10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops 2016. gadam visām horoskopa zīmēm. Solās būt raibs, notikumiem bagāts gads

 

g2016

2016. gads sola mums daudz spilgtu notikumu un ieplānoto mērķu sasniegšanu ( bet ne vienmēr godīgā veidā).
Tas ir gads, kura laikā, pirmām kārtām, katrs rūpēsies par personīgo izdevīgumu, ar tādu mērķi tiks dibinātas arī savienības.
Vasaras mēneši būs visvairāk piesātināti. Tieši vasarā notiks visinteresantākās un visnoderīgākās iepazīšanās, sāksies visizdevīgākie projekti, visas ieceres realizēsies ātrāk un vieglāk. Vienlaicīgi vasara ir arī visbīstamākais periods: var uzplaiksnīt tautas neapmierinātība, pieaugt aizdegšanās risks visdažādākajos veidos.
Bet par spīti visam, Pērtiķa gads sola dāvāt prieku un pozitīvas emocijas. Lai arī kas notiks, no jebkuras situācijas varēs atrast izeju, kaut gan kādreiz, lai to atrastu, vajadzēs likt lietā izgudrotāja spējas. Nākošais gads sola būt veiksmīgs tiem, kuri nebaidās riskēt, tic sev un ir gatavi izmēģināt ko jaunu.

Auns.
2016. gads kļūs Aunam par pārejas robežu. Jūs pabeigsiet savus iesāktos darbus un ķersieties pie jauniem projektiem, visticamāk, ka jūsu darbības sfēra kardināli mainīsies. Jūs kļūsiet viltīgāks, atbrīvosieties no iekšējiem žņaugiem un nepārliecinātības un tas ļaus jums sasniegt savus mērķus. Pērtiķa gads jums sola daudz interesantu un noderīgu iepazīšanos.

Vērsis.
Gads solās būt sarežģīts, bet interesants. Jūs gaida jauni, ienesīgi projekti, jūs varēsiet izdarīt visu, ko esat ieplānojis, bet būs daudz jāstrādā. Ir iespējami jauni ieguvumi, kuri palīdzēs izcelties pūlī un pasvītros jūsu statusu. Pērtiķa gads sola jums ceļojumus, kuri atstās ne tikai spilgtas atmiņas, bet arī ko tādu, kas pilnībā varēs izmainīt jūsu dzīvi.

Dvīņi.
Pērtiķa gads gatavo jums daudz satricinājumu. Var gadīties, ka jums būs jāmeklē jauns darbs, jānomaina paziņu loks un jāsāk dzīve no baltas lapas. Daudziem notikumiem iemesls būs apstākļi, kuri no jums nav atkarīgi, tāpēc pieņemiet notiekošu tādu, kāds tas ir un centieties tajā atrast pozitīvus momentus. Rudenī jums radīsies jaunas iespējas un ja pareizi ar tām rīkosieties tiksiet pie lielas peļņas.

Vēzis.
2016. gads ir laiks ievākt augļus. Projekti, kurus jūs esat uzsācis 2015. gadā, stiprinās jūsu materiālo stāvokli un pievilinās jaunus klientus un partnerus. Bet viss nebūs tik gludi, problēmas var rasties tāpēc, ka jūs laicīgi nespēsiet piemēroties jauniem apstākļiem. Jūsu dzīvē parādīsies jauni cilvēki un, ir iespējams, ka atgriezīsies vecie draugi. Viņi dāvās jums daudz spilgtu, pozitīvu emociju un palīdzēs tikt galā ar grūtībām.

Lauva.
Gads būs aktīvs un spilgts, bagāts ar notikumiem. Šajā gadā jums izdosies viss, kam ķersieties klāt. Jums aktīvi palīdzēs apkārt esošie cilvēki. Neaizmirstiet, pateikties viņiem un jūsu abpusēji izdevīga sadarbība turpināsies ilgi. Jūs gaida interesantas tikšanās un ceļojumi, kaut gan gads paies ļoti ātri, tas atstās daudz patīkamu atmiņu. Rīkojieties, fortūna ir jūsu pusē.

