2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Viņa paņēma telefonu līdzi uz vannasistabu, bet tas viņu nogalināja! Jums tas ir jāzina!

 

2441

Maskavā 14 gadus veca meitene nomira pēc tam, kad iegāza savu mobilo telefonu vannā.

Šis gadījums notika 13. februārī un sacēla kājās visu internetu. Zināms vien tas, ka meitene – pusaudze dzīvoja Ezeru ielā.

Viņas līķi atrada vecāki. Nebija vardarbības nāves pazīmju. Pēc izmeklētāju provizoriskajiem datiem, meitenes nāvi izraisīja strāvas trieciens, kas iegūts no mobilā telefona iekrišanas vannā.

Jāatzīst, ka šis ne tuvu nav pirmais tāds gadījums, kas konstatēts Krievijā.

Piemēram, 2015. gada februārī analoģisks gadījums notika Baškīrijas pilsētā Belebee.

Agri no rīta 16 gadus veca meitene atgriezās mājās un devās uz dušu, paņemot līdzi savu mobilo telefonu, lai to uzlādētu. Satraukusies par meitas ilgo prombūtni, māte uzlauza durvis un atklāja vannā meitas līķi.

Pēc tiesas medicīnas ekspertu slēdziena datiem, meitene mirusi no elektriskās strāvas trieciena.

Irkutskā līdzīgs muļķīgs ieradums nogalināja 28 gadus vecu vīrieti.

 

Policija pieļauj, ka nāves iemesls ir mobilais telefons, kas iekrita ūdenī.

Tāpat kā iepriekšējos gadījumos, telefons tika lādēt no rozetes, bet, kad iekrita ūdeni, tas nogalināja savu īpašnieku.

Lūk, vēl pagājušā gada notikums.

Snimok_ekrana_2016-02-17_v_10.27.50

25 gadus veca meitene no Omskas strādāja par tūrpakalpojumu uzņēmuma menedžeri. Nešķīrās no telefona ne uz mirkli.

Kad aizgāja uz vannaistabu, viņa paņēma savu Iphone, uzlika to lādēties un uzlika uz vannas malas. Vanna bija piepildīta ar ūdeni. Pēc vieniem datiem, neilgi pirms savas nejēdzīgās nāves viņa pieņēma zvanu, bet pēc tam nolika telefonu atpakaļ, no kurienes viņš arī netīšām iekrita ūdenī. Cita versija vēstī, ka meitene pati iemeta telefonu ūdenī. Tā vai citādi, Jevgēnija saņēma elektriskās strāvas triecienu un nomira.

2Trauksmi sacēla meitenes māsa, kura kopā ar viņu īrēja dzīvokli. Kad Jevgenija bija vannā, māsa skatījās televizoru. Meitene sāka uztraukties, ka radiniece tik ilgi nenāk ārā no vannas. Māsa atvēra durvis un ieraudzīja briesmīgu skatu: mirusī Jevgenija gulēja ūdenī, uz krūtīm viņas Iphone. Māsa atslēdza telefonu no strāvas un piezvanīja mediķiem, kā arī paziņoja par negadījumu kaimiņiem.

Pēc Jevgenijas mātes vārdiem, meitenei bija vāja sirds, viņa sūdzējās par sāpēm. Iespējams, ka strāvas trieciens nebija liels, bet tas šoreiz nospēlēja galveno lomu.

Un, lūk, vēl kaut kas. Pats Apple neiesaka ņemt Iphone līdzi uz vannasistabu!

Metāliskais korpuss savienojumā ar stiklu garantē kondensāta izveidošanos. Kompaktās montāžas dēļ tikai viena ūdens pile var neglābjami sabojāt telefonu. Mikroshēmu blīvās montāžas dēļ jūs sabojāsiet uzreiz vairākus elementus.

avots: lifter.com.ua
 

5 KOMENTĀRI

  1. Viss stulbs : gan aprakstītā rīcība, gan pats raksts. Redaktora kungs, vai Jūs apzināti ņirgājaties par saviem lasītājiem?

  2. aizdomajos .., bet man ari iekrita telefons, cik atceros kaju mazgajamaa blodaa ,,, protams atri izravu araa. tomera ta vannu bushana liekas bulshits , vai ari man paveicas , tomebrid gan pirma doma bija zavet un glabt telefonu :D:D

  3. Šei telefons tiek nepamatoti apvainots, tā nav telefona vaina. Jebkura elektriska ierīce, kura pieslēgta elektrības tīklam, iemesta vannā ar ūdeni ir nāvējoši bīstama. Nebūtu bijis pieslēgts uz lādēšanu, būtu telefons tikai pagalam. Ir bijuši vēl nejēdzīgāki gadījumi – dāmiņai ūdentiņš palish par vēsu vanā, un nolemj to uzsildīt iemērco ieslēgtu elektrisko plītiņu sev blakus vanā. Rezultātā vārīts līķs.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.