10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ko par jums var pastāstīt jūsu ķīniešu horoskopa zīme

 

zo

Žurka

Cilvēkiem, kuri dzimuši žurkas gadā piemīt spilgta iztēle. Attiecībās šie cilvēki parasti ir dāsni un apķērīgi, lai gan visai bieži ir arī diezgan temperamentīgi un ar pārmērīgu kritiku attiecībā pret citiem. Kompānijās (arī tādās, kur viņi citus cilvēkus nepazīst), viņi jūtas lieliski un ātri iekaro citu cilvēku sirdis.

Žurkām piemīt augts intelektuālais koeficients, tas ļauj uztvert un izprast nupat iegūtu informāciju un apstrādāt jaunas, svaigas idejas.

Žurkas arī atšķiras ar to, ka uz saviem pleciem uzņemas pārāk daudz pienākumu un bieži paveic citu cilvēku darbus.

Mīlestībā un biznesā Žurkas ir kaislīgas un apņēmīgas, diemžēl šī drošsirdība reti tiek atzīta no citu cilvēku puses, tas tādēļ, ka Žurkas gadā dzimušie cilvēki ir ļoti pieticīgi.

Vērsis

Noteikti ir dzirdēts izteiciens “Spēcīgs kā Vērsis.” Ja runājam par cilvēkiem, kuri dzimuši šajā zīmē, viņi atšķiras ar spēju bezbailīgi skatīties acīs visām problēmām un izaicinājumiem. Viņi ir spējīgi tikt galā ar vairumu dažāda veida problēmu ar kurām saskaras paši vai viņu tuvākie.

Vēršu mīnuss ir tas, ka viņi citkārt mēdz būt pārāk prasīgi attiecībā pret citiem cilvēkiem, atsevišķos gadījumos viņi ir arī izteikti šovinisti.

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, vienmēr spēj aizstāvēt savas intereses un vēlmes. Viņiem ir augsta pienākumu apziņa, vajadzība pēc stabilitātes. Viņi ir maigi un uzticīgi attiecībā pret saviem partneriem un ģimenēm.

Tīģeris

Tīģeri – jūtīgi un emocionāli cilvēki. Parasti šie cilvēki dzīves laikā piedzīvo vairākas “lielās mīlestības” epizodes.

Tīģeriem piemīt spēcīgs sacensību gars un vēlme dominēt. Tāpat šie cilvēki, vairāk nekā citi, tiecas pēc brīvības un neatkarības. Viņi drosmīgi pieņem jebkuru izaicinājumu un ir gatavi mesties jebkurā cīņā.

Attiecībās Tīģeri ir kaislīgi, atklāti un ugunīgi cilvēki.

Galvenais šo cilvēku trūkums – nespēja panest kritiku attiecībā pret viņiem. Kad Tīģerus kritizē, viņi kļūst nomākti. Un tomēr – ar likteņa nepatstāvību un pārmaiņām viņi tiek galā viegli un bez problēmām.

Trusis/Kaķis

Šos cilvēkus mīl un ciena jebkurā kompānijā, tas tādēļ, ka Truša/Kaķa gadā dzimušie parasti ir pieklājīgi, sirsnīgi un draudzīgi. Šīs laipnības ēnas puse ir pārmērīga sentimentalitāte. Šie cilvēki nejūtas ērti pat mazāko strīdu vai mazākās nesaprašanās gadījumos.

Šajā zīmē dzimušie ir labi darbinieki, bet tikai tajos uzdevumos, kuri viņiem pašiem ir patīkami. Nav vērts uzdot viņiem tādus darbus, kuri viņiem nešķiet interesanti, jo, pildot šādus uzdevumus, viņi ātri vien novērsīsies, paši to pat neapzinoties.

Runājoties un komunicējot ar citiem cilvēkiem viņi ir klusi, lēnprātīgi un kautrīgi. Visiem ir zināms, ka šiem cilvēkiem ir spēcīgs intelekts, bet savas jūtības un emocionalitātes dēļ, viņi izvēlas noklusēt. Šāda attieksme pret dzīvi izveidojusies tādēļ, ka šiem cilvēkiem dzīvē galvenais ir drošības sajūta.

Pūķis

Šie cilvēki ir pārpilni ar enerģiju un no citiem atšķiras ar nepārspējamu harizmu. Šo lielisko īpašību ēnas puse ir vēlme citreiz patrokšņot un pārmēru skaļi sarunāties.

Tāpat Pūķi no citiem atšķiras ar lielisku intelektu un ar tendenci uz perfekciju. Viņi ir prasīgi attiecībā uz sevi un citiem. Toties nepieciešamības gadījumā šie cilvēki gatavi sniegt un darīt maksimāli daudz, izmantojot visus savus spēkus mērķu sasniegšanai.

Šie cilvēki necieš noteikumus. Viņuprāt, tieši viņiem (iespējams tikai viņiem) ir tiesības izvēlēties pašiem savu individuālo dzīves izvēļu kursu.

Čūska

Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā gadā, piemīt viņu vecumam neraksturīgs intelekta līmenis. Dzīvē šie cilvēki bieži kļūst par filozofiem, romānu rakstniekiem.

Tāpat cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, labprāt izvēlas būt mazliet noslēpumaini, necenšas iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs. Principā šie cilvēki labprāt izvēlas vientulību un viņiem ir maz draugu.

Savu mērķu sasniegšanai cilvēki, dzimuši Čūskas gadā, strādā klusām un nemanāmi, pēc atzinības netiecas. Privātajā dzīvē atšķiras ar noslieci uz greizsirdību.

Zirgs

Šie cilvēki atšķiras ar mīlestību pret darbu un stūrgalvību. Šos cilvēkus gan nevarētu nosaukt par komandas spēlētājiem, tā kā viņi labprātāk strādā patstāvīgi.

Šajā zīmē dzimušie ir neatkarīgi cilvēki, tādēļ citreiz viņus var nosaukt arī par egoistiem. Viņi ir intelektuāli un ar lieliskām sociālām prasmēm. Viņi prot pļāpāt un komunicēt ar citiem, bet dara to reti.

Partnerattiecībās šie cilvēki ir pārmēru emocionāli, greizsirdīgi un impulsīvi.

Kaza

Tas ir nerakstīts likums, bet šie cilvēki praktiski vienmēr ir valdzinoši un simpātiski, viņus tā vien gribas mīlēt un aizsargāt. Tajā pašā laikā šie cilvēki viegli pārcieš fizisko diskomfortu un reti žēlojas par sliktiem dzīves apstākļiem.

Ja skatās uz dzīvi kopumā, tad tieši Kazas gadā dzimušie ir tie, kuri uz visu notiekošo skatās visai pesimistiski. Viņi ir laipni, atsaucīgi, līdzjūtīgi, bet, tajā pašā laikā, paši alkst pēc palīdzības.

Šiem cilvēkiem parasti ir problēmas ar pašvērtējumu. Viņiem ir mainīgs raksturs – te viņi var būt agresīvi un pārgalvīgi, te atkal kautrīgi.

Vislabāk šie cilvēki sevi parāda rūpējoties par dabu, mākslā un mākslinieciskajā jaunradē. Attiecībās šie cilvēki ir labsirdīgi un uzmanīgi. Viņu galvenās ģimenes vērtības ir drošība un stabilitāte.

Pērtiķis

Cilvēki, kuri dzimuši Pērtiķa gadā ir gudri, harizmātiski un enerģiski, šīs rakstura īpašības viņiem palīdz pārvaldīt jebkuru pūli, lai gan citreiz citi cilvēki viņus uzskata par mazliet pļāpīgiem un ekscentriskiem.

Neviens un nekad nespēs atņemt Pērtiķa gadā dzimušam cilvēkam viņa pievilcību, tāpat vairumam no viņiem piemīt apķērība un spēja ar humora palīdzību iziet no jebkuras situācijas.

Vienīgais šo cilvēku rakstura netikums ir tāds, ka viņi reti kad spēj nopelnīt citu cilvēku uzticību. Atbildība uz viņu pleciem ir nepanesams smagums.

Enerģija un nemierīgā daba nereti noved pie tā, ka cilvēki – Pērtiķa gadā dzimušie, nespēj izveidot loģisku, stabilu karjeru. Šie cilvēki pārāk bieži maina nozares, kurās strādā.

Gailis

Cilvēki, kuru dzimumdiena atzīmējama kādā no Gaiļa horoskopa gadiem, ir ideāli darbinieki, viņi jebkurā brīdī gatavi uzņemties dažādus uzdevumus, arī tos, kuri tiek uzskatīti par vissarežģītākajiem. Klāt pie tā viņi ir arī pieticīgi, prot cienīt ne tikai savu, bet arī citu cilvēku viedokli.

Viņu profesionālie standarti visbiežāk ir ļoti augsti, lai gan vadošos amatos, cilvēki, kuri dzimuši šajos gados, nonāk reti.

Apģērba ziņā šie cilvēki labprāt izvēlas to, kas ir atbilstošs esošajām modes tendencēm, kā arī apģērbus, kuri piesaista citu cilvēku uzmanību.

Suns

Cilvēku, kuri dzimuši šajā gadā galvenā īpašība ir pieķeršanās un lojalitāte. Šie cilvēki ļoti ilgi un rūpīgi izvēlas savu karjeras ceļu, kā arī izvēlīgi attiecas pret hobijiem.

Šiem cilvēkiem ir asa mēle un viņi prot konstruktīvi kritizēt citus, viņi apņēmīgi pieturas pie godīguma un taisnīguma principiem. Tāpat šiem cilvēkiem raksturīgi panākumi mākslā.

Kā draugi un mīlas partneri šie cilvēki ir uzticami un prot piedod gandrīz visu.

Cūka

Cūkas gadā dzimušie cilvēki ir lieliski kompanjoni – labsirdīgi, patiesi, gudri un pacietīgi. Viņi ir patīkami sarunu biedri, kuri spēj papildināt jebkuru dialogu.

Šie cilvēki mēdz nostādīt sev priekšā sarežģītus mērķus, bet parasti tās nav tikai tukšas apņemšanās, jo mērķi visbiežāk tiek īstenoti. Viņi ir gandrīz vai slaveni ar savu asprātību un humora izjūtu.

Vienīgais, kas citiem cilvēkiem traucē izveidot jebkāda veida attiecības ar Cūkas gadā dzimušajiem, ir šo cilvēku pārspīlētā nozīmības sajūta un nevēlēšanās atzīt pašu trūkumus.
Un vēl šo cilvēku raksturīgā īpašība ir naivums, viņi ir pārlieku uzticīgi un nekad negaida, ka citi cilvēki varētu rīkoties nelietīgi. No tā bieži vien paši cieš.
Šie cilvēki vairāk nekā citi ciena materiālo labklājību un laimīgu ģimenes dzīvi.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.