1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

5 vienkāršas receptes līdz žilbinošam smaidam

 
NWNy7GDRd9E
VK.com

1.Lieciet uz zobiem vārāmo sāli, paberzējiet un izskalojiet muti ar ūdeni vai mutes skalojamo līdzekli.

2.Pagatavojiet maisījumu no ½ tējkarotes dzeramās sodas, ½ tējkarotes etiķa un šķipsniņas vārāmās sāls. Tam jāizskatās kā zobu pastai. Uzklājiet pastu uz zobiem un pēc kāda laiciņa nomazgājiet. Pietiks, ja pagaidīsiet 3-5 minūtes. Šis ir vienreizēji lēts, bet efektīvs līdzeklis, kas aiztaupīs vizīti pie zobu higiēnista, jo iznīcina baktērijas un noņem no zobiem tumšos plankumus.

3.Vēl viens zobu balināšanas veids mājas apstākļos: pagatavojiet maisījumu no ½ tējkarotes dzeramās sodas un 1-2 pilieniem ūdeņraža pārskābes. Uzlieciet šo maisījumu uz zobiem ne biežāk kā 2 reizes nedēļā! Tas lieliski balina zobus. Pēc tā uzlikšanas varat sajust vieglu dedzināšanu smaganās, bet nekādu ļaunumu zobiem vai smaganām tas nenodara.

4.Sajauciet 1 tējkaroti sodas un šķipsnu jodētas vārāmās sāls. Tīriet zobus ar šo maisījumu un tie iegūs pērļu mirdzumu!

5.Pus citrona sulu sajauciet ar dzeramo sodu, līdz iegūstat vienveidīgu masu. Pēc tam lieciet līdzekli vispirms uz augšējiem, tad uz apakšējiem zobiem – uz katriem turēt 1 minūti. Pēc tam iztīriet zobus ar zobu pastu un birstīti. Izmantojiet šo intensīvās balināšanas recepti ne biežāk kā reizi nedēļā!

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.