6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Latvijā ražoto apģērbu zīmols Vaide prezentē pavasara / vasaras kolekciju

 

1

Līdz ar strauji tuvojošos gadalaiku miju, Latvijā ražoto apģērbu zīmols Vaide prezentē savu jaunāko pavasara / vasaras kolekciju. Šajā sezonā Vaide apģērbu līniju pielāgojusi mainīgajam Ziemeļeiropas klimatam, attiecīgi paplašinot starpsezonas kolekcijas klāstu un akcentu liekot uz pavasara mēteļu daudzveidību un to krāsu un izmēru izvēli. Mēteļi ir viegli, gaisīgi un, atšķirībā no žaketes, padara tērpa nēsātājas koptēlu romantiskāku, kā arī viegli pielāgojami vakartērpam vai kokteiļkleitai.

Kolekcijā plaši pārstāvēts šīs sezonas hits – milzīgi ziedi kā magones, neļķes un rozes, un šopavasar bez šī trenda nekādi neiztikt! Lai nepārdozētu šo košo tendenci, kolekcijā iekļauti vairāki vienkrāsaini, ar ziedu apdrukām kombinējami apģērbi. Bēši, balti melni, tumši zili un citi vienkrāsainie toņi būs visdrošākā izvēle šo drosmīgo apģērbu valkāšanā. Lielisku kopskatu radīs arī ziedu rakstu apvienošana ar tā krāsu prettoni – piemēram, zilu ziedu printu kombinēšana ar vienkrāsainu oranžu, rozā ar brūnu, dzeltens ar zaļu, utmldz. , tādējādi radot saskanīgu kontrastu. Vēl viens ieteikums, kombinējot ziedu printus ar vienas krāsas apģērbu, ir izmantot radniecīgos toņus, piemēram, zaļas un gaiši zilas krāsas izskatīsies lieliski ar dzeltenu vai zilu apģērbu.

Jaunajā kolekcijā atradīsiet arī apģērbus, kas darināti no vieglas viskozes šobrīd aktuālajās lavandas un ziloņkrāsas nokrāsās. Smalki, trauslu ziedu raksti izkaisīti uz auduma,gaisīgi silueti un vieglums – tā būs vislabākā kombinācija un izvēle karstajās vasaras dienās. Kolekcijā plaši pārstāvētas arī tropu rakstu apdrukas, kas pieejamas maigās un romantiskās pasteļtoņu gammas, lavandas, ziloņkaula un piparmētras krāsās, līdz ar to vieglums un vienkāršība apvienojumā ar blāviem zīmējumiem un rakstiem radīs elegantu noskaņu. Šiem brīnišķīgajiem tērpiem ir obligāti jābūt ikvienas modernas dāmas garderobē šosezon!

Arī svītru raksts, kas ir ļoti pieprasīts klientu vidū, kopā ar ziedu apdrukām un tropisko printu elementiem šajā sezonā turpina jau pagājušogad iesākto uzvaras gājienu, savukārt maigajai pasteļtoņu gammai pievienojušās intensīvas krāsas – vēsi dzeltens, sulīgi zili un sapņainas lavandas krāsa. Kolekcija pielāgota tā, lai tērpu valkātājas var viegli transformēt brīvdienu noskaņojumu ikdienas skrējienā un rutīnā birojā.

Vaide jau 23 gadus strādā pie savu kolekciju pilnveidošanas., modelētāju, stilistu un konstruktoru nepārtrauktais radošais process ir virzīts uz laikmetīgo modes tendenču iemiesošanu kolekcijās. Kompānija „Vaide” ir visu savu kolekciju izstrādātājs un ražotājs vienā personā, abas kompānijai „Vaide” piederošās fabrikas, kurās tiek šūta visa šī zīmola produkcija, atrodas Latvijas pilsētās – Rīgā un Jelgavā, kuras vēsturiski šīs pilsētas ir Baltijas šūšanas rūpniecības galvaspilsētas. Vaides apģērbi ir ērti un skaisti un lieliski piemēroti birojam. Vaide kolekciju klāstā pieejami grezni vakartērpi, komfortabls apģērbs mājai, miegam un aktīvai atpūtai. Sekojot pasaules tendencēm un klientu pieprasījumam, Vaide kolekcijas pieejamas arī interneta veikalā www.vaideshop.lv.

Rīgā Vaide veikali atrodas TC Origo 2. stāvā (Stacijas laukumā 2), TP Alfa 2.stāvā (Brīvības ielā 372), Galerija Centrs (Audēju iela 16)  un Kr. Barona ielā 37 (ieeja no Ģertrūdes ielas).

Vairāk informācijas par kompāniju un kolekcijām meklējiet mājaslapā www.vaide.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.