1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Noskaidrots, kas grauj sievietes pievilcību. Izlasi un nekad tā nedari!

 

sem445_001

Nepievilcīgo īpašību topiņš

Sievietes pievilcību visvairāk iedragā nepievilcīgs aromāts, secināts portāla woman.ru veiktajā aptaujā.

Ar lielu balsu pārsvaru portāla apmeklētāji kā galveno pievilcības bojātāju nosauca nepatīkamu smaku – tā uzskata 64% aptaujāto.

Par nepievilcīgu uzskata ne tikai sliktu smaku, bet arī nerūpēšanos par savu ārējo izskatu jeb nevīžību (par to ir pārliecināti 55% respondentu).

51% aptaujāto cilvēku uzskata, ka nepievilcīgs ir pastiprināts apmatojums.

Pēc portāla auditorijas domām, sievieti vienādi bojā trīs atšķirīgas lietas: liekais svars (31% aptaujāto), tieksme gultā attēlot sporta vingrotāju (31% balsotāju) un ieradums izteikt piezīmes par visu.

Parūpējies par iekšējo bērnu

Tas sniedz jaunu vielu pārdomām: iespējams, tā vietā, lai fanātiski zaudētu lieko svaru, der pierakstīties kursos, kas palīdz veidot sievietes pievilcīgumu, vai laiku pa laikam parūpēties par savu iekšējo bērnu un pieaugušo, būt ne tikai vecākam? (Šie termini tiek plaši izmantoti tā sauktajā transakciju analīzē. Tās piekritēji uzskata, ka katra cilvēka personība sastāv no trīs subpersonībām; noteikt, kura no subpersonībām dominē noteiktā brīdī nemaz nav tik grūti.

Pieaugušais – tas ir mūsu “Varu”, Vecāks – “Vajag”, bet “Bērns” – “Gribu”. (Ieteicams izlasīt kādu no Erika Berna grāmatām).

Vienam – ragana, citam – pati skaistākā

Ārsta seksologa, psihoterapeita, psihiatra Jevgeņija Kulgavčuka komentārs. Sāksim ar to, ka katram vīrietim ir savi priekšstati par to, kas padara sievieti seksuālu, pievilcīgu. Svarīgu seksuālu stimulu trūkums sievietē var padarīt sievieti nepievilcīgu konkrēta vīrieša acīs.

Vienam vīrietim sieviete var šķist nepievilcīga, turpretim citam pati simpātiskākā. Piemēram, mini svārki var nepatikt kādam vīrietim, bet var piesaistīt cita vīrieša uzmanību, jo katram vīrietim ir zināma pieredze. Vīrieša gaumi var noteikt arī ieilgušas negatīvas asociācijas. Turklāt vienam un tam pašam vīrietim dažādos vecuma posmos gaume var atšķirties.

Tāpēc varam runāt tikai par tendencēm. Un tās savukārt ir diezgan pārredzamas –vīriešu rīcību lielā mērā nosaka bioloģija. Dabā mātīti, kuru apaugļot, izvēlas pēc veselības stāvokļa. Tāpēc slimību izpausmes: saliekti pleci, liekais svars, plāni mati, neveikla gaita – parasti atvaira vidusmēra vīrieti. Arī tad, ja sieviete nepievērš savam izskatam pietiekami daudz uzmanības, viņa var atvairīt vīrieša uzmanību.

Parasti tas notiek, ja sievietei ir psihiski traucējumi, piemēram, depresija vai sāpju sindroms, somatiskās saslimšanas. Slimību gadījumā sievietei nav ne spēka, ne gribas uztraukties par ārējo izskatu.

Pretstati pievelkas!

Labs izskats liecina, ka sieviete vēlas iepatikties, tāpēc pieaug vīriešu skaits, kas mēģina iepazīt daiļā dzimuma pārstāvi.

Nākamais punkts – vīrišķīgiem vīriešiem patīk sievišķīgas sievietes. Tāpēc, ja sieviete jebkādā veidā uzvedas vīrišķīgi, tas var atvairīt vīrieti. Jāatceras, ka pretstati pievelkas.

Arī vīrietis gaida komplimentus

Vēl viens svarīgs punkts: vīrietim ne mazāk kā sievietei patīk saņemt komplimentus. Daudzas sievietes uzskata, ka vīri viņas pamet, lai apprecētos ar jaunākām sievietēm. Viņas domā, ka pie vainas ir it kā „sliktā figūra”. Jā, dažreiz tā notiek. Taču vēl svarīgāks faktors ir tas, ka daudzas sievietes aizmirst, ka vīrs ir jāciena un jāslavē. Jācenšas vīrietī meklēt to labāko, lai viņš pats vēlētos kļūt labāks.

Nekļūsti par “dusmīgu mammu”

Sievietes dažkārt to neizprot un pārvēršas par “dusmīgām mammām”. No tādām dāmām vīrieši šķiras un dodas pie sievietēm, kas skatās tieši acīs un apbrīno vīrieti, nepievēršot tik lielu uzmanību trūkumiem. Bet kuram cilvēkam nav trūkumu? Pirms pastāvīgi kritizēt vīrieti, atgrūžot sevis, ir vērts uzdot sev jautājumu – vai es esmu ideāla?

“Es vēlos, lai portāla lasītājas vienmēr ir jautras, veselīgas un pievilcīgas. Un ne tikai sevis dēļ, bet arī vairojot skaistumu un prieku pasaulē,” novēl psihoterapeits un seksologs Jevgeņijs Kulgavčuks.

avots: woman.ru
 

2 KOMENTĀRI

  1. Sievietes pievilcību,vīrieša acīs,grauj sievietes cūciskais dzīvesveids.Mēdz tādas būt…arī vīrieši neatpaliek.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.