1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Jau rīt Ķīpsalā izstāde „Bērnu pasaule 2016”!

 

 

Jau rīt, 8. aprīlī, Ķīpsalā sāksies un līdz svētdienai norisināsies izstāde bērniem un vecākiem „Bērnu pasaule 2016”. Uzzini, kas jauns un aizraujošs tevi tur sagaida!

Velosipēdi un citi braucamie aktīvām ģimenēm

Aktīvās atpūtas cienītāji izstādē varēs izvēlēties savai ģimenei piemērotākos braucamos – balansa velosipēdus, velopiekabes drošai kopā braukšanai, unikālo velosipēdu-ratus divi vienā, kā arī ķiveres, velosēdeklīšus un citas noderīgas preces. Ar šādu piedāvājumu priecēs Lietuvas uzņēmumi „We Love Ride” un „Scoot & Ride”, pašmāju zīmols „DIP DAP”, Beļģijas zīmols „Chillafish” un vēl citi.

Labākie, iecienītākie un jaunākie ratiņi par labām cenām

Topošajiem un esošajiem vecākiem būs iespēja izvēlēties bērnu ratiņus no populārākajiem ražotājiem – „Tako” (Polija), „Lorelli” (Bulgārija), „ABC Design” (Vācija), „Tutek” (Polija), „Bebecar” (Portugāle), „Emmaljunga” (Zviedrija), „Bugaboo” (Holande), „Stokke” (Norvēģija), „Interbaby” (Spānija) un citiem. Ratiņi būs pieejami plašā cenu amplitūdā, turklāt tos varēs gan pasūtīt, gan iegādāties uzreiz.

Bogema Lingerie_1Apģērbi mūsdienīgām māmiņām

Arī grūtnieces un māmiņas vēlas būt skaistas un modernas! Viņu priekam zīmols „Bogema Lingerie” prezentēs skaistas apakšveļas kolekcijas, peldkostīmus, naktstērpus un koriģējošo apakšveļu pēcdzemdību periodam, savukārt lietuviešu zīmols „Diana Vapsve” – modernus apģērbus ikvienai situācijai. Tāpat būs iespēja iegādāties augstas kvalitātes kosmētiku, pat organisko kosmētiku no Izraēlas uzņēmuma „Mommy Care”.

 

Krāsaini un ērti apģērbi bērniem

Pavasarīgais laiks mudina ģērbties krāsaināk un skaistāk ne tikai pieaugušos, bet arī bērnus. Tas nu ir skaidrs – košuma apģērbu piedāvājumā netrūks! Lieliskie pašmāju zīmoli „Petra”, „Hebe”, „EcoEmi”, „Glam Collection”, lietuviešu zīmoli „Kyta”, „Modi Du” un vēl citi ir sarūpējuši saulainas kolekcijas gan mazuļiem, gan skolnieciņiem.

Bērniem draudzīgi un ekoloģiski produkti

Daudzi vecāki arvien vairāk piedomā pie tā, lai savam mazulim izvēlētos antialerģiskus, bērnam un videi draudzīgus produktus. Ražotāji to, protams, ņem vērā, un piedāvājums tikai paplašinās. Tā, piemēram, zīmols “Wooly Organic” piedāvās Latvijā ražotas funkcionālās mīkstās rotaļlietas, mazuļu apģērbu līniju no 100 % bioloģiskas kokvilnas, grabuļus ar koka zobgrauzni, dvieļus ar kapucēm un sedziņas. Savukārt mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļus piedāvās ražotājs „Neutral”.

Lai salds miedziņš!

Miegs mazulim ir ļoti svarīgs, jo tieši miegā viņš aug un attīstās. Izstādē varēsiet atrast visu labāko kvalitatīvam mazuļa miedziņam! Latvijas ražotājs „Troll Smiltene” piedāvās jauno bērnu istabas mēbeļu sēriju „Skandi” un „Royal” tekstila līniju, „RDG mēbeles” – jaunās priedes un bērza masīvkoka mēbeles mazajiem skolnieciņiem, savukārt „Hevea” – “Disney” sērijas matračus. Tāpat produktus saldam miegam piedāvās zīmoli „LaLina”, „YappyKids”, „ViKrEm”, „Lodger” un citi.

Rotaļas jautrībai, veiklībai, priekam un zināšanām

Zīmēt, līmēt, krāsot, skriet, lēkt, minēt, sacensties un visādi citādi darboties gan lieli, gan mazi bērni varēs teju 50 rotaļu vietās. Aktivitātes būs ne tikai izklaidējošas, bet arī izglītojošas – uzņēmums „Amber Puzzle” mazajiem apmeklētājiem ļaus salikt gan jau iecienītās puzles „Zīļuks” un „Joka pēc alfabēts”, gan jaunu puzli „Burtiņi”, kas būs pieejama arī krievu valodā. Un bērniem būs iespēja tikt pie hennas zīmējuma ar latvju zīmēm!

Spriedze un aizrautība lielākiem puikām

Ja puika pārāk daudz laika pavada pie datorspēlēm, tad dodieties uz izstādi iepazīt lielisku alternatīvu – dinamisku un aizraujošu kaujas spēli „Lāzertags” ar interesantām misijām. Tā aizraus arī mammas un tētus, taču bērni, protams, būs uzvarētāji! Kāpšanas sienā bērni varēs pārbaudīt savu sportisko sagatavotību, bet „RIMS” ekspozīcijā eksperimentēt uz nebēdu. Savukārt galda hokeja fani varēs mēroties spēkiem ar čempionu Sandi Kristapu Lagzdiņu!

Policisti, mediķi un ugunsdzēsēji aicina rotaļās

Lielu bērnu un vecāku interesi gadu no gada gūst drošības kvartāls, kurā ir iespēja draudzīgā atmosfērā satikt policistus, mediķus, ugunsdzēsējus un citus glābējus. Bērni varēs uzlaikot ugunsdzēsēju aizsargtērpu un saritināt šļūteni, pasēdēt uz policijas motocikla, izgatavot savu atstarotāju, veikt atdzīvināšanas pasākumus, izspēlēt dažādas situācijas un uzzināt daudz ko noderīgu!

Plašāka informācija par dalībniekiem, to jaunumiem, atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem mājaslapā: www.bt1.lv/bp

Izstādi „Bērnu pasaule” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, atbalsta – „DELFI”, „Cālis.lv”, „Mans Mazais”, „Māmiņu klubs”, „Šūpulītis”, „Pati Kids”, „3ade.lv” un citi.

Bērnu pasaule 2016” darba laiks:

8. un 9. aprīlis 10.00–18.00

10. aprīlis 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 5 EUR, bērniem no 3 gadu vecuma un skolēniem – 3 EUR

Ģimenēm, pensionāriem, studentiem un invalīdiem pieejamas biļetes ar atlaidēm.

Seko mums!

facebook.com/bernuizstade

draugiem.lv/bernu-pasaule/

Radosas darbnicas

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.