1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Mūzikas šovs DIEVIETE 5.martā Rīgas Kongresu namā plkst. 20.00

 

Amiya-plakatas-WEB

Sajūtu, dejas, mūzikas, video projekciju un aromātu mistērijas. Tradicionālais un jaunais, jutekliskais un filozofiskais kļūs par iedvesmas avotu ikvienam apmeklētājam. Patiess aizkustinošs stāsts par sievieti un vīrieti. Katra sieviete var būt saukta par DIEVIETI un katrs vīrietis par RADĪTĀJU. Šis šovs radīts, lai iedvesmotu un izplestu spārnus, kas paceltu virs ikdienas rutīnas un jutekliski atgādinātu par BRĪNUMU katrā no mums. 

Harmoniska mūzika, fantastiski tērpi, aromāti, skaisti attēli, emocionāla lirika un deja, kas tika veidoti īpaši šovam, rada ārkārtīgu terapeitisku un harmonizējošu efektu, kas sniedz laimes sajūtu. Abstraktie un virzienu risinājumi šovā DIEVIETE veidoti, iedvesmojoties no Amijas grāmatas „Sievietes ģēnijs”, kas kalpo par pamatu personīgās izaugsmes semināriem sievietēm. Starptautiska talantīgu mūziķu, mākslinieku un veidotāju komanda Amiya Inspiration aicina izbaudīt pozitīvu un pārsteidzošu sajūtu, estētiska skaistuma un sajūtu sprādzienu.    

DIEVIETES radošā komanda: AMIYA (Andre Pabarčiūte) (LT) – māksliniece, dziedātāja, producente, grāmatas un personīgās izaugsmes semināra „Sakrālās sievišķības skola” autore. JENS GAD (ASV) – producents, mūziķis (27 miljoni pārdoto albumu), ar 10 gadu pieredzi darbā ar leģendāro Enigma. SEQUOIA EMMANUELLE & UN VIŅAS STILISTU GRUPA (ASV) – Losandželosas māksliniece ir unikāla fotogrāfe, kas apvieno modes dizainu, scenogrāfiju, glezniecību, stilistiku, kino un grafisku dizainu. Viņa rada maģiskus brīnumus, kas pārvērš fiksētus objektus par arhetipisku mākslu. MAHASATVAA MA ANANDA SARITA (Apvienotā Karaliste)  – apdāvināta dzejniece, pasaulē slavena apgaismota tantras pasniedzēja un mūzikas kursu un nometņu vadītāja. ANHIDEMA Michael Vermey (Armēnija) – komponists, pianists, mūzikas alķīmiķis. ZANICCA YUAN (SG) – dejotāja, horeogrāfe, mūza, dzejniece. MICHAEL DEMSKI (CA) – dejotājs, aktieris, modelis, Austrumu cīņu meistars. ALICIJA EILIAKAS (LT) – gongi, eksotiskie instrumenti, perkusijas. SAULIUS PETREIKIS (LT) – vēja instruments. JONAS LENGVINAS (LT) – bungas, perkusijas. LAIMONAS LENGVINAS (LT) – ģitāra, basģitāra. KOTRYNA DAUJOTAITE (LT) – konstīmi. YVES GOVAERTS (BE) – aromterapeits, globālās sasilšanas pētnieks.

 

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Iepriekšpārdošanā lētāk.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.