6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

OLU KRĀSOŠANA, RIPINĀŠANA UN CITAS LIELDIENU IZKLAIDES

 

Publicitates foto

Šī gada 26. martā t/c “Dole” aicina Lieldienas pavadīt kopā. Svētku svinēšana kļuvusi jau par tradīciju, tāpēc arī šogad apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes un izklaides – priecēs bērnu un jauniešu vokālā ansambļa priekšnesumi, radošās darbnīcas un protams – olu krāsošana, ripināšana un citas tradicionālās Lieldienu izklaides. 

Sestdien, jau no paša rīta plkst. 10:00 līdz pat plkst. 18:00 lielos un mazos priecēs Lauku sētas iemītnieki – truši, vista, gailis, kazlēns un jēriņš. Taču jau no 13:00 – 15:00 – tradicionālās aktivitātes – radošās darbnīcas, kuru laikā tiks veidotas Lieldienu dekorācijas. Ar aplikāciju palīdzību tiks rotātas un krāsotas olas, kā arī veidota dekoratīva ligzda tām. Pa to laiku, apmeklētājus priecēs bērnu un jauniešu vokālais ansamblis, kas izpildīs latviešu un ārzemju populārās dziesmas. Neizpaliks arī olu ripināšanas sacensības un citas Lieldienu rotaļas.

T/c “Dole” menedžere Liene Karpova stāsta, ka Lieldienu svinības ir kļuvušas par ikgadēju aktivitāti: “Patiess prieks, ka apkārtējiem iedzīvotājiem un tirdzniecības centra apmeklētājiem svētku svinēšanas tradīcijas kļuvušas par iemīļotu notikumu un tiek gaidītas ar prieku. Gadskārtēji neesam aizmirsuši par šiem košākajiem svētkiem, ne velti mūs dēvē par “Ķengaraga mazo kultūras centru”, arī šogad ar plašo svētku programmu cenšamies sagādāt prieku apkārt dzīvojošajām ģimenēm.”

Visas pasākuma aktivitātes ir bez maksas.

 

 

Par t/c „Dole”

  1. gadā tika atvērts tirdzniecības centrs “Dole” un tas bija pirmais iepirkšanās centrs Latvijā, kas atbilda Rietumu standartiem. Patlaban “Dole ”darbojas galvenokārt kā sava rajona vietējais centrs, kas piedāvā ikdienas preces, pakalpojumus par mērenām cenām, ērtu iepirkšanos un mājīgu gaisotni. Centrs ir papildināts ar mūsdienīgu infrastruktūru un jaunām tirdzniecības iespējām.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.