5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Viņa 30 minūtes paturēja kājas mutes skalojamajā līdzeklī. Tas, kas notika pēc tam, atgādina brīnumu!

 

thumb-696x364

Visas šīs nepatikšanas paliks pagātnē, vajag tikai atbilstoši rīkoties.

Kāju problēmas var uz ilgu laiku sabojāt garastāvokli, sagādājot ne ar ko nesalīdzināmu diskomfortu! Nepareizi apavi, muļķīga iedzimtība, neveselīgs dzīvesveids un novājināta imunitāte – tie ir galvenie nepatīkamo slimību cēloņi, kas sit pa kājiņām. 

Mēs esam apkopojuši vislabākos veidus cīņai ar visizplatītākajām problēmām. Sēnīte, ieaudzis nags, tulznas un pat podagra – visas šīs nepatikšanas paliks pagātnē, vajag tikai attiecīgi rīkoties.

Kāju slimības

  • Kāju sēnīte
    Lai tiktu vaļā no sēnītes, pamēģini veikt mutes skalojamā līdzekļa vanniņas. Ieliekot kājas antiseptiskajā šķidrumā, paturi tās 30 minūtes. Pēc pāris seansiem šī pretīgā saslimšana pazudīs!
  • Āmurveidīgi, deformēti pirksti
    Tāda izplatīta lieta kā plakanā pēda, artroze un kalcija deficīts organismā var kļūt par iemeslu kāju pirkstu deformācijai. Lai izārstētu pirkstiņus, vingro! Izstiep pirkstu locītavas, īpaši svētīgi šo procedūru ir veikt pēc vannas vai karstas dušas. Tāpat kāju pirkstiem ļoti noderīgs ir sekojošs vingrinājums: ar kāju pirkstiem pacenties pacelt sīkus priekšmetus no grīdas! Tas uzlabo locītavu veselību.
  • Tulznas
    Parasti tulznas ir problēma tiem cilvēkiem, kuriem novērota pastiprināta kāju svīšana. Sasmērē problemātiskās vietas uz kājām ar dezodorantu, un tulznas tur vairs neparādīsies!
  • Kauliņa iekaisums uz kājas
    Samaisi ugunīgā sarkanā pipara sulu ar vazelīnu un uzliec uz iekaisušā kauliņa. Lai arī pilnībā izspiedušo kauliņu izņemt palīdzēs tikai operācija, un arī ne visos gadījumos, līdzeklis ar piparu glābs no iekaisuma un citām sāpīgām sajūtām! Viss noslēpums ir kapsaicīnā: šai vielai ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība, un tā atrodama sarkanajā piparā. Dienas gaitā pievieno ēdienam ingveru un kurkumu, šīs garšvielas arī palīdzēs tikt galā ar iekaisumu.
  • Varžacis
    Brīnišķīgs līdeklis pret varžacīm ir lociņi, kas iemarinēti ābola etiķī! Sagatavo savām kājiņām tādu “ēdienu”, un pieliec pie problemātiskajām vietām. Ietin kājas maisiņā, uzvelc zeķes un regulāri guli ar šādu burvju kompresi, kamēr varžacis pazūd. Āda izmainīsies!
  • Sāpes papēžos
    Vislabāk sāpes papēžos mazina ledus. Paslidini aukstu priekšmetu pa kāju vai arī pieliec ledus maisiņu sāpīgajai vietai. Tāpat par brīnumlīdzekli tiek uzskatīta arī kāju izstiepšana un ilgstoša papēža masāža.
    • Podagra
      Ja tiek novērots kaut mazākais brīdinājums par šo slimību, no savas ēdienkartes ir jāizslēdz jebkādi saldumi un ir jāatsakās no cukura. Uzreiz paliks vieglāk! Iesakām arī no rīta dzert glāzi ūdens, kuram pievienota pustējkarote sodas. Šis līdzeklis palīdzēs skābes-sārmju līdzsvaru organizmē un nomierinās sāpīgos procesus.
    • Pēdu mikoze
      Pēdu mikozes gadījumā nepieciešams izmantot ķiploku. Sagriez dažas ķiploka daiviņas uz pusēm un ieliec kājas pirkstu starpās. Jā, tas ir dedzinošs līdzeklis ar nepatīkamu smaku, bet tas labāk par visām smērēm izārstē mikozi! Nekādas nepatīkamas kāju smakas vai ādas lo lobīšanās vairs nebūs…
    • Ieaudzis nags
      Izmanto smēri ar mentolu, lai nodezinficētu nagu un traumēto ādas vietu. Atceries: ieaugušo nagu nedrīkst pastāvīgi noņemt, obligāti ir jāvēršas pie ārsta!
    • Sacietējusi āda
      Lai viegli noņemtu sacietējušu ādu, izmanto vanniņu kājām ar ūdeņraža pārskābi. 4 ēdamkarotes ūdeņraža pārsābes sajauc ar 1,5 litriem ūdens. Tādā vanniņā paturi kājas tikai 15 minūtes, un tu ieraudzīsi, cik daudz labāks jau ir kāju ādas stāvoklis! Ar pumeka palīdzību noberz nost sacietējumus: nevainojums rezultāts garantēts.
    • Apavi
      Atsevišķi gribas pateikt par apaviem. Neērti, šauri, cieši apavi, kas sviedrē, ir galvenais kāju saslimšanas iemesls. Vienmēr izvēlies apavus pēc kājas, un šīs liekās problēmas nebojās tev dzīvi!

    Kāju ārstēšana ir iespējama arī mājas apstākļos. Novēlam tev labu veselību, un neaizmirsti rūpēties par sevi katru dienu! Padalies ar šo informāciju – parādi saviem tuviniekiem šo rakstu.

avots: misstits.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.