17 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

10 kļūdas gultā, kuras vīrieši nespēj piedot

 

fotoblog

Ja nesāksiet mīlēt savu ķermeni, neuzticēsieties tam, tad vīrietim neuzticēsieties vēl vairāk, un viņš to lieliski sajūt. Princips darbojas arī otrādi: pat vispamanāmākos sievietes trūkumus spēj pārvērst seksuāla atvērtība. Vēl viena nopietna kļūda – darīt gultā to, kas vīrietim nepatīk. It sevišķi, ja šīs darbības aizvaino viņa vīrietību, vai eksperimenti, kuriem viņš nav gatavs. Mēs savācām vēl 10 ļoti izplatītas kļūdas gultā, kuras veic sievietes un kuras nepiedod vīrieši.

Izlikšanās

Tā ir viena no galvenajām kļūdām seksā, kuras veic sievietes. Orgasma imitācija, viltoti kaislīgie vaidi, no baudas izvērstās acs – jūs taču nefilmējaties Tinto Brassa filmā, vai ne? Un viņš nav 15-gadīgs pusaudzis, lai noticētu jūsu aktrises talantam. Starp citu, vīrieši ļoti viegli šādas “aktrises” atmasko. Viņi zina, ka organismam bez kliedzieniem un krampjiem ir arī vesela virkne fizioloģisku pazīmju. Piemēram, vagīnas muskuļu saspringums, kuru iemācīties imitēt ir diezgan grūti. Bet pats galvenais – priekš kam?

Salīdzināšana ar citu vīrieti

To vispār labāk nekad nedarīt, it sevišķi gultā. It īpaši, ja salīdzinājums nav par labu jūsu partnerim. Bet pat,ja jūs, cenšoties izbēgt no kļūdām gultā, kaislīgi čukstēsiet, ka neviens vēl nav sagādājis jums tādu baudu tad esiet gatavi visnegatīvākajai reakcijai. Kuram gan vīrietim patiks, ka domājiet par saviem bijušajiem  un vēl veicat kaut kādu analīzi? Iedomājieties, ka jums lietišķi paspiež krūtis un saka: “Manai Baibi gan nebija tik tvirtas!”

Rūgtā patiesība

“Ak dievs, cik maziņš!”; “Kreklā gan tu izskatījies sportiskāks!”; “Es kaut kā nesaprotu, tev vajag tik maz?”; “Vai tu vispār iepriekš esi ar to nodarbojies?”. Lūk tikai nedaudzas frāzes, kuras palīdzēs jums ātri tikt vaļā no partnera. Bet, ja “maziņā” īpašniekam ir liela sirds, kuru jūs mīlat un cienat, tad turiet mēli aiz zobiem. Vai arī labāk atrodiet iemeslu uzslavai.

Svešas sarunas

Atcerieties filmu “Ko vēlas sievietes?”. Maikla Gibsona varonis “dzirdēja  savu sieviešu kolēģu domas, un ne vienmēr šīs domas bija par to, kas notiek gultā. Jūsu vīrietim diez vai piemīt šādas spējas un viņam nav obligāti jāzina, ka jūs joprojām neesat atslēgušās no darba lietām un prātā veidojat produktu sarakstu, ko nepieciešams nopirkt veikalā. Tāpēc pat, ja jūs pēkšņi atceraties kaut ko svarīgu vai nupat kā ieraudzījāt, ka jau sen vajag nomainīt lampu, tad nevajag par to teikt savam partnerim. Tādā situācijā viņš, visticamāk, nenovērtēs jūsu saimnieciskumu.

Slinkums

No vienas puses vīriešiem patīk, ka vajag mūs iekarot, lai atnāktu, ieraudzītu un uzvarētu. Kad viņi ir galvenie un visu izlemj. Bet no otras puses – viņiem patīk aktīvas partneres, kuras izrāda iniciatīvu. Būt attiecībās ar kaut kādu “baļķi”patīk tikai seksomāniem. Tāpēc nekautrējieties būt aktīvas un neaizmirstiet, ka sekss ir nodarbe dvieim, nevis vienas puses pūliņi.

