3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Pirkstu forma ļoti daudz var pastāstīt par jūsu personību

 

finger-shape

Pirksts A
Ja jums ir pirksta forma, kura slēpjas aiz burta ‘’A’’, tad jūs, visticamāk, mazliet slēpjat savas jūtas. Jūs uzvedieties pārliecinātāk un neatkarīgāk, nekā to iedomājas cilvēki, kuri jūs pazīst. Parasti jūs esat taisnīgi un neciešat meļus. Jūs varat būt emocionāls, bet vairāk sliecaties uz labsirdīgumu.
Jūsu dzīve ir piepildīta ar smiekliem un jums ir liela sirds, pat ja jūsu ārējais apvalks pārējiem liekas tāds ciets. Laiku pa laikam jūs varat būt arī mazliet ekscentrisks.

Pirksts B
Ja jums ir pirksta forma, kura slēpjas aiz burta ‘’B’’, tad jūs neesat pilnībā pārliecināts par sevi. Jūs izjūtat grūtības ar apkārtējiem cilvēkiem, it īpaši ar nezināmiem. Jūs viegli iemīlaties un labi izturaties pret jums svarīgiem cilvēkiem, veltot viņiem visu savu uzmanību. Pat ja jūs neesat sabiedrisks, – ‘’dēle’’ ir jūsu otrais vārds.
Pēc tam, kad jūs esat savu prātu uz kaut ko noskaņojis, jūs to darat, nebaidoties no neveiksmēm un sāpēm.

Pirksts C
Ja jums ir pirksta forma, kura slēpjas aiz burta ‘’C’’, tad jūs esat pasaules eņģeļi. Jūs esat emocionāli. Jūs neaizdomājoties, diezgan viegli atbrīvojaties no lietām, kuras jūs tracina. Kad jūs saskaraties ar netaisnību, apkārtējiem vajag sargāties no jūsu nopietnās reakcijas.
Pat ja to visu ņem vērā – jūs vienalga esat smalka un maiga personība. Jūs gribat, lai pasaule jums apkārt ir labāka un lai katrs ir laimīgāks.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.