11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Māmiņai slimnīcā iedod citu bērnu – visi ir šokā par to, kas notika ar īsto bērnu

 

128

DNS tests pierādīja to, ka kāds bērns slimnīcā pēc dzemdībām ir samainīts ar citu- vai tas notika ar nodomu vai arī nejauši?

Šī sieviete piedzemdēja gaišas ādas krāsas bērnu, bet viņai tika atnests bērns ar tumsnēju ādas toni.

Kāds britu nacionalitātes tēvs apgalvo, ka viņu dēls pēc dzemdībām ir ticis samainīts pret citu bērnu. Tāpat viņš saka, ka šis nav negadījums, bet gan ir izdarīts noziegums, jo viņu dēls esot ticis pārdots cilvēku tirgotājiem.

Ričards Kušvorts un viņa sieva Mersedesa Kasanelle deva dzīvību savam dēlam kādā prestižā slimnīcā Salvadorā. Momentā vecāki saprata, ka kaut kas ar viņu bērnu nav kārtībā.

2

Pāris, kurš dzīvo Teksasā, veica DNS testu, uzzinot, ka bērns, kurš viņiem iedots slimnīcā, nav viņu. 

Atšķirība starp bērniem bija acīmredzama, jo atšķīrās bērnu ādas krāsas un bērns, kurš tika iedots vecākiem, nebija līdzīgs nevienam no viņiem.

6 7

Šobrīd pāris uztraucas, ka bērns ir ticis pārdots cilvēku tirgotājiem. Emocionālā intervijā kādam televīzijas šovam bērna māte ar asarām acīs teikusi: “Mēs neesam varējuši gulēt, domājot par to, kur ir mūsu bērniņš un ar ko viņš ir kopā. Mēs vienkārši vēlamies, lai viņš mums tiek atdots. Tas ir briesmīgi. Man ir dēls, bet es nezinu, kur viņš ir.”

 “Kāds ir paņēmis manu dēlu, un es nezinu, kur viņš ir, ar ko viņš tur ir, nezinu, kas ar viņu ir noticis. Vispār kādā valstī viņš atrodas? Tas ir briesmīgi.” 

4

Kasanelles ginekologs Alehandro Gidos, kuru viņi apsūdz bērna apmainīšanā, ticis arestēts. Mersedesa saka, ka pēc piektā grūtniecības mēneša viņa atceras, kā viņš viņai sācis teikt, ka bērnam būšot tumšāka ādas krāsa, lai gan abiem vecākiem ir gaiša ādas krāsa.

Mersedesa saka: “Es domāju, ka tas ir dīvaini. Kā viņš pēc ultrasonogrāfijas ir spējīgs kaut ko tādu noteikt un kāpēc lai viņš to visu laiku atkārtotu?”

5

Pēc dzemdībām vecāki arī uzņēma fotogrāfijas ar savu bioloģisko bērniņu, kas šobrīd ir ļoti spēcīgs pierādījums tam, ka viņu bērns ir ticis apmainīts.

Māte atcerējās, kā pēc bērna dzimšanas viņa redzējusi sava dēla ģenitālijas – tās bijušas gaišas un rozīgas, tomēr, kad atnests jaunais bērns, tās bijušas tumšas- pilnīgi ne tādas, kādas tās bija sākumā. Uz šo kāda medmāsiņa atbildējusi, ka tas ir pavisam normāli.

Neskatoties uz šaubām, pāris paņēma bērnu līdzi uz mājām Teksasā, tomēr pēc vairākiem mēnešiem viņi vairs nespēja sevi apmānīt- bērniņam bija pārāk tumša ādas krāsa un viņš vispār nelīdzinājās vecākiem. “Mātes instinkts man visu laiku teica, ka šis bērns nav mans,” saka Mersedesa.

3

Tagad jau ģimene ir izpētījusi visus datus par bērniem, kuri tajā dienā ir piedzimuši Salvadora slimnīcā- visi bērni ir tikuši pie saviem īstajiem vecākiem, kas nozīmē, ka viņu dēls ir ticis nozagts.

Slimnīcā tiek apgalvots, ka šāda kļūda ir neiespējama, jo slimnīcā visam esot ļoti augsts kontroles līmenis. 

Vecāki ļoti vēlas atgūt savu bērniņu, tomēr viņi apgalvo, ka, ja arī bērnam, kas tagad ir viņu aprūpē, netiks atrasti īstie vecāki, viņi viņu nepametīs, bet audzinās kā paši savu bērnu. “Lai arī mēs zinām, ka šis nav mūsu bioloģiskais dēls, mēs viņu tik un tā mīlēsim,” saka Mersedesa.

Avots: www.dailymail.co.uk

logoBNN

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.