košas krāsas! Viņām ir iedzimta stila izjūta, viņas zin, kā savienot apavus ar kleitu, kad izgriezums ir “tas, kas vajadzīgs”, un, kad ir – “pārāk kliedzošs”. Viņas ir jūtīgas, bet nekad neatļaujas slikti izskatīties.

Nav vērts bārties ar Vēršiem. Kaut vai tāpēc, ka viņiem ir pārsteidzoša spēja nomākt ienaidniekus, demonstrējot pret viņiem vienaldzību un vēsumu.

Vērši nav cilvēki-sapņotāji. Viņi dod priekšroku stingri stāvēt uz Zemes, nevis padoties fantāzijām. Viņi ir materiālisti, tas ir, tic tikai tam, ko var ieraudzīt un sataustīt. Biznesā viņi riskē reti, bet vienmēr ir gatavi doties “zelta avota” meklējumos. Citiem vārdiem, ja jūs šaubieties, vai jums vajag uzņemties kārtējo avantūru, labāk pajautājiet padomu savai sievai. Viņa noteikti labāk par visiem prot izvērtēt riskus un ieguvumu. Un viņas uzvedība vienmēr balstās uz veselo saprātu.

Vēršiem ir lieliska gaume uz ēdienu. Un mūziku! Viņi zin pareizas restorāna virtuves nozīmīgumu un klausās tikai to mūziku, kur akordi ir izdomāti visjēdzīgāk!

Vērši ēd maz un gandrīz vienmēr žēlojas, ka ēdienā ir pārāk daudz sāls vai garšvielas. No otras puses, paši viņi nav tie labākie pavāri!

Toties viņi māk novērtēt mākslu! Iet ar sievieti-Vērsi uz muzejiem un ekskursijās – tā ir tīra bauda. Viņi nevar ciest steigu un prot izbaudīt kontemplatīvus apstākļus.

Vērši, atšķirībā no Auniem, nav spītīgi un ietiepīgi. Reti atrodama šīs zīmes sieviete, kura bieži čīkstēs un žēlosies. Nabadzīšu loma viņām pavisam noteikti nepiestāv!

Sieviete-Vērsis vienmēr ir gatava sniegt savu plecu savam vīrietim, nebaidās no nekāda darba, pat tāda, kur maz maksā! Ja viņas ģimene nonākusi finanšu krīzē, viņa nesāks pārmest vīram, lai tas iekārtots trešajā darbā. Bet gan pati ies uz darbu!

Vēršiem nav vajadzīgs vīrieša plecs, lai uz tā paraudātu. Tāpēc, ka viņas ir pārāk spēcīgas, lai laiku tērētu nožēlai un skumjām. Šīs vīrišķīgās sievietes nebaidās no rītdienas. Un viņām nemaz nav tik viegli sabojāt garastāvokli!

Ja sieviete-Vērsis jānoraksturo ar vienu vārdu, tad šis vārds būs: Spēks!

avots: pic-words.ru 
 

5 KOMENTĀRI

  1. Sievietes horoskopā par to kāda viņa ir kā sieviete liecina nevis zodiaka zīme, kurā atrodas viņas Saule, bet gan zodiaka zīme, kurā atrodas viņas Mēness dzimšanas brīdī, t.i. sieviete var būt dzimusi maijā un viņas Saule ir Vērša zīmē, bet Mēness, piemēram ir Vēzī, tātad kā sieviete viņa sevi izpaudīs kā Vēzis.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.