1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Satraucoši: Noskatoties šo video vienaldzīgo nebūs!

 

Krūts barošana – darbība, kas vienmēr sabiedrību ir dalījusi divās daļās. Citi uzskata, ka tas ir veselīgi, citi atzīst piena maisījumus. Dažiem ir aizspriedumi pret barošanu ar krūti sabiedriskās vietās, daži to atbalsta. Pieļauju domu, ka noskatoties šo video katram radīsies jautājums par to, vai ir normāli, ka ar krūti tiek barots tik pieaudzis bērns. Kāds šo mammu nosodīs, kāds būs sajūsmināts… Noskatieties video un rakstiet komentārus! 

 

18 KOMENTĀRI

  1. citāts: ”kāds šo mammu nosodīs, kāds būs sajūsmināts” – sievietes nosodīs, vīrieši būs sajūsmināti 😀

  2. Manuprāt tik lieli bērni pie krūts jau izskatās diezgan nepiedienīgi.Krūts barošana ir ok..bet ne tik lieliem bērniem.

  3. Pati baroju līdz 3 gadu vecumam. Likās normāli. Ļoti atbalstu krūts barošanu! Bet te jau puika tuvu skolas vecumam. Izskatās kaut kā…slimi.

  4. Par lielajiem bērniem runājot – sievietei dabiski tik ilgi krūtīs piens nav, tātad ir kaut kur jābūt maziņam zīdainim, ko viņa nesen dzemdējusi…ja piens pietiek visiem 3 arī lielajiem bērniem, tad protams, lai ēd vēl arī tētis blakus :))) Bet barot lielos uz mazuļa rēķina gan nebūtu prātīgi.
    Vēl ievēroju, ka krūtis nav dabīga izskata un formas, ir mākslīgi palielinātas! Nez cik tādās krūtīs tas piens ir veselīgs?

  5. Nez,kas mès tādi bùtu,lai kādu nosodìtu?Katram ir savs viedoklis un brìva izvêle,ne jau nu tagad kâds noteiks,kas ir pareizi un kas nav!

  6. Konsultējos ar bērnu fizioterapeiti par šo tēmu laikā, kad pati baroju ar krūti. Uz jautājumu cik ilgi vajadzētu barot – viņas atbilde bija šāda: baro cik tik tīk – bet atceries, ka ieteicams barot līdz gada vecumam. Jūs jautāsiet kāpēc? Tādēļ, ka tad tas bērnam ir svarīgi viņa imunsistēmai, taču pēc gada – tas ir tikai kā ieradums un jā – darīt jau var, bet ne vairs labuma mazajam – un ļaunums sev – krūtis kļust neformīgas un vitamīnus izēd (līdz ar to mātei seja izkritusi mati, nagi, āda nevesalīga), bet nu jau bērns pats var iegūt vitamīnus no cietās barības. un imunitāte jau ap to vecumu nostiprinājusies pietiekam, lai bērns neestu no krūts. (Pati tā arī darīju – līdz gadam baroju – ēda bieži , arī naktīs – līdz ar to nakis negulētas mazais naktīs neguļ, jo vajag krūti – laigan nu jau tas kā ieradums bija, ka vajag mammas pupu lai iemigtu nevis ēstu). un īsi pirms gada naktīs sāku dot tēju (pašas vāktu un bez cukura), tad turpināju ar vājāku un vājāku tēju – līdz pārgāju uz ūdeni, un protams sākumā vēl devu pa reizei pupu, lai nav strauji atņemts. šis process gāja dienas 4-6, un atrada) kopš vairs nebaroju ar krūti – naktīs neceļas, pie mazākās ķibeles nevajag skriet pie mammas pupa, bet pats tiek galā, un kļuva daudz patstāvīgāks nu jau mazajam 2 gadi un 4 mēneši) un nav nekādu sūdzību!

  7. Tur nebija 5 gadi puikam. Viebkarši labi runaja. Un ir ari neprats barot līdz 3 gadiem . Līdz 2 ir ok,bet nu ir jabut robežai. Ne berna zobiņiem ir labi,ne ari mammai.

  8. Pati baroju līdz 2 gadiem pa nakti. Ilgāk gan vairs nevarēju izturēt, jo kļuvu par knupi un vairs neredzēju jēgu ilgāk barot, jo pa dienu mazais ēda pilnvērtīgi.
    Par to,vai tik ilgi (kā video) ir labi barot bērnu… Nezinu,tāds ir māmiņas lēmums, varbūt viņa tādā veidā kompensē uzmanību, kas jādala tagad uz diviem- lai vecākais bērniņš nejūtas apdalīts…

  9. Nu baro savus bērnus cik gribi, bet kapēc tas jāfilmē un jāliek publiskai apskatei. Man šķiet kad tas īsti nav normāli (šādu video publicēšana). Tas ir perversi un slimi.
    Un vīrieši pirms bļaujat kad tas ir forši, padomājat vai jūs priecātos par savas sievas šādu video???

  10. Es ari baroju savu meitinu 3 gadus un piedzima velviena meitina un lielaka nelaida mazuliti pie kruts,Bet seit viss ir normas robezas ,baro cik ilgi gribi problema ir viena zidisanas laika berniem zobini nepareizi veidojas sakodiens.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.