1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Viss, ko vajag zināt par Dvīņiem

 

gemini

Kādi Dvīņi ir darbā, mīlestībā, seksā un draudzībā? Kas Dvīņiem nepatīk un kas par šo Zodiaka zīmi ir jāzin!

“Dzīve uz vulkāna” – tas ir īss Dvīņu ikdienas dzīves apraksts. Šīs zīmes pārstāvji ir sapņotāji, kuri nebaidās piepildīt visu iedomāto un risināt jebkuru standarta problēmu radoši. Bet uz savu mērķu sasniegšanu viņi ies pa visiem iespējamiem ceļiem: no parastas sarunas ar draugu līdz pat vēstulei Ziemassvētku vecītim. Viņi ir par nestandarta domāšanu un personīgajiem rekordiem.

Dvīņiem daudz kas tiek piedots, jo viņi ir apburoši un draudzīgi. Bieži pārāk daudz runā, bet šajā runātībā viņiem raksturīgs patiesums un tiešums. Viņi pastāvīgi skaidro attiecības ar apkārtējiem ne tikai tāpēc, ka viņiem ir svarīga patiesība un taisnība, bet arī tāpēc, ka viņiem vienkārši mēdz būt garlaicīgi.

Šī Zodiaka zīme ir visgaisīgākā no visām gaisa zīmēm. Neatņemama viņu sastāvdaļa ir fantāzijas kūleņi, virāžas pagriezienos, krišana līdz pašam dibenam, lidojumi pie vēlamajām zvaigznēm un meditācija bezsvara telpā. Viss neticamais viņiem liekas parasts un ierasts. Grāmatu lasīšana sākas no pēdējās lappuses, dzīvokļi tiek mainīti katru gadu, nu, ja ne paši dzīvokļi, tad remonti tajos jau nu noteikti. Viņu garastāvoklis mainās gaismas ātruma tempā, bet spēja atrast izeju no vissarežģītākās situācijas un tikšana sveikā cauri ir viņiem asinīs.

Katram šīs zīmes pārstāvim ir savs personīgais ideāls, uz kuru tas arī tiecas. Un pēc šī mērķa sasniegšanas viņi kardināli maina savu ideālu un pilnīgi pretēju mērķi, uz kuru iet ar tādu pat neatlaidību. Mēdz gadīties, ka pusceļā viņi apstājas, lai atpūstos, un pēc tam it kā “nejauši” pazaudē mērķi. 

Dvīņi darbā

Monotons darbs nogalina Dvīņu radošo plūsmu, Монотонность убивает творческий поток Близнеца, vienkārši negodīgi zog viņu fiziskos spēkus un ir pirmais depresijas iestāšanās rādītājs. Kaut arī depresija Dvīņiem ir īslaicīga parādība. Tā ātri iestājas un tikpat ātri izplēn. Bet šai Zodiaka zīmei ir īpašs sargeņģelis. Veiksme viņiem seko pa pēdām. Jebkurā lietā viņi kļūst par profesionāļiem. Uzraksts “labākais no labākajiem” visu laiku ir viņu draugu redzeslokā. Bet “ierastā vieta” jau atkal ar savu garlaicīgumu aprij Dvīņus, un viņi atkal meklā “skābekli” kādā citā savā sākumā. Šīs zīmes nenogurdināmība un enerģētika nepārstāj pārsteigt flegmātiķus un introvertus. 

Dvīņi mīlestībā

Vīrietis-Dvīnis vienmēr atrodas intelektuāla sarunbiedra meklējumos. Viņam ir svarīgi zināt, ka viņam paliek privāta telpa savām paša interesēm, bet tajā pašā laikā viņa interesē ir jābūt daļai no viņa partneres interesēm. Parasti vīrieši-Dvīņi precas vairāk nekā vienu reizi, jo viņi pastāvīgi pilnveidojas, bet šis process pieprasa pilnīgu partnera atbilstību, kas bieži ir neiespējama. Pēc savas dabas vīrietis-Dvīnis nav greizsirdīgs, jo ir pārliecināts par saviem spēkiem un iespējām. Viņa izvēle ir gudra un skaista partnere, kurai jebkurā dzīves situācijā var uzticēties.  

Sieviete-Dvīnis atrodas mūžīgos laimes un brīnuma meklējumos. Šodien viņas izredzētais ir pats labākais un uzticamākais vīrietis pasaulē, bet rīt viņa jau kritizē katru viņa soli. Viņa nav akla mīlestībā, kā tas ir ar citām Zodiaka zīmēm. Viņa skaidri skatās uz partnera trūkumiem, bet nepārstāj viņu mīlēt. Sievietēm-Dvīnēm patīk visi iespējamie uzmanības veidi: pārsteigumi, dāvanas, elementāras īsziņas ar smieklīgu saturu. Atbildē uz šo jūs saņemsiet uzmanības un mīlestības lavīnu, tikai atcerieties, ka rīt, iespējams, nez no kurienes uzradīsies otrais Dvīnis, un tad neviens nezinās, ko no šīs sievietes sagaidīt. Pat nevajag censties šo sievieti sev piesiet, viņa ir pieradusi lidināties kā putniņš, kurš vienmēr atceras ceļu uz mājām.

Dvīņi seksā

Vīrietis-Dvīnis gultā ir kungs. Viņam patīk eksperimenti seksā un dažādas spēļmantiņas no “pieaugušo”veikaliem. Šīs zīmes pārstāvim patīk skatīties uz savu “upuri” intīmās tuvības laikā, tāpēc gaisma ir obligāts viņu priekšspēles instruments. Viņš saka to, ko grib dzirdēt sieviete, dara to, no kā izvairās citi vīrieši.

Sieviete-Dvīnis ir asprātīgs sarunbiedrs, tāpēc pat tuvības procesā ar partneri viņa neapstājas, lai kaut uz brītiņu paklusētu. Viņai nav vajadzīgs īpašs iekārtojums, viņai ir svarīga partnera enerģija. Viņai nepatīk steigties mīlas spēlēs, jo ilgas priekšspēles ir viņas jājamzirdziņš. Viņa pēc dabas ir ziņkārīga, tāpēc vīriešiem ir interesanta viņas atvērtība visam jaunajam un neiepazītajam. Sievietes-Dvīņi ar seksu nodarbojas biežāk nekā citas Zodiaka zīmju pārstāvji, tāpēc, ka viņu “eksperimentēšanas” sajūta vienmēr ir uz robežas starp nirvānu un virsotni. 

Dvīņu erogēnās zonas

Vienas no Dvīņu erogēnākajām zonām (gan vīriešiem, gan sievietēm) ir rokas. It sevišķi pirkstu gali. Viegls pieskāriens pirkstiem izraisa drebuļus un skudriņas pa visu ķermeni. Vīriešiem pirkstu gali ir zona, kura ir jāstimulē, lai viņi uzbudinātos, iekožot un sūkājot tos, bet sievietēm ir jāglāsta vieta starp pirkstu kauliņiem un plaukstas locītavu, viegli pieskaroties vai skūpstot.

Dvīņi un draudzība

Dvīņi izvairās no “problemātiskiem cilvēkiem”, kuri izmanto viņu “brīvās ausis” un draudzīgumu. Viņiem patīk viņu komforta zona, un viņi reti pielaiž jaunus cilvēkus sevi ļoti tuvu. Viņiem ir milzumdaudz jaunu paziņu, bet maz patiesi īstu draugu. Bet, ja Dvīnis tomēr kādu ir pielaidis tuvu, tad viņam pēc tam ir ļoti grūti no šī cilvēka šķirties uz visiem laikiem. Viņš pastāvīgi cenšas atrisināt problēmu, rast iespēju tikt galā ar konflikta situāciju, jo “pieķeršanās” cilvēkiem viņiem nav tukša skaņa, bet gan dzīves norma.

Strīdā ar Dvīni īpaša ir viņu zibenīgā aizsvilšanās un acumirklīgā nomierināšanās. Viņi nebaidās pienākt pirmie, un viņiem būs vajadzīgs divas reizes mazāk laika nekā jums, lai pēc konflikta nomierinātos.

Dvīņiem nepatīk, kad tiek ierobežota viņu brīvība. Viņi cenšas izrauties no iedomu cietuma, jo jebkurš šķērslis viņu ierastajai dzīves kārtībai var viņus izsist no līdzsvara. Viņiem nepatīk atzīties, ka viņi ir kļūdījušies, tāpēc ilgi un izdomas bagāti sagroza faktus sev par labu. Viņi nemelo, viņi vienkārši neizstāsta visu patiesību. 

Parasti stāsti no Dvīņu lūpām kļūst par fantastiskiem piedzīvojumiem. Kaut arī lielu daļu no tā, ko viņi stāsta, var izdalīt ar četri. Viņi to dara, lai saviem stāstiem piešķirtu īpašu pikantumu un dramatismu. Publika ir tieši tā vieta, kur Dvīnis vislielākajā mērā atveras kā asprātīgs sarunbiedrs, uzmanīgs klausītājs un gudrs padomdevējs. Viņš ir uzticams draugs un harizmātisks partneris, tāpēc Dvīņi vienmēr ir jebkuras kompānijas krāšņa dzirkstelīte jebkurā diennakts laikā.

Svarīgi atcerēties

Katrai Zodiaka zīmei ir kāda rakstura un uzvedības aprakstošs jēgpilns raksturojums, bet katrs cilvēks pats par sevi ir individuāls un unikāls. Mums visiem ir jāatceras, ka dzīvē uzsvars jāliek uz pašizziņu un attīstību. Dažreiz mums ir vieglāk vainu novelt uz mūsu dzimšanas datumu, nekā uz mūsu nevēlēšanos atturēties vai risināt problēmas, bet tik un tā – horoskopi nekļūst cilvēkiem mazāk interesanti.

Horoskopus lasīja, lasa un turpinās lasīt, lai kādu vienkārši “tuvāk” iepazītu, vai izskaidrotu dažu muļķīgu rīcību cēloni. Mūsu padoms:”Mīliet savu tuvinieku trūkumus un neveiksmes, jo tieši tie padara mūs par unikāliem un neatkārtojamiem cilvēkiem”. Dzīvojiet šodien, saprotot, ka katrs no mums ir brīvs savā izvēlē un lēmumu pieņemšanā. Cieniet apkārtējos un tad arī jūs nesaskarsieties ar “Zodiaka zīmju nesaderības” problēmu.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.