Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
15.2 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

14 neaizmirstami padomi virtuvē: nosaukt tos par noderīgiem, tas ir par maz teikts!

 

1

Man likās, ka es virtuvē zinu visu. Bet šie padomi saimniecēm kļuva par īstu kulinārijas atklājumu… Pat visierastākos ēdienus var gatavot citādāk, bet ierastie produkti slēpj sevī daudz noslēpumu!

Padomi virtuvē:
1. Mērcei, kura paredzēta siltajam ēdienam vai jebkurai citai gaļas mērcei pievienojiet 2 šķipsniņas šķīstošās kafijas un tā iegūs papildus pikantumu. Skan dīvaini, bet garša – nepārspējama!
2. Pievienojiet tilpumam ar pienu šķipsniņu sāls. Tas neļaus pienam saskābt un pagarinās tā uzglabāšanas termiņu.
3. Recepte gardēžiem un kartupeļu ēdienu mīļotājiem. Sagriez 2 ābolus, apšļaksti ar citrona sulu un sautē sviestā. Tad ābolu – sviesta maisījumam pievieno jau gatavu kartupeļu biezputru un pienu vai saldo krējumu. Sanāk oriģināls, ļoti pikants ēdiens!
4. Lai noteiktu to, cik zivs ir svaiga, ievieto to traukā ar aukstu ūdeni. Ja tā nogrimst trauka dibenā, tad tā ir svaiga un to var lietot uzturā. Zivis, kuras nav svaigas, uzreiz uzpeld. Zivis varēs lieliski notīrīt, ja pirms tam tās ierīvēsiet ar etiķi un atstāsiet uz dažām minūtēm.
5. Lai dabūtu ideāli skaidru buljonu galertam, 10 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienojiet tam 2 – 3 olu čaumalas.
6. Ja šampānietis ir palicis bez gāzēm, tad iemetiet tajā dažas rozīnes! Tas padarīs dzērienu atkal dzirkstošu un bagātinās tā garšu.
7. Piens nekad nepiedegs, ja pirms piena vārīšanas to izskalosiet ar aukstu ūdeni. Ja katliņa malas sasmērēsiet ar sviestu, tad pasargāsiet pienu no iztvaikošanas.
8. Rozīnes būs neticami sulīgas un garšīgas, ja pirms lietošanas iemērksiet tās siltā citrona sulā.
9. Sautētu gaļu pagatavosiet ātrāk un tā būs daudz mīkstāka, ja sautēšanas laikā pievienosiet tai 1 – 2 karotes etiķa.
10. Ātras pagatavošanas mājas majonēzes recepte: pievienojiet krējumam sasmalcinātu, vārītas olas dzeltenumu un vienu ēdamkaroti sinepju.
11. Rīsi sanāks brīnišķīgi garšīgi, ja pagatavosiet tos kopā ar greipfrūtu( 1 glāze rīsu, pusīte greipfrūta).
12. Uzglabājiet pārtikas plēvi ledusskapī. Auksta pārtikas plēve neplīst un nelīp pie rokām, ar to ir daudz vieglāk apieties.
13. Pamēģiniet omletei piena vietā pievienot gāzēto ūdeni, vai vienkārši ūdeni. Sanāks ļoti gaisīgs ēdiens.
14. Noslēpums cepšanai ar neaizmirstamu aromātu! Ievietojiet traukā ar cukuru, kurš paredzēts cepšanai, garšvielas: kardamonu, kanēli (standziņu vai maltu), citrona vai laima miziņu, kaltētas piparmētras, krustnagliņas, anīsu… Ar tādu smaržīgu cukuru pagatavoti ēdieni būs ar īpašu garšu.
Cenšoties pārsteigt un iepriecināt savus mājiniekus, sievietes ir spējīgas uz pārdrošiem izmēģinājumiem virtuvē. Atcerieties to, ka jebkuru lietu var padarīt vienkāršāku, ja par to uzzina vairāk.

avots: takprosto.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.