1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Tibetiešu horoskops – uzzini ko vairāk par savu likteni ar 97% precizitāti

 

tg (1)

Tibetiešu horoskops ir zīlēšanas, numeroloģijas un astroloģijas sajaukums. Prognoze, kuru sastādījuši tibetiešu mūki atbild uz dažādiem jautājumiem – ar kuriem cilvēkiem draudzēties būtu ieteicams, ar kuriem nē, kādām rakstura īpašībām pievērst lielāku uzmanību…

Košais gaisa pūķis

(dzimšanas gadi: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Cilvēki, kuri dzimuši šajos gados, ir visai neskaidri un pretrunīgi. Jebkurā brīdī no labās fejas var pārvērsties par ļaunuma avotu. Šie cilvēki nedzīvo, viņi planē kaut kur mākoņos, sapņojot un uz pārējiem mirstīgajiem skatoties no augšas. Dzīves problēmas un grūtības šie cilvēki ievēro reti, jo tieši tik reti arī sastopas ar tām. Tādēļ nereti ir tā, ka viņu problēmas pašu vietā risina kāds cits (vecāki, laulātie draugi vai pat bērni). Šie cilvēki ir ļoti jūtīgi, viņus ir ārkārtīgi viegli aizvainot. Viņi ir atvērti, komunikabli un dievina jautrību un bezrūpīgu dzīvi. Tomēr, šiem cilvēkiem vajadzētu rūpīgāk izturēties pret citu cilvēku jūtām un nepieciešamībām.

Ar ko draudzēties: Melno bulli
No kā uzmanīties: Uguns glabātāja
Veiksmīgie datumi: 3, 15, 27
Uzplaukuma laiks: februāris.

Kobra

(dzimšanas gadi:  1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)
Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē jau no dabas ir lieliski oratori, filozofi un pedagogi. Kad vien rodas tāda nepieciešamība, viņi jebkuram varēs parādīt īsto ceļu, to kā rīkoties un kā būt. Turklāt pie šiem cilvēkiem nav jālūdzas pēc padomu, jo viņiem patīk iespēja sniegt citiem idejas (jo šī iemesla dēļ viņi citu acīs izskatās īpaši inteliģenti). Šie cilvēki ir gādīgi, bet mazliet izšķērdīgi, vienmēr cenšas palīdzēt apkārtējiem, tādēļ citreiz piemirst paši par sevi. Mīloši cilvēki, kuriem citreiz patīk izmantot citu cilvēku (īpaši pretējā dzimuma) veiksmi. Kobrām vairāk vajadzētu padomāt par savu personīgo dzīvi, nevis uzņemt sevī visas apkārtējo cilvēku ciešanas.
Ar ko draudzēties: Karsto sauli
No kā uzmanīties: Košā gaisa pūķa
Veiksmīgie datumi: 1, 13, 25
Uzplaukuma laiks: jūnijs

Uguns sargātājs

(dzimšanas gadi:1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)
Mājas pavarda sargātāji, kuri dāvā gaismu un prieku. Saskaņā ar tibetiešu horoskopu, šīs zīmes pārstāvjiem ir attīstīta intuīcija, to gan ieteicams izmantot līdz ar veselā saprāta un sirds balsīm. Viņu siltums piepilda jebkuru draugu ballīti, bet neskatoties uz to, iekšēji šie ļaudis vienmēr jūtas mazliet vientuļi. Šie cilvēki ir neticami kārtīgi un godīgi. Morāle vienmēr būs pirmajā vietā. Nedaudz augstprātīgi un noslēgti sevī, konservatīvi. Par ļaunu nenāktu kļūt mazliet atvērtākiem un žēlsirdīgākiem.
Ar ko draudzēties: Mūku
No kā uzmanīties: Košā gaisa pūķa
Veiksmīgie datumi: 4, 16, 28
Uzplaukuma laiks: janvāris.

Tīrā ūdens avots

(dzimšanas gadi: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)
Kā strūklaka pilna ar laipnību un pozitīvo enerģiju. Cilvēkiem, šīs zīmes pārstāvjiem, ir sveša nežēlība, netaisnību un merkantilisms. Viņi nes tikai labas emocijas, pozitīvas ziņas un ciena draudzīgas savstarpējās attiecības. Nodevību uzskata par nepieņemamu. Šīs zīmes pārstāvjiem var ieteikt biežāk ieklausīties savā intuīcijā – tā palīdzēs izvēlēties īsto dzīves ceļu.
Ar ko draudzēties: Nefrīta kolonnu
No kā izvairīties: Ādas aproces
Veiksmīgie datumi: 5, 17, 29
Uzplaukuma laiks: maijs

 

11 KOMENTĀRI

  1. ..un ar Jauno mēnesi nevienam nav jādraudzējas..kura tibetiešus nesastapusi dieviete būra šos stāstiņus ?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.