11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Šie 3 paņēmieni atgriezīs tavām krūtīm agrāko formu: pielietojot kopā efekts ir garantēts!

 

Tvirtas un nenošļukušas krūtis – katras sievietes sapnis. Diemžēl ejot laikam un citu faktoru ietekmē krūts saistaudi zaudē savu elastīgumu, kas noved pie to nošļukšanas – mastoptozes. 
обвисание груди

Krūšu nošļukšanas iemesli:

  1. Smēķēšana
  2. Radikāls svara pieaugums, vai svara zudums
  3. Grūtniecība un barošana ar krūti
  4. Menopauze
  5. Nepareiza krūštura izvēle
  6. Neveselīgs uzturs
  7. Nopietnas saslimšanas

Kā pacelt nošļukušās krūtis? 

3 paņēmieni, kuri palīdzēs novērst krūšu nošļukšanu, kuri dos ievērojamus rezultātus, ja vien tos pielietosiet kompleksi. 

 

Vingrojumi krūtīm
упражнения для груди

 

Ja tu ievēro stingru, ņem vērā to, ka kopā ar liekajiem kilogramiem arī tavas krūtis var zaudēt savus apjomus. Tāpēc noteikti lieto treniņu programmu, kura paredzēta krūšu tvirtumam. Vingrojumi nostiprinās un palielinās krūšu muskuļus. 

Veicot vingrinājumus noteikti lieto sporta krūšturi: krūšu āda ir ļoti plāna, tāpēc pie lielākas slodzes tā var izstaipīties vēl vairāk. 

 

Tik pat svarīgi ir vingrinājumi staltai stājai, jo bez staltas muguras par tvirtām krūtīm nevar būt ne runas. 

Produkti jūsu krūtīm. 
продукты для упругости груди

Plieliniet to produktu daudzumu uzturā, kuri satur olbaltumvielas, kalciju, A un E vitamīnus. Tie ir: visiem labi zināmais biezpiens, olas, jūras zivis, olīvas, avokado, āboli, pupas un svaigi zaļumi. Īpašu uzmanību pievērs granātāboliem – viens no visvērtīgākajiem produktiem krūšu tvirtumam. 

Kā arī ievēro dzeršanas režīmu: ūdens deficīta dēļ jūsu organisma saistaudi zaudē elastību. 

Maska tvirtām krūtīm
маска для упругости груди

Krūšu ādas elastību jums palīdzēs šāda maska, kuru klāj uz krūtīm un dekoltē zonas. Samaisiet kopā 1 olu, 1 ēdamkaroti bezpiedevu jogurta un 1 ēdamkaroti šķidrā E vitamīna ?(nopērkams aptiekās.

Lietojiet 2 reizes nedēļā, klājot uz krūtīm un dekoltē zonas un noturot 20 minūtes. 

Vēl jums palīdzēs viegla masāža ar alvejas sulu. Vieglām, masējošām kustībām iemasējiet alvejas sulu krūšu un dekoltē zonas ādā. Atstājiet uz 10 minūtēm un pēc tam noskalojiet ar vēsu ūdeni. 

Skaistas krūtis – tas ir svarīgi, bet vēl svarīgāka ir to veselība. Mammalogi iesaka veikt krūšu profilaktiskās pārbaudes.  Pēc 40 gadu vecuma mammogrāfiju vajadzētu veikt katru gadu. Savlaicīga diagnostika palīdzēs jums izvairīties no nopietnām saslimšanām. 

Esat skaistas un veselas! 

avots: takprosto.cc
 

3 KOMENTĀRI

  1. Muldēšana.Kādam patīk spicas,augstas,stingras.Kādam uz katru pusi pavērstas krūtis.Esiet tādas kādas esiet,un visssss būs oooceeii!

  2. Hmmm… man viņas nekad nav bijušas ideālas un pie mana auguma (garuma) izskatās nožēlojami mazas. It kā birts normāls D, bet jēgas nekādas. Nu un tāpēc esmu nolēmusi palielināt viņas mākslīgā veidā. Kvalitatīvi implanti nemaz tik ļoti nav jūtami. Vienīgais āķis tajā visā ir tas, ka implanti ik pa laiciņam ir jāmaina… nevaru sagaidīt to brīdi, kad būšu tāda kāda pašai šķitīšu lieliska! Ā jā- neko te nerekomendēju, pacietīgās meitenes uz priekšu! Pēc pāris gadiem ar šīm metodēm būs tip-top! 😉

  3. “Kā pacelt nošļukušās krūtis?
    3 paņēmieni, kuri palīdzēs novērst krūšu nošļukšanu” (c)

    Bet kur tad virsrakstā solītā informācija kā PACELT??
    Neinteresē kā novērst, jo tas jau nokavēts, virsraksts sola pamācību kā pacelt ja JAU NOŠĻUKUŠAS!
    Lūdzu – mainiet virsrakstu vai dzēsiet rakstu, nav adekvāts!!!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.