Jaunava.
Pērtiķis nesola, ka Jaunavām būs viegli. Notikumi risināsies ļoti ātri un jums būs jāpaspēj zibenīgi reaģēt uz notiekošo. Attiecības ar cilvēkiem būs smagas, jums būs jāpārskata savi principi un pārliecības, lai saglabātu to, kas jums ir. Gadā beigās noguruma un ātras notikumu maiņas dēļ, ir iespējams, ka jūs sāksiet pieļaut kļūdas. Bet ne jau viss būs slikti. Ir iespējams, ka jūs uzdrošināsieties kaut ko pamainīt savā dzīvē un sāksiet kustēties vajadzīgajā virzienā. Jaunie notikumi un virziena maiņa nāks jums par labu. Piekrītiet, jūs jau pārāk ilgi esat aizsēdējies vienā vietā.

Svari.
Jums Pērtiķa gads grūtības nesola. Jums viss padosies viegli un jūs no tā gūsiet patiesu baudu. Zvaigznes sola jums veiksmi karjerā, jaunas iepazīšanās, patīkamus braucienus un spilgtus iespaidus. Izmantojiet!

Skorpions.
Sarežģīts, bet tajā paša laikā interesants periods. Profesionālajā jomā būs ienesīgi projekti, cilvēki jums palīdzēs un to jūs aktīvi izmantosiet. Daudzi notikumi norisināsies spontāni, ātri nomainīs viens otru un paredzēt, kur tie gala rezultātā aizvedīs, ir diezgan sarežģīti.

Strēlnieks.
Beidzot jūs atradīsiet savu vietu dzīvē un sapratīsiet, kādā virzienā jums jāturpina virzīties tālāk, ir iespējams, ka jūs uzsāksiet savu biznesu vai nomainīsiet profesionālo jomu, pārmaiņas gala rezultātā izrādīsies tikai noderīgas.
Ir paredzamas pārmaiņas attiecībās ar apkārtējiem, ir iespējams, ka nāksies risināt jautājumus, kuri saistīti ar mājokli vai arī aizstāvēt citas mantiskas intereses.

Mežāzis.
Pastāv liela iespēja, ka, lai sasniegtu savus mērķus jums būs jāizmanto ne visai likumīgi paņēmieni. Esiet uzmanīgs ar to, ko darāt, pat niecīga kļūda var novest pie nopietnām problēmām.
2016. gadā jūs gaida braucieni, kuri atstās labvēlīgu ietekmi uz jūsu materiālo stāvokli, uz attiecībām ar apkārtējiem un veselību.

Ūdensvīrs.
Labs gads darbā un personīgo attiecību jomā. Pērtiķa gads Ūdensvīriem piedāvā daudz iespēju, galvenais – neslinkot un tās izmantot. Ir iespēja, nomainīt darba vai dzīves vietu. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību jūsu apkārtējiem cilvēkiem un izslēgt tos, kuriem jūs neuzticaties, jo lielākais vairums problēmu, kuras var rasties Ūdensvīriem, notiks apkārtējo vainas dēļ.

Zivis.
Jums nāksies aizstāvēt savas intereses. Nepadodieties apkārtējo provokācijām, citādāk, jūs ievilinās intrigās un liks atbildēt par to, ko jūs neesat veicis. Jums bieži nāksies mainīt savus plānus, galvenokārt, citu vainas un apstākļu sagadīšanās dēļ. Materiālajā ziņā ir liels risks pazaudēt visu, ko esat nopelnījis, tāpēc koncentrējieties uz to, lai netērētu naudu veltīgi. Zvaigznes jums iesaka atturēties no ilgstošiem ceļojumiem un komandējumiem.
Nobeigumā gribas piebilst, ka vistiešāk horoskops atbilst tīrām zodiaka zīmēm, tas ir, cilvēkiem, kuri ir dzimuši no 1 – 18 mēneša datumam. Uz pārējiem, lielākā vai mazākā mērā iedarbojas blakus esošās zodiaka zīmes. Atcerieties, zvaigznes jums tikai iesaka, galīgo lēmumu pieņemat jūs pats! Veiksmīgu jums gadu!

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.