2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Viņa aizgāja bojā, atjaunojot savu statusu Facebook. Viņas pēdējais ziņojums satrieca visu internetu…

 

Mēs visi it kā zinām, ka novērst uzmanību, esot pie stūres, ir bīstami. Bet īsziņu rakstīšana vai lasīšana auto vadīšanas laikā – tas vispār ir neprāts. Un tomēr, ne visi par to atceras, kad sēžas pie stūres.

Statistika liecina, ka īsziņu rakstīšanas bīstamība auto vadīšanas laikā ir par 6 reizēm lielāka par to bīstamību, kuru jūs uzņematies, kad sēžaties pie stūres dzērumā.

Kortnija Senforda bija skaista 32 gadus veca meitene, kura priecājās par dzīvi un gandrīz nekad nebija noskumusi.

Viņas stāsts ir traģisks un pamācošs vienlaicīgi. Tas var kalpot par piemēru visiem, kuriem patīk novērst uzmanību, kad sēž pie auto stūres, atjaunot savu statusu sociālajos tīklos, uzrakstīt īsziņu vai nopublicēt tikko kā uzņemtu pašportretu.

1
misstits.ru

Tajā briesmīgajā rītā viņa sēdēja pie auto stūres, pēc tam nolēma uzlabot grimu, skanot leģendārajai Farella Viljamsa dziesmai “Happy”. Šī dziesma tik ļoti iedvesmoja meiteni, ka viņa atjaunoja savu statusu sociālajā tīklā Facebook. Viņa uzrakstīja: “Šī jautrā dziesma dara mani LAIMĪGU!”. Un pievienoja tiko kā uzņemtu pašportretu.

2
misstits.ru

 

Tas notika plkst. 8:33, bet jau pēc minūtes, plkst. 8:34 notika neizbēgamais: meitene nenovaldīja stūri, iebrauca pretējā virziena joslā un ietriecās atkritumu vākšanas mašīnā. Trieciens bija tik spēcīgs, ka Kortnijas mašīnu acumirklī iemeta grāvī.

2373
misstits.ru

Atkritumu vākšanas mašīnas vadītājs tika cauri ar izbīli un dažām skrambiņām, bet sociāli aktīvā meitene bija beigta uz vietas. Tas dzīvespriecīgais ziņojums tīklā kļuva par Kortnijas atvadu sveicienu. Tāda, lūk, ir likteņa ironija…

4
misstits.ru

Nākamreiz, kad jums gribēsies novērst savu uzmanību auto vadīšana laikā, lai ieskatītos telefonā, atcerieties šo stāstu. Un sargiet sevi!

avots: misstits.ru
 

15 KOMENTĀRI

  1. Kuru satrieca???!!!! piekrītu komentāram par to ,ka nebrauca pretī cits auto ar bērniem. Riktīga kaza pie stūres

  2. Rakstam forša nozīme – “Esiet uzmanīgi pie stūres!” – un taisnība vien ir. Taču bildes pilnīgi neatspoguļo stāstu, varēja arī nemaz nelikt. Abas bildes ar mašīnu ir katra no sava negadījuma. :/

  3. Statistika liecina, ka īsziņu rakstīšanas bīstamība auto vadīšanas laikā ir par 6 reizēm lielāka par to bīstamību, kuru jūs uzņematies, kad sēžaties pie stūres dzērumā.

    tad jau īsziņu rakstītājus arī jāsoda kā dzērāj šoferus un vēl pietam 6 reizes bargāk.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.