7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kā atpazīt un atmaskot sievieti, kuru nav iespējams ievilkt gultā?

 

5-woman-disgusted-man-xln

Kā informē Neurod, eksperti šādas – neizlaidīgas – sievietes, kuras ne par ko nevēlas stāties seksuāla rakstura attiecībās tāpat vien, var sadalīt trīs veidos.

Pirmais dēvējams par “Pelmeņu princesēm” – tās ir meitenes, kuras uzaugušas ar sapņiem par princi baltā zirgā un nevēlas ne dzirdzēt par citiem tipāžiem. Viņa neaptver, ka pie prinčiem tiek tikai augstdzimušās – tādas, kurām ir prāvs pūrs un cienījams statuss. Tā kā jāņem vērā, ka šie skaistie un bagātie prinči kurai katrai ceļos priekšā nemetas un dzeju neskaita. Bet šo sieviešu tips tam nepiekrīt. Ja ir sieviete, tātad – princese. Punkts!

Tā nu šāda “princese” līdz 60 gadu vecumam gaida princi, tomēr realitātē tas piepildās reti. Un prinča vietā ir zēns no labas ģimenes, kuru audzinājusi tāda paša tipa māmiņa. Šie zēni ir tādi, kas nekavējoties vēlas ilgas attiecības un pie pirmās izdevības bildina izredzēto meiteni. Galvenais gan neuzķerties uz nepareizo meiteni un nesacerēt viņai dzejoli par viņas šķīstību, kad viņa pirms pāris gadiem to dzimtajā miestā jau zaudējusi.

Otrais tips dēvējams par “Pelmeņu pārdevējām” – ja iepriekšējam tipam bija nepieciešama romantika u.t.t., tad šīs meitenes māte izaudzinājusi par tādām, kurām pietiek arī ar tikai materiālām vērtībām. Piemēram, dzīvoklīti, kažociņu un mašīnīti. Var arī pietikt ar gumijnieciņiem un šokolādīti – viss atkarīgs no meitenes. Parasti viņas, iespējams kopā ar māti, nomoka jautājums – kā pardot to, kas jau ir visām, piedevām par neadekvātu cenu?

Ja neizdodas tikt pie bagāta ārzemnieka, tad atliek cerēt uz laimi lielpilsētās, kā rezultātā izdodas tikt pie vairākiem nepilna laika večiem. Jebkāda nemateriāla rakstura tuvība viņai rada aizdomas par krāpšanu un apmānu.

Visbeidzot, trešais tips ir “Pelmeņu viltnieces” – ja otrajā tipā vēl kaut kādas godīguma pazīmes ir atlikušas, tad šīm tās nav vispār. Viņas sen sapratušas, ka vīriešiem no viņām vajag tikai seksu – piedevām nekavējoties. Tad nu viņas izliekas, ka grib to pašu, tādejādi izspiežot dažādus labumus un uzmanības apliecinājumus no gribošā vīrieša. Ar to pēc tam patīkami palielīties draudzeņu priekšā!

Viņa ir kā labs pelmenis, kuru tulīt pasniegs apēšanai, bet kurš pats tikmēr plāno aizbēgt no restorāna, pa ceļam iznīcinot vismaz pusi tā iekrājumu. Citas, mazāk viltīgas, vienkārši izrāda, ka ir gribošas, bet izšķirošajā brīdi iesper ar kāju pa pēcpusi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.