6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Stilīgie un ērtie boyfriend džinsi & kā tos nēsāt

 

 

MARIKA
telegraph.co.uk

Pieguļoši „skinny” tipa džinsi ar lēniem soļiem pamet modes lauciņa augšgalu. To vietā stājas nu jau kā must have katrā garderobē – boyfriend stila džinsi. Tie var būt platāki un šaurāki, ar augstu un ne tik augstu jostas vietu. Labākie džinsu ražotāji ir izveidojuši boyfriend džinsus, kuri piemēroti dažādām figūrām, lai tie lieliski izceltu, kas jāizceļ un noslēptu nepilnības. Turklāt tie var izskatīties super sieviešķīgi pie augstpapēžu kurpēm.

polo-x-xlarge_trans++4obmm3xmtqu-AUd5Ye4-uUv4adYu1PKtUsAoSrOux6Q
telegraph.co.uk
nat_hart-x-xlarge_trans++892Xjz2paybg-EH2sXm_yz9Sy497q27s2sjfJ2PuKbc
telegraph.co.uk

Lai izvairītos no tā, ka valkājot boyfriend stila džinsu bikses, Tu pazaudē vidukli, džemperi, blūzi vai T-kreklu liec bikšu iekšpusē. Īpaši, ja augšdaļā ir pieguļošs apģērbs. Lielisks veids kā izcelt savu siluetu ir bikšu apakšdaļu uzlocīt virs potītēm un uzvilkt augstpapēžu kurpes vai zābaciņus līdz potītēm. Šādā stilā lieliski izskatīsies arī kurpes ar biezu papēdi.

miroslava-x-xlarge_trans++yvqqdaiiBlGLVp0xA2aNHeb484tlyb8tqIXzScDXkVQ
telegraph.co.uk
main-x-xlarge_trans++5oQr65jGA-_LWQ3TZJaE0hnpWwVx1Rnm5_d3gzH5YW4
telegraph.co.uk

Sievišķīgākas vai meitenīgākas šāda stila bikses var padarīt jostiņas ar ziedu printu, un kā lielisks risinājums ir pietiekoši garš puķains lakatiņš, kuru var apsiet jostas vietā. Svarīga detaļa ir tā, ka „izdiluši” vai „ieplēsti” džinsi burtiski kliedz vārdu „tīnis”. Tādēļ esi ar šo piesardzīga. Viens ieplēsts celis vēl ir iespējams, tomēr, kas par daudz – tas par skādi. Nebaidies eksperimentēt – pie šādām biksēm un baltiem sporta apaviem, lieliski iederēsies un stilīgi izskatīsies pareiza garuma „smart style” žakete un rokassomiņa.

1

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.