0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

15 mūžīgās jaunības noslēpumi no Dženiferas Lopesas kosmetologa

 

J Lo

Garaldu Lanseru ir ārsts dermatologs-kosmetologs, kuram savas sejas ir uzticējušas tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Dženifera Lopesa, Bejonse, Rīza Vizerspūna, Skarleta Johannsone un Mišela Viljamsa – un tas vēl nav viss saraksts.

Lūk, 15 ģeniālas rekomendācijas, kuras viņš iesaka saviem klientiem. 

1. Paspēt 60 sekundēs.
Uzklāj mitrinošo līdzekli uzreiz pēc sejas nomazgāšanas. 60 sekunžu laikā plānā ūdens kārtiņa,kura klāj seju pēc tās nomazgāšanas, iztvaiko un sejas āda sāk zaudēt mitrumu. 

2.Nedzer alkoholu pirms epilācijas.
Tas izklausās dīvaini, bet tas ir gadiem pārbaudīt: ja tu izdzersi glāzi vīna, vai alkoholiskā kokteiļa pirms epilācijas procedūras, tad process būs daudz sāpīgāks un mazāk efektīvs. 

3. Nesakod zobus. 
Nervozi sasprindzinot žokļus, tu sev izdari lāča pakalpojumu, pat vairākus: bojā zobu emalju, iegūsti grumbas ap muti un bojā sejas ovālu. Starp citu, ja tev ir netikums griezt zobus naktī, tad iegādājies speciālu silikona zobu kapi – tādu kā bokseriem, tikai mīkstu. Pamazām šis ieradums jums pazudīs. 

4. Matus samitrini jau pirms peldēšanās.  
Pirms dodies peldēties baseinā, vai jūrā, samitrini matus ar dzeramo ūdeni. Ūdens piepildīs telpu starp matu saknēm, sāls un hlors netiks tām klāt un nebojās matus. 

5. Skābs krējums ir daudz labāks par krēmu pēc sauļošanās. 
Par šo recepti es uzzināju no saviem krievu kolēģiem, pie tam man to pārstāstīja kā anekdoti. Bet es izmēģināju – tas ir ģeniāli! Skābajā krējumā ir pietiekami daudz taukvielu, lai mīkstinātu ādu, pienskābās baktērijas atvēsina un nomierina ādu, pie tam tas neizraisa alerģiskas reakcijas. Uzsmērē, paturi 20-30 minūtes un tad nomazgā ar vēsu ūdeni, vai pat austu. Un nekādu nepatīkamu sajūtu!

6. Nepērc vates diskus.
Ja tev nepatīk uzklāt tonālo krēmu ar pirkstiem (veltīgi, tas ir pats labākais veids kā to darīt), tad izmanto sūkli, vai otu. Tas pats attiecas uz tonikiem, labāk nedaudz ielej plaukstā un tādā veidā nomazgā seju. Vate uzsūc daudz vairāk, nekā atdod un tādā veidā tu izlieto līdzekli veltīgi. 

7. Lieto praimeri (bāzi).
Pēc ķīmiskā sastāva neitrāla bāze pasargās no ādas izžūšanas, kas rodas no tonālo līdzekļu iedarbības. Ja jums ir taukaina āda, praimeris pasargās no līdzekļu iekļūšanas porās un novērsīs ādas iekaisumu. 

8. Mazgājies ar pretblaugznu šampūnu.
Protams, ne vienmēr, bet, ja tev rodas kādi iekaisumi uz ādas un pa rokai nav līdzekļa pret iekaisumiem – mazgājies ar pretblaugznu šampūnu. Tas vienmēr būs pieejams. Tā sastāvā esošais cinka piritions ir lielisks pretiekaisuma līdzeklis. 

9. Skuj sausu ādu. 
Pilnīgi iespējams, ka tavs skuveklis stāv uz vannas malas, vai atrodas duškabīnē. Kā arī matiņu skūšana notiek zem ūdens strūklas. Neiesaku. Daudz efektīgāk , ja āda būs pilnībā sausa, nostiepiet to un skujiet. Protams pēc tam noteikti sasmērējiet ar krēmu. Ādas kairinājums samazināsies līdz minimumam un izdosies izvairīties no ieaugušajiem matiņiem. 

10. Mazgā matus ar sodu. 
Ja tev ir bijis kāds svarīgs pasākums uz kuru tu veidoji sarežģītu matu sakārtojumu, izmantojot gēlu, putas un laku, vienkārša matu mazgāšana var izrādīties nepietiekama. Pievieno savam šampūnam šķipsniņu dzeramās sodas: tā palīdzēs pilnībā atbrīvoties no veidošanas palīglīdzekļiem un atgriezīs matiem dzīvību. 

11. Mazgā zobus pirms brokastīm. 
Tad tu neapēdīsi pa nakti uzkrājušās baktērijas.Esmu ievērojis, ka to klientu ādas stāvoklis, kuri zobus mazgā pirms brokastīm, ir daudz labāks, nekā to, kuri šo procesu veic pēc brokastošanas. 

12. Ūdens – tikai istabas temperatūrā. 
Skalojieties, mazgājieties un remdējiet slāpes tikai ar ūdeni, kas ir istabas temperatūrā. Jā, mazgāties būs ĻOTI auksti, bet āda tev pateiks paldies. Tici man. 

13. Nepērc tonālo krēmu ar SPF faktoru.
Ja tavam dienas krēmam jau ir SPF faktors, tev nav nepieciešams tonālais krēms ar saules aizsardzību. Ideālais variants BB krēms: būs kopšana, mitrināšana un nepilnību maskēšana

14. Nopērc kokosriekstu eļļu. 
Ideāls krēms ķermenim, maska sejai un superlīdzeklis taviem matiem. 

15. Ievies atslodzes dienu. 
Es domāju – dienu bez meikapa. Tikai mitrināšana, barošana un aizsardzība. Kaut reizi nedēļā. 

Kā tev patīk šie ieteikumi? Padalies komentāros!

Rakstu iesaka Capture

avots: makataka.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.