8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

CITĀDA IEPIRKŠANĀS INTERNETĀ!

 

Pack-it-lightWear-it-rightHandbags-19531549 (1)

Mūsdienu rosīgajā pasaulē iepirkšanās interneta vairs nav nekas svešs, tā paliek arvien interesantāka un iespējām bagātāka.

Pēdējo gadu laikā popularitāti ieguvuši koppasūtījumi, tie sniedz lielisku iespēju ne tikai ietaupīt uz preci un piegādi, bet arī iegūt vietējā tirgu nepieejamu preci- tātad arī iespēju izcelties.

 Meitenes pulcējas grupās, forumos, kuros viens vai vairāki iniciatori vāc individuālus pasūtījumus no konkrētas vietnes, apkopo tos un veic vienu kopēju pasūtījumu.  Ar vārdu koppasūtījums mēs saprotam kolektīvo  iepirkšanos ārvalstu interneta veikalos un outletos.

  Tomēr viemēr aktuāls bijis jautājums : “Kad es saņemšu savu izvēlētos preci, cik ilgi man būs jāgaida un vai vispār saņemšu?” Tikai no dalībnieku skaita un pasūtīto preču daudzuma atkarīgs, cik ātri preces tiks pasūtītas un cik ilgi būs jāgaida. Par preču piegādes laiku Tevi informē koppasūtījuma organizators. Savukārt, vai pasūtītā prece un iemaksātā nauda nepazudīs – risks pastāv vienmēr. 

  Tomēr lielākais klupšanas akmens vienmēr ir bijis nezināmais par to, ko saņemsi- laiks to mainīt!

   Kā atzīst Latvijā lielākā somu koppasūtījumu projekta  www.stiligassomas.lv vadītājā Gunita Vilkāja:” Izdarot savu izvēli sievietes būtisku uzmanību pievērš vērtībai, ko tā iegūst līdz ar izvēlēto preci. Kā zinām soma ir būtisks sievietes aksesuārs, bez kura ikdienā neiztikt.  Tik pārsātinātajā tirgū iespēja būt individuālai tiek augstu vērtēta.

   Ja agrāk galvenais motivators pirkumiem internetā bija cena, tad šobrīd līdzās sāk izvirzīties arī ieguvums. Cena joprojām ir svarīgs faktors, bet vairs ne tik noteicošais.

  Laiks lauzt steriotipus un atvērt jaunus horizontus koppasūtījumu sfērā.

  Esmu radījusi šobrīd unikālu iespēju pasūtīt somas, naudas makus online koppasūtījumā, pa tiešo no ražotājiem Eiropā (kurus pārstāvam), pretēji līdzšinējam koppasūtījumu konceptam (pasūtīt no interneta veikaliem, outlet).  Plus garantējot ikvienai koppasūtījuma dalībniecei, ka pasūtītā prece tiešām tiks saņemta un iemaksātā nauda neizkusīs kā pērnā gada sniegs. 

   Iedomājies, ka Tu ieej lielā noliktavā Eiropā un vari izvēlēties sev jebkuru somu, esot tepat Latvijā. Tu iegūsti: 

– bāzes cenu

– ietaupi laiku – aizstājot nogurdinošo staigāšanu pa veikaliem

– kvalitātīvu preci, kura pirms tam ir pārbaudīta

– izvēli no pārsteidzoši plaša sortimenta vienuviet

– orģinālu, neredzētu dizainu

– somu vai naudas maku, kuru nevar iegādāties pašmāju veikalos

– draudzīgu komunikāciju

– konsultācijas par pieejamajām precēm

– grantiju par iemaksāto naudu

Darbojoties komandā un aktīvi komunicējot ar meitenēm sociālajos tīklos, esam pulcējušas jau vairāk nekā 16 000 sekotāju, kā rezultātā atverot arvien jaunas durvis sadarbībai ar Eiropas ražotājiem. Esmu patiesi lepna par kopā paveikto!”

LYDC CURRjENT STOCK MARCH 16 LYDC CURRfENT STOCK MARCH 16 LYDC CURRENT SjTOCK MARCH 16

stiligassomas_company

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.