0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Uzmanību! Zīmes, kuras vīrietim raida sieviete

 

znaki

Neesi pārliecināts, ka tev ir iespēja? Iemācies viņas ķermeņa valodu un lasi sievieti kā grāmatu!

Kad sudraba kaijas mātītei patīk kāds tēviņš, viņa izriež kaklu, pievelk ķepiņas un tā zināmu laiku klundurē ap izredzēto. Un sudrabainais kaijas tēviņš saprot, ka dāma nevēlas aizņemties no viņa naudu līdz alga – ir laiks vest viņu uz viesnīcu.

Cilvēku mātītes uzvedas aptuveni tāpat, tikai viņām gadījušies tādi pastulbi partneri. 70 % vīriešu nevar atšifrēt nevienu no zīmēm, kuru tiem sniedz sieviete. Bet mēs tūlīt visu ātri izlabosim.

IZSTIEPTI PIRKSTI

Viņa atnāca uz pirmo randiņu iešļūcenēs? Veiksme. Itāļu psihologs Marko Pakori apgalvo: seksuāla uzbudinājuma laikā pieaug muskuļu tonuss, un sieviete sāk neapzināti kustināt kāju pirkstus. Pārbaudi itāļa teoriju.

MEITENE AR GURNU

Viņa (sēžot vai stāvot) ir nedaudz izvirzījusi vienu gurnu uz priekšu, kas pasvītro vidukli un vizuāli pagarina gurnam piesaistīto kāju? Tipiskas laulību spēles, uzskata ķermeņa valodas eksperts Roberts Fipps.

LĪDZINĀTIES! MIERĀ!

Stresa situācijā sirds sāk sisties biežāk, bet muskuļi sasprindzinās, tai skaitā arī slēdzējs. Tā dēļ mēs ieņemam vertikālāku stāvokli, kad sēžam. Pēkšņšviņas stājas vai sēdēšanas pozas uzlabojums runā skaidrā valodā – viņu kaitina tava spēlēšanās. 

MELU DETEKTORS

Kad tu melo, tad esi stresā, paaugstinās asinsspiediens. Tas nenovēršami izraisa durstīšanos deguna maigajās iekšējās sieniņās, līdz ar to arī nepārvaramu vēlmi tās pakasīt. Ja meitenei kokaīns ir vienaldzīgs, bet viņa pastāvīgi berzē degunu – tad tur kaut kas nav tīrs.

ACI PRET ACI

Patiesa smaida tapšanā (vēl to dēvē par Djūšena smaidu, par godu pirmatklājējam) piedalās ne tikai lūpas, bet arī muskuļi ap acīm. Ja tādu smaidu tev sniedz meitene, tad vari līst pie viņas bučoties. Viņas acis ir nekustīgas, un smaids asimetrisks? Laiks laisties lapās!

PAGRIEZT SKAĻĀK

Ja viņas balss pēkšņi kļuvusi klusāka, tas nozīmē, ka viņa tevi māna – apgalvo psiholoģijas profesors Ričards Vaizmens. Cita lieta ir tembrs. Ja viņa runā zemā, samtainā balsī – viņa noteikti cenšas tevi savaldzināt. Vai arī par strauju iedzēra aukstu vīnu.

SKATIES ŠĶĪBI

Viņa ir noliekusi galvu pa labi un pieskaras savam kaklam. Dod mājienu, ka ir gatava iepazīties tuvāk, apgalvo britu psiholoģe Loreina Adamsa. Dod zīmi, ka viņas zīmi nolasīji, paglaudod viņas plaukstas ārējos sānus. Un nemanāmi izsauc taksometru.

LASI PĒC LŪPĀM

Bijušais kara izmeklētājs Gregs Hārtlijs, grāmatas “Kā atmaskot meli” autora vārdiem, meli izraisa asins plūsmas traucējumus lūpās. Džeims Bonds varēja atmaskot sievieti – dubulto aģentