5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

MIDI SVĀRKI ŠIM PAVASARIM – SIEVIŠĶĪBAS KALNGALS

 

Gadu gaitā midi svārki ir ienākuši un pazuduši no modes, taču pēdējo divu gadu laikā tie atkal ir uz viļņa. Un šobrīd tie ir atgriezušies uz ilgāku palikšanu. Tie jebkuru sievieti padarīs sievišķīgāku. Šajā rakstā varēsi iedvesmoties midi svārku stilam pavasarim 2016.

Esi ērta un sportiska stila piekritēja? Interesants un stilīgs veids kā nēsāt midi svārkus – pievelc tiem metālisku, spīdīgu lidotāja stila „bomber” jaku. Kā apavus izvēlies augstpapēžu „Mary Jane” stila kurpes, taču, ja tādas nav pieejamas, tad iziet no situācijas var ar gladiatora sandalēm.

Stilīgi un ērti darbā izskatīsies mākslīgās ādas midi svārkos, kuri ir strīpaini un vairākās krāsās. Pie tiem satriecoši izskatīsies biroja stila krekls. Kājās izvēlies vilkt ērtus apavus – ādas sandales vai kaut ko sportisku. Kā aksesuārus klāt kombinē kaut ko no „smart casual” stila.

Izmanto iespēju pamainīt savu siluetu pie šī tipa svārkiem uzvelkot garu, adītu „over size” džemperi. Lai stils neizskatītos noplucis, kājās izvēlies vilkt smalkas augstpapēžu kurpes.

Midi svārki liek izskatīties eleganti un sievišķīgi – kā lēdijai. Taču, ja vēlies, lai tie izskatās mazliet seksīgāk, izvēlies tādus, kur apakšsvārki ir īsāki, virs ceļa un svārku virsējā daļa ir mazliet caurspīdīga. Liec vīriešiem fantazēt. 🙂 Augšdaļā izvēlies atturīgu, parasta piegriezuma džemperīti vai topu.

Mēs mīlam kā izskatās midi svārki kopā ar augstpapēžu zābakiem pāri celim. Lielisks stils pavasarī. Šādā stilā vari spēlēties ar apģērbu tekstūrām, miksēt ādu ar zamšādu vai lakādu.

Roķīgā stila piekritējas pie midi kleitām un svārkiem ar ziedu rakstu, var izvelēties smagnējus zābakus vai sporta apavus līdz potītēm.

Ja nu vēlies neslēpt, bet izrādīt savas kājiņas, tajā pašā laikā saglabājot svārku garumu, izvēlies svārkus ar bārkstīm. Pie tiem augsdaļā pievelkot kaut ko pieguļošu, tomēr atturīgu.

Viktorijas laika blūze ar džinsu svārkiem ir visai negaidīta, tomēr interesanta kombinācija, ko izmēģināt pavasarī. Ja svārkiem visā to garumā ir pogas, atstāj dažas no tām neaiztaisītas.

Pieguļoši midi svārki ar volāniem apakšdaļā ir ļoti seksīgi, taču vēl labāk tie izskatās, ja augšdaļā izvēlies blūzīti ar atsegtu plecu daļu. Smalkas augstpapēžu kurpes ar spicu purngalu kājās, maza somiņa un Tu esi gatava savam lieliskajam randiņam ar izredzēto.

Ja esi gana drosmīga, izmēģini neitrālas krāsas (piemēram, armijas zaļās) midi svārkus uzvilkt pa virsu pieguļošām melnām biksēm. Šis ir lielisks variants aukstām pavasara dienām.

Foto no elle.com

1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.