2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

7 svarīgas zīmes sapņos, kuras nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt

 

dream

Jūs esat pievērsuši uzmanību šiem simboliem?

1. Kārbas
Ja jūs sapnī redzat kārbas, tas nozīmē, ka jūs jūtat, ka no jums kaut ko slēpj. Tukša kārba, visticamāk, norāda uz vilšanos. Daudz kārbu nozīmē, ka jums ir radušās problēmas ar savām jūtām un jūs tās slēpjat.

2. Telefoni
Telefons, kurš zvana, nozīmē, ka kāda jūsu personības daļa, beidzot savienojas ar dzīves ceļu, kurš jums ir nepieciešams. Iespējams, ka jūsu dzīves atrisinājums atrodas tieši aiz stūra. Ja jūs neatbildat uz telefona zvanu, tātad zemapziņā jūs šīs izmaiņas negribat.

3. Lidojumi
Lidojums sapnī parasti notiek apzinātā sapņu redzēšanas laikā. Tāda veida sapņi aicina pamosties jūsu zemapziņu. Lidojums sapnī var nozīmēt, ka jums dzīvē ir grūtības un jūs cenšaties pacelties augstāk.

4. Mēness
Sapņi ar mēnesi runā par jūsu noslēgto, neredzamo, iespējams, vāji izteikto radošo potenciālu, kuru jūs baidāties atvērt.

5. Ceļš
Ceļš – ir jūsu ceļojuma pa dzīvi simbols. Ja jūs sapnī redzat tīru, asfaltētu ceļu vai taciņu, tas nozīmē, ka jūs savu nākotni redzat pozitīvu un skaistu. Ja, jūs redzat neskaidru, miglainu ceļu, kur ir grūti orientēties, tad jūs baidāties par savu nākotni.

6. Ziedi
Ja jūs redzat dzimstošu ziedu, tad tas nozīmē, ka jūsu dzīvē tuvākajā laikā parādīsies jaunas iespējas. Ja redzat dīgstošus asnus, tas nozīme, ka dažas no jūsu dzīves iecerēm sāks plaukt un nest augļus. Nedzīvi ziedi nozīme, ka kāds svarīgs, jūsu dzīves posms, iespējams, ir beidzies.

7. Ūdens
Ūdens, mūsu sapņos, parasti atspoguļo mūsu dzīves ambīcijas. Ja sapnī redzat okeānu, tad tas var nozīmēt, ka šobrīd jums ir lielu iespēju laiks un ir laiks riskēt. Ja sapnī redzat mazus strautiņus vai nelielus dīķus, tie var būt nepatikšanu pazīme.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.