15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

780 sievietes 8. marta vakaru vislabprātāk pavadītu ar Intu Teterovski

 

VakarinasArLielisko_

Latvijā populārākais diriģents, jauniešu kora “Balsis” mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis šogad 8. martu sagaidījis metoties atraktīvā avantūrā. Interneta vietnes Inbox.lv rīkotajā balsojumā “Vakariņas ar Lielisko” Teterovskis izrādījās populārākais no astoņiem kandidātiem, izkonkurējot tādus iekārojamus pašmāju vīriešus kā Vecrīgas kungu frizētavas “Lumberjack” bārddzini, frizūru “guru” Maksimu Podziavu un Hokeja kluba “Dinamo Rīga” balsi un seju Armandu Simsonu.

Diriģents nav atstājis vienaldzīgu ne vienu vien daiļā dzimuma pārstāvi, taču pats, joprojām smaidot, bauda brīva vīrieša statusu. Sieviešu dienas projektā interneta vietnē “lieliskais.inbox.lv” par vakariņām ar Intu interesi izrādīja 780 daiļā dzimuma pārstāves. Taču, sagaidot Sieviešu dienu, Ints ar savu sabiedrību pagodināja tikai vienu laimīgo, kura izlozes kārtībā tika noteikta kā uzvarētāja un kopā ar Intu devās svinīgās vakariņās.

“Uzzinājis potenciālos konkurentus, kas jau piekrituši avantūrai, daudz nedomājot, piekritu. Ceru lieliski pavadīt vakaru foršā vietā un kompānijā,” vēl pirms balsojuma rezultātu paziņošanas dalību projektā komentēja pievilcīgais Ints Teterovskis.

Sīvā konkurencē laimīgā loze bija kritusi Lindai Renckulbergai, e-pasta mārketinga speciālistei. Linda atzina – visvairāk apbūris Teterovska šarmantais smaids, kam seko arī Inta pozitīvā enerģija, harizma un talants. Linda projektam pieteikusies pavisam spontāni, tādēļ iespēja pavakariņot ar sabiedrībā atzītu mākslinieku nākusi kā patīkams pārsteigums. Svinīgās vakariņas tika pavadītas 3 pavāru restorānā „Tam labam būs augt”, kas zināms kā ceturtais labākais “30 Ekselences labāko restorānu Latvijā” vērtējumā. Izplēnot pirmajam sirsnīga mulsuma piepildītam iepazīšanās mirklim, abi baudīja izsmalcinātas vakariņas un daudzpusīgas sarunas.

Vakara gaitā atklājās, ka abiem ir daudz kopīgu interešu, sirdij tuva ceļošana un dažādu kultūru iepazīšana. Ints džentlmeniski, šova “Vecpuisis” cienīgā manierē Lindai pasniedza arī dāvanu no krāšņo rotaslietu veikala “Grenardi”, kas liktu straujāk pukstēt jebkuras sievietes sirdij.

Pēc tikšanās Ints pacilātā noskaņojumā atzina, ka lieliski pavadījis vakaru un iepazinis lielisku sarunu biedru. Uz jautājumu par to, vai līdz ar pavasara atnākšanu pēc tikšanās gaidāms kāds turpinājums, Teterovskis vien noslēpumaini pasmaidīja.

Projekta mērķis bija piedāvāt Inbox lietotājām interesantu un atraktīvu sacensību, kas ietver arī veiksmes elementu. Balsojumā, kurš notika no 16.februāra līdz 1.martam, piedalījās arī Latvijas Mākslas Akadēmijas Modes nodaļas vadītājs Aigars Bikše, kafejnīcas “Vest” saimnieks Ingemārs Dzenis, Latvijas Nacionālā teātra un iecienītu TV seriālu aktieris Ģirts Liuziniks, politiķis Edgars Jaunups un modes dizaineris, stila eksperts un TV šovu vadītājs Aleksandrs Pavlovs. Kopumā par populārajiem vīriešiem tika saņemtas 4800 balsis. Tā kā balsojumam bija liela atsaucība Inbox lietotāju vidū, tuvākajā laikā gaidāmi arī citi, līdzīga rakstura konkursi un aktivitātes. 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.