1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ātras novājēšanas slepenā recepte: 5 kilogrami 2 dienās

 

Pētersīļi – vieni no iemīļotākajiem garšaugiem, bet, ne visi zina, ka tos lietojot tikai sezonāli, jūsu organismam nav pietiekami. 

Amerikāņu ārsts Džons P.Kristofers – ļoti labi pārzina augu izcelsmes ārstnieciskos līdzekļus. Viņš ļoti bieži saviem pacientiem iesaka lietot pētersīļus cīņā ar nieru saslimšanām. 

Ārsts apgalvo, ka pētersīļi ir lielisks sabiedrotais cīņā ar urinēšanas problēmām, dažādām nieru slimībām, kā arī šiem zaļumiem ir pret vēža iedarbība.

Ārstniecībā izmanto kā pētersīļu lapas, tā arī saknes. Ir ļoti daudz un dažādu ārstniecības tēju recepšu, kurās izmanto pētersīļus, kuras ytik pat labi palīdz cīņā ar lieko svaru. Lūk, jums viena no receptēm: 

Recepte notievēšanai

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 5 ēd.k. pētersīļu

Pagatavošana

  1. Sagriezt svaigus pētersīļus.
  2. Uzvārīt katliņā ūdeni.
  3. Noņemt katliņu no liesmas un pievienot ūdenim pētersīļus. 
  4. Ļaut ievilkties 15-20 minūtes. 

Lietot 250 ml 20 minūtes pirms ēšanas. Tēju var lietot kā karstu, tā arī aukstu. Var pievienot citronu, vai citrona sulu. 

Lietošanas kurss 2 nedēļas, pēc tam vajag ievērot 1 mēneša pārtraukumu. Lai efekts būtu noturīgāks, ieteicams pētersīļu tējas dzeršanu apvienot ar sabalansētu uzturu un fiziskām aktivitātēm. 

Pirms ķerieties klāt pie pašārstēšanās ar pētersīļiem, konsultējieties ar savu ģimenes ārstu. 

avots: takprosto.cc
 

7 KOMENTĀRI

  1. Ja es pieteikšu vizīti pie ğimenes ārsta, lai mani pakonsultē par pētersīļu tēju, mani noteikti pie psihiatra nosūtīs.

  2. 5 kg 2 dienās jau izklausās pēc smagām veselības problēmām un neatgriezeniskām sekām. Nevajag te mānīt cilvēkus lētas publicitātes dēļ. Pamēģiniet vizualizēt 5 kg tauku un iztēlojieties, kā tos ir iespējams sadedzināt 2 dienās?
    Ne jau taukus cilvēks zaudē, strauji nometot svaru, bet gan ūdeni un muskuļus. Tāpēc es nesaprotu, kādēļ cilvēki tā tiecas “novājēt”, kļūt vāji. Ja tā vietā vajadzētu tiekties lēni un pakāpenski atbrīvoties no liekā svara (taukiem), zaudējot tos ne vairāk par 1,5-2 kg nedēļā, kas vēl nav bīstami veselībai.

  3. Vai tikai tas ārsts nav salietojies kädas zälïtes, kuras negatīvi ietekmē smadzenes!!? 5 kg 2 dienäs!!!?????)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.