Pārlieku liela aktivitāte

Šī ir otra galējība iepriekšējai kļūdai gultā. Ja jūs tiecaties mainīt pozu ik pēc 30 sekundēm, piedāvājiet tūlīt un tagad pārcelties no dīvāna uz palodzi, un netiekot līdz paloddzei krītat uz grīdas, līdzi paraujot mīļoto, tad riskējat pārcensties. Dažādība seksā ir laba lieta, bet nepārvērsiet to par skrējienu pa šķēršļu līniju, savādāk jūsu vīrietis var savlaicīgi noiet no distances.

Kautrēšanos no sava ķermeņa

Šo kļūdu seksā mēs jau minējām, bet tā ir tik izplatīta, ka gribas pievērst tai uzmanību vēl vienu reizi. Pēc statistikas datiem, 90 % sievietes ir neapmierinātas ar savu ķermeni. Pie tam, šajā milzīgajā skaitlī ietilpst pat pašas skaistākās, slaidākās un jaunākās meitenes. Un, kad mēs paliekam ar vīrieti divatā, kailas, bez koriģējošās veļas un maskējošiem svārkiem, tad mums liekas, ka pasaule grūst. Tūlīt pat viņš ieraudzīs manu briesmīgo vēderu, resno dibenu, nesmukās krūtis, izspiedušās riepas, dzimumzīmi, rētu (vajadzīgo pasvītrot), pagriezīsies un aizies. Un šeit sākas prasība izslēgt gaismu, mēģinājumi ietīties palagā, bet visradošākās vēl paspēj mīļotajam uzsiet apsēju uz acīm. Un vīrieši taču, kā zināms, “mīl ar acīm”. Viņiem nepieciešams redzēt ar paša acīm visus tos “dārgumus”, kurus mēs slēpjam no citu acīm un taupam tieši priekš viņiem. Pie tam, jūsu lielo dibenu viņš var uzskatīt par vissvarīgāko priekšrocību, bet no bērnības palikušo rētu – rozīnīti, un biežāk vēlas skatīties uz to skaistumu. Liegt viņam šo baudu – ir viena no lielākajām kļūdām seksā.

Rūpes tikai par savu baudu

Parasti šo kļūdu seksā piedēvē vīriešiem. Tiek uzskatīts,ka viņi ieciklējas uz paša baudu un pēc orgasma pagriežas pret sienu un aizmieg. Bet izrādāš, ka seksuālo egoisti nav nemaz tik maz arī sieviešu vidū. Saņemot vēlamo, viņas zaudē jebkādu interesi pret partneri un labākajā gadījumā vienkārši ļauj viņam pabeigt iesākto. Dažas var pat pārtraukt dzimumaktu, jo to turpināt neredz nekādas jēgas. Bet normāli vīrieši ko tādu necietīs.

Slēpt savas saslimšanas

Tā ir ļoti nopietna kļūda, kuru nevar piedot ne tikai vīŗietis, bet arī tiesa. Runa, protams, iet ne jau par iesnām vai nierakmeņiem. 2010. Gadā vācu dziedātājai Nadjai Benaisai piesprieda divus gadus brīvības atņemšanu nosacīti par HIV izplatīšanu.  Šā gada augustā tiesa par tādu pašu noziegumu notiesāja Penzas iedzīvotāju. HIV – tas, protams, ir īpašs gadījums. Bet pat, ja jums ir infekcijas, kas jums liekas nenozīmīgas, tad esiet godīgas. Savādāk jūsu klusēšana var pārvērsties par īstu cilvēcisku traģēdiju. Nu, un neaizmirstiet par prezervatīviem!

Klusēšana

Klusēšana tiek novērtēta tikai nopratināšanas laikā ienaidnieka gūstā vai arī pie klaču galda. Bet gultā labāk izdot kādas dzīvības pazīmes. Reti kuram vīrietim patiks sekss ar klusējošu nāriņu. Ja jums gribas kliegt – kliedzat. Gribas vaidēt – vaidat. Dažā pat patīk nepiedienīgi izteikties un lamāties. Kāpēc gan ne ja tas abus apmierina? Negribat skaļas skaņas – čukstiet mīļotajam ausī maigus vārdus. Galvenais, dariet to patiesi. Jo savādāk – skatīt pirmo punktu.

avots: lady.mail.ru

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.