10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sieviete – Vēzis. Kaislīgākā un romantiskākā sieviete

 

vēz

Neviena cita sieviete nebūs tikpat kaislīga, romantiska un “ērta” savam partnerim kā sieviete-Vēzis. Viņa ir vienmēr gatava viņu nosmacēt ar saviem kaislīgajiem apskāvieniem un skūpstiem. Vienmēr gatava pagatavot kaut ko garšīgu vai vienkārši apskaut, lai atbalstītu viņu grūtā brīdī.

Tajā pašā laikā, kas attiecas uz sevi, viņas prasa tieši tādu pašu uzmanību. Vēžiem vienmēr tās ir par maz! Aukstajās naktīs un dienās viņa zem segas jums pieglaudīsies. Un pa televizoru skatīsies to, ko jūs gribat skatīties, un nevis viņa. 

Kad sieviete-Vēzis jūt, ka viņas partneris pārdzīvo ne tos pašus labākos laikus, viņa izdarīs visu, lai viņam izdabātu. Un izteiks neskaitāma daudzuma uzmundrinājuma un atbalsta vārdus. Pašas viņi reti sūdzas – gan vīrieši, gan sievietes. Bet viņi noteikti nekad neizliksies nemanām jūsu problēmas un nepatikšanas!

Ja attiecībās ar sievieti-Vēzi radīsies kādas problēmas, viņas dos priekšroku tam, lai tās neatstātu jūsu dzīvesvietas robežas. Ja viņa kritizē savu partneri, tad dara to, par nožēlu, pārāk sāpīgi. It īpaši gadījumā, ja vīrietis ir īpaši ievainojams.

Ja jums ir attiecības ar sievieti-Vēzi, tad jums ir jābūt gatavam uz to, ka lielāko daļu laika jums tomēr nebūs viegli. Pirmkārt, tāpēc, ka Vēži ir kautrīgi, maigi un sievišķīgi. Un otrkārt, tāpēc, ka viņas tieši tāpat māk būt karstas, tiešas un agresīvas! Un nekad nezini, cik pūļu ir jāpieliek, lai viņas nomierinātu un nevis vēl vairāk nokaitinātu! 

Jūs varat kopā iet pa ielu, just, ka viss ir kārtībā un te pēkšņi viņa nolemj jums uzbrukt! Liekas, it kā jūs uz ielas būtu ar Lauvu, un nevis ar Vēzi!

No otras puses viņas visu to neieredz: kritizēt, sāpināt un izrādīt nepateicību. Viņas sevi neieredz par to, ka ir spējīgas ievainot citu, bet tajā pašā laikā nevar necensties padarīt jūs labākus!

Sievietes-Vēži mīl un māk glabāt noslēpumus, nekad nevienam tos neizstāsta. Viņām vari izstāstīt jebkādus savas dzīves sīkumus un nebaidīties par to, ka tie kādreiz kādam tiks atklāti.

Un vēl Vēži ir ļoti greizsirdīgi. Īstas īpašnieces! Nekad nespēlējieties ar viņu jūtām, ja gribat dzīvot harmonijā, un nevis iegūt ienaidnieku viņas personā. Kaut arī viņas liekas nekaitīgas, sievietes-Vēži var uzvesties pat sliktāk par Skorpioniem, ja jūt, ka viņas ir nodotas! Viņa var jums daudz ko piedot, bet krāpšana nav tas gadījums.  Viņas mīlestība pret jums mirs un burtiski acumirklī pārvērtīsies par naidu!

Vēl viena lieta, par kuru būtu jāuztraucas vīriešiem, kuri dzīvo ar Vēžiem. Tā ir uzticības krīze. Jūsu attiecības ar viņu var būt vienkārši fantastiskas: skaistas un lieliskas, drošas un kaislīgas, bet viss beigsies tajā brīdī, kad viņa beigs jums uzticēties!

Ja jūs liksiet viņai izraudāt asaru upes, tad varat būt arī pārliecināts par to, ka viņa arī nesēdēs rokas klēpī salikusi un negaidīs, kamēr viss nokārtosies. Pacietība NAV Vēžiem raksturīga rakstura īpašība! Un nav viņu galvenais tikums.

Atcerieties: Vēža uzticība ir ļoti smalka, bet ļoti vērtīga lieta. Atgūt to ir neiespējami, bet, lai nopelnītu – nāksies būt stipram un gādīgam.

Sievietes-Vēži nekad nedemonstrē savas vājības, viņas ir īstas karotājas, ar kurām var pārdzīvot jebkuru karu un jebkuru krīzi. Vājas meitenes loma nav priekš viņiem. Bet jums ir jāsaprot, ka arī viņām mēdz būt depresijas, un tādos brīžos jums ir jāspēj uzlabot viņām garastāvoklis un cīņas spars.

Šīs sievietes iekšējais un ārējais skaistums ir tik liels, ka apkārtējie ne vienmēr spēj to apzināties. Un ne katrs ir gatavs atzīt, ka blakus viņam ir Dieviete! Bet, ja jums ir paveicies, un jūs jau esat blakus viņai, tad neuzdrošinieties Dievam prasīt kaut ko vairāk!

avots: pic-words.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.