1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

17. februārī sāksies jauns romantisks iepazīšanās šovs pieaugušajiem „Randiņš ar mammu” televīzijā sievietēm „STV Pirmā!”

 

00

Jau pavisam drīz sāksies jaunais Latvijā veidotais šovs „Randiņš ar mammu”, kas solās būt aizraujošs piedzīvojums gan skatītājiem, gan pašiem dalībniekiem. Šova dalībniekiem katrā raidījumā būs iespēja doties nevis uz vienu, bet, iespējams, pat uz četriem randiņiem, lai sarunās un kopīgās aktivitātēs atklātu – vai ir vērts būt kopā. Cilvēkiem, kuriem ir bērni, jaunu attiecību uzsākšanā būtisks ir arī viņu viedoklis, un arī jaunajā šovā bērniem būs iespēja gan tikties ar iespējamajiem partneriem, gan arī ieteikt vecākiem, ko labāk izvēlēties. Veiksmes gadījumā sērijas beigās varēs atzīt, ka beidzot sastapušies īstie cilvēki un atrasta sava otra pusīte. Jaunais Latvijā veidotais šovs „Randiņš ar mammu” skatāms jau no 17. februāra ik trešdienu plkst. 21.00 televīzijā „STV Pirmā!”!

Dzīve nebeidzas līdz ar attiecību izjukšanu un mīlestība ir iespējama arī tad, ja tev jau ir pieauguši bērni un, šķiet, ka viss skaistais ir jau noticis un piedzīvots. “Randiņš ar mammu” ir šovs, ar kura palīdzību tā veidotāji grib parādīt, ka pilnvērtīga dzīve, un arī mīlestība, ir iespējama pat, ja tai vairs īsti netic. Gaidāmā televīzijas šova mērķis ir pavisam vienkāršs – iepazīstināt sievietes un vīriešus, kuriem ir attiecību pieredze, bet sagadījies tā, ka šobrīd viņi ir vieni un meklē savu otru pusīti.

Ko sagaidīt ik nedēļu?

Ik nedēļu televīzijas „STV Pirmā!” veidotā šova „Randiņš ar mammu” sērijā tiksies vīrietis un divas dāmas, lai ar katru dotos uz randiņu. Svarīgi piebilst, ka vispirms dāmas satiks kunga meita un tikai tad viņš pats. Bet ar to vēl visa jautrība nebeigsies – kungam paredzēta tikšanās arī ar abām dāmām vienlaikus. Randiņu laikā visai netipiskos un iespējams pat neierastos apstākļos viņam būs iespēja iztaujāt katru dāmu, kopā doties piedzīvojumos, iespējamas pat ekstrēmas izklaides un varēs izbaudīt arī romantiskus brīžus.

Pēc tam, kad būs iepazīstas abas dāmas, būs jāizvēlas viena, ar kuru vēlas piedzīvot vēl vienu satikšanos. To varētu dēvēt arī par liktenīgo randiņu, jo pēc tam gan sievietei, gan vīrietim būs jāizlemj – Jā vai Nē! Tātad, notikumu epicentrā jeb lēmēja lomā nonāks gan dāmas, gan kungi. Patīkamas emocijas garantētas visiem iesaistītajiem!

Šova atklāšanas sērijā, kas gaidāma 17. februārī, „STV Pirmā!” skatītājiem būs iespēja sekot Alfrida Lipovska randiņu piedzīvojumiem, kas plašāku atpazīstamību guvis pēc piedalīšanās šovā „Saimnieks melē sievu”. Alfrids tiksies ar divām lieliskām mammām  – pedagoģi Lilitu un restorāna vadītāju Mariku. Šova veidotāji sola, ka garlaicīgi nebūs, un kopā ar Alfridu gaidāmi aizraujoši piedzīvojumi.

Mīlestība ir iespējama vienmēr!

Par  jauno šovu stāsta Agija Rosicka, „Media 360” programmu direktore: „Viens no televīzijas ”STV Pirmā!” mērķiem un aicinājumiem ir iedvesmot sievietes Latvijā. Drīzumā gaidāmais šovs „Randiņš ar mammu” ir viens no veidiem, kā gribam to paveikt. Mēs kā televīzija saskatām savu spēku, dot iespēju cilvēkiem satikties, iepazīties, kopīgi izbaudīt aizraujošus piedzīvojumus un, cerams, šova noslēgumā apjaust, ka ir atrasta sava otra pusīte. Un nav svarīgi, cik attiecību vai laulību ir aiz muguras, cik bērnu aug ģimenē un kāds vecums uzrādīts pasē. Mīlestība ir iespējama vienmēr! Lai iedrošinātu noticēt mīlestībai pieaugušā vecumā, ik otrdienu „STV Pirmā!” piedāvā ieklausīties mīlestības stāstos „Es ticu otrai mīlestībai”. Skatītājiem jau bijusi iespēja uzzināt vairāk par Lindas un Hosama Abu Meri un Andra un Baibas Raču iepazīšanos un kopdzīvi.”

Jaunais šovs „Randiņš ar mammu” no 17. februāra trešdienās plkst. 21.00 „STV Pirmā!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.