8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Luksus klases produktu sērija ķermeņa ādas tvirtumam un elastībai

 

Dove Uplifted+ produktu sērija ir viena no trim kolekcijām, kas veido Dove jaunāko un līdz šim zinātniski advancētāko, modernāko ķermeņa kopšanas produktu līniju DermaSpa. Tajā apvienota augstvērtīga dermatoloģiskā kompetence ar vienreizēju Spa līmeņa produktu baudījumu.

DermaSpa līnija radīta, pateicoties Dove jaunākajiem sasniegumiem ādas kopšanā, un tā izstrādāta sadarbībā ar vadošajiem ādas un skaistumkopšanas ekspertiem visā pasaulē. Revolucionārā Cell-Moisturisers™ tehnoloģija dziļi iedarbojas uz ādas šūnām, bagātīgi mitrinot tās. Jaunā tehnoloģija stimulē šūnu vairošanos un uzlabo jauno ādas šūnu stāvokli. Izsmalcināts un elegants iepakojums pastiprina patīkamo iespaidu, lietojot šos premium klases mitrinošos produktus ķermenim.

Dove DermaSpa Uplifted+ sērijas produkti dziļi mitrina un baro ādu, kas ir noteicošais faktors ādas elastību un tvirtuma atjaunošanā. Masāžas serums ar novatorisku rullveida uzgali mitrina un atvēsina ādu, uzlabojot tās tvirtumu un elastību ar saudzīgas masāžas palīdzību. Ķermeņa losjons ir īpaši vieglas konsistences un gādā par ādas dziļu mitrināšanu un barošanu, bet ķermeņa eļļa piešķir ādai satīna maigumu. Dove DermaSpa Uplifted+ sērijas produktiem piemīt izsmalcināts ūdens liliju, gurķa un zaļi violeto lapu aromāts ar sandalkoka, Indonēzijas pačūlijas un saldā muskusa notīm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.