6.1 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Noslēpumi, kā iegūt ideālu ādu

 

 

beauty concept

Uzturēt skaistumu nepieciešam gan no ārpuses, gan iekšpuses. Un vislabāk ar to tiek galā augļi.

1. Mērķis. Padarīt ādu elastīgu.
Par ādas elastību atbild kolagēni. Galvenais tā piegādātājs ir C vitamīns – mikroelements, kuru organisms neizstrādā. Tomēr, ieguvums, to pietiekamā daudzumā var uzņemt ar ēdienu.
Produkti: apelsīns, citrons, zemene, avene, kivi dāvās Jums C vitamīnu, visvairāk to satur mežrozīšu augi.
Kā to izmantot savā labā?
Skaistuma recepte. Pagatavojiet mežrozīšu uzlējumu. Ieberiet mežrozīšu ogas glāzē un aplejiet ar verdošu ūdeni. Uzlējumu varat izmantot kā dzērienu vai iemērkt marli un uztaisīt siltu kompresi uz 10-15 minūtēm. Āda tiks labi mitrināta un saņems barību vielas.

Lasi vēl:
10 idejas kā kļūt skaistākai 30 minūtēs
Skaisti nagu dizaini iesācējām. VEIDO PATI!
Maska poru attīrīšanai! Esi skaista!

2. Mērķis Piešķirt ādai starojošu izskatu.
Lai āda izskatītos svaiga un starojoša, tai nepieciešami antioksidanti, it īpaši vitamīns E, Tas atjauno ādas aizsargslāni un veicina šūnu atjaunošanos un uzlabo sejas krāsu. Tieši šis vitamīns bieži atrodams krēmos un multivitamīnu kompleksos.
Produkti: visvairāk vitamīns E atrodas augu eļļās, dzīvnieku aknās, olās, graudaugos, pupās, Briseles kāpostos, brokoļos, mežrozīšu augos, smiltsērkšķī, zaļo lapu dārzeņos, ķirsī, pīlādzī, ābolu un bumbieru sēklās.
Pietiekami daudz tas atrodas arī saulespuķu sēklās, zemesriekstos, mandelēs.
Skaistuma recepte. Pagatavojiet smiltsērkšķu masku. Samaliet blenderī 2/3 tases ogu, pievienojiet tējkaroti treknu ne saldu jogurtu un tējkaroti medu. Balināšanas efektam piepiliniet pāris piles citrona sulas. Gatavo masu atstājiet uz pusstundu ledusskapī, lai sabiezē, būs vieglāk uzklāt uz sejas. Maska ir laba sejai un kaklam, tā lieliski atsvaidzina, uzlabo asinsriti. Pēc maskas āda kļūst gluda un iegūst veselīgu mirdzumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.