1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops, kas atklāj katras sievietes ēnu pusi! Uzzini kā to var uzveikt!

 

ste

Uguns stihija

Šīm sievietēm piemīt bez maz vai maniakāla tieksme pēc neatkarības, tas ir kā spēks un kā atkarība vienlaikus. Viņas vēlas būt čempioni, tādas, kuras spēj pārliecināt un atstāt neizdzēšamu iespaidu. Jāteic, ka šo sieviešu iekšējā būtība tomēr ir vāja un viņas ir pietiekoši viegli novest līdz asarām. Kā ar iekarošanu? Vien tad, ja esat pietiekoši turīgs, spēcīgs un par sevi pārliecināts.

Auns
Prasmīgs psihologs, labākais starp savējiem, mīl “izdziedināt” padotos (Bārbra Streisande). Rekomendējam neatklāt šiem cilvēkiem Jūsu noslēpumus. Jo mazāk šie cilvēki zina, jo labāk. Nenododiet viņu rokās lietu organizāciju, kuras Jums ir vairāk vai mazāk svarīgas. Šīs zīmes pārstāvju Ahileja papēdis ir glaimi. Vairāk komplimentu, kurš kā balzāms gāžas pāri Auniņa dvēselei (jo īpaši, ja komplimenti ir par garderobi, figūru vai citām līderu īpašībām) un pēkšņi Auniņš kļūst apjucis un pielaidīgs.

Lauva

Pārmēru skaudīga par citu laimi. Tas viņai ir raksturīgi vairāk nekā jebkuram citam (Madonna). Lauvenei ir tikai viena iespēja – būt visu uzmanības centrā un viņa būs gatava izdarīt visu, lai to panāktu. Ja kāds/-a no apkārtējiem pārspēs viņu veiksmē vai uzvilks ko aktuālu vēl pirms viņa to būs izdarījusi, Lauva zaudēs savu spožumu un kļūs par strīdīgu sievišķi. Parasti dod priekšroku atrasties sabiedrībā ar cilvēkiem, kuri nav tik inteliģenti, lai būtu pakāpi augstāk par tiem, jo augšā taču ir vairāk skābekļa, vai ne?

Strēlnieks

Strēlnieces – tās ir dāmas, kuras nekomplekso par savu izskatu un ir par sevi pārliecinātas, spējot ievilkt savos tīklos mazliet naivus vīriešus. Strēlniecēm ir savs viedoklis par visu, citu viedoklis nav pareizs. Nekad. Viņu iedoma – taisnīgums. Vēlaties nokaitināt? Pieķeriet melos. Viņu vājības – viņas necenšas iedziļināties, viņām nav svarīgi sīkumi, tā kā katrai Strēlniecei ir sava taisnība. Kad Strēlniece sagroza faktus sev par labu, viņas svēti tic, ka viņu pasniegtā versija par kādu notikumu ir 100% taisnība. Operējiet ar reāliem faktiem, šeit Strēlnieces zaudē savu spēku.

GAISA STIHIJA

ŪDENS STIHIJA

ZEMES STIHIJA

 

 

4 KOMENTĀRI

  1. Nošauts galīgi greizi , nejau tādēļ, ka nevarētu pieņemt un atzīt kaut ko , bet tieši pretēji – uzrakstītas ir muļķības , jo auni tādi nav , runa ir gan par mani , gan citiem pazīstamajiem ar šo horoskopa zīmi . Nesmuki , ka uzrakstītas tādas lietas un kāds, kurš tam tic šī dēļ pārtrauks man uzticēties.

  2. Man gan liekas, ka ļooti precīzi par auniem…
    Bet tas ja tu esi piedzimis auna horoskopa pēc datuma nenozīmē ka tu esi 100% auns, pie astrologa var uzzināt kur atradās kāda planēta kad piedzimi / laiks un vieta un tādējādi izanalizējot kura horoskopa zīme tevi ir vairākumā

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.