1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tā nebūs viņa! Sievieti, kura pretendē uz 33 miljonus lielu loterijas laimestu, neatzīst kā laimētāju

 

Lottery-SUM_3560032b

Susanna Hinte apgalvo, ka savu laimīgo loterijas biļeti nejauši izmazgājusi veļas mašīnā, kas padarījis neskaidru biļetes svītrkodu un datumu. Taču avoti ziņo, ka Lielbritānijas Nacionālās loterijas lēmums neiegūt videonovērošanas materiālu no vietas, kur sieviete pirka biļeti, liecina, ka viņa nav uzskatāma par potenciālo pretendentu uz balvu.

Vāciete Susanna Hinte, kas jau ilgāku laiku dzīvo Lielbritānijā, un pretendē uz 33 miljonus lielo loterijas laimestu ar biļeti, kas nejauši tikusi ielikta veļas mašīnā, šķietami izslēgta no potenciālo balvas saņēmēju saraksta. Lielbritānijas Nacionālās loterijas izmeklētāju komanda, kas ietver izbijušus detektīvus un drošības iestāžu darbiniekus, nav pat mēģinājusi iegūt videonovērošanas ierakstus no vietas, kur, kā apgalvo Hinte, ir pirkta laimējusī biļete. Kā izteicās viens no komandā iesaistītajiem: ‘’Ja Hinte tiktu uzskatīta par reālu pretendentu, pirmā lieta, ko Nacionālā loterija darītu, būtu šo videomateriālu iegūšana. Uzņemtais materiāls ir pierādījums tam, kur un kādā laikā biļete ir nopirkta’’. Nacionālās loterijas pārstāvis paskaidroja, ka mazāk nekā pieci cilvēki komandā zina, kur un kādā laikā laimējusī biļete – ar skaitļiem 26, 27, 46, 47, 52 un 58 – tika nopirkta. Ir atklāts, ka biļete tika nopirkta Vorčesteras apkārtnē, bet netiek ziņots, kādā datumā un kādā vietā tā tika iegādāta.

Hinte savu biļeti, kurā redzami laimējušie skaitļi, bet izdzisis ļoti nozīmīgais svītrkods un datums, nopirka ziņu stendā Vorčesterā. Hamsa Patels, kuram pieder attiecīgais ziņu stends, paskaidroja, ka viņiem ir pieejami videonovērošanas ieraksti, kurus var iesniegt Nacionālajai loterijai, ja viņi to vēlas un Hinte dod savu piekrišanu. Tie atklās viņu pērkot biļeti un arī ciparus uz tās. Taču Nacionālā loterija ir atteikusies no piedāvājuma, kas liecina, ka laimējusī biļete tika pirka kur citur pilsētā.

logoBNN

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.