5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Ārsti veica ķeizargriezienu, bet nevarēja atrast mazuli… Dīvains gadījums

 

1

Saprotams, ka tad, kad runa ir par bērna dzimšanu, jebkuri vecāki cenšas atrast pašus labākos ārstus. Deniels Un Embera Hjugsi cerēja, ka viņiem tas ir izdevies tad, kad pāris gaidīja piedzimstam savu ceturto bērniņu. Diemžēl pēcāk viņiem nācās simtiem reižu nožēlot savu izdarīto izvēli.

2

Ārsti laicīgi brīdināja Emberu, ka dzemdības būs priekšlaicīgas un, kad sieviete bija 30tajā grūtniecības nedēļā, viņas sākās kontrakcijas. Tomēr pat pēc 36 stundām, sieviete nespēja dzemdēt bērniņu. Tad ārsti izlēma veikt ķeizargriezienu. Kad ārsti ķērās pie sarežģītās operācijas, viss noritēja gludi, tomēr pavisam drīz viņi saskarās ar savādu problēmu.

3

Embera bija zem vietējās narkozes, tādēļ redzēja paniku, kura pēkšņi parādījās ārstu acīs, kad tie saskatījās viens ar otru. Viss tādēļ, ka ārsti, izdarot ķeizargriezienu, nevarēja atrast bērnu! Sieviete gaidīja, kad ārsti pastieps viņai nupat dzimušo bērniņu, bet tā vietā saņēma vien apmulsušus un neizpratnes pilnus skatienus. Kamēr ārsti centās saprast, kā tas ir iespējams –  tas viss protams aizņēma mazāk laika, nekā tas īstenībā liekas lasot tekstu, tomēr iedomājieties sevi Emberas vietās… Pēkšņi ārsti izdzirdēja bērna kliedzienu.

4

5

Izrādījās, ka tikmēr, kamēr ārsti veica ķeizargriezienu Emberas vēderam, bērniņš jau bija veiksmīgi izslīdējis no dzemdes un piedzimis pats. Viņš gluži vienkārši gulēja palagos zem mātes, kura narkozes iespaidā nejuta neko, kas ir zemāk par jostas vietu. Par laimi ar bērniņu viss bija kārtībā, tomēr pāris izlēma, ka ārstiem jāsaņem sods par šādu neprofesionālu darbu. Pie tam – ārsti pat neuzskatīja par vajadzīgu Emberai vai viņas vīram atvainoties, bet gan vienkārši nosauca šo notikumu par “briesmīgu gadījumu.”

avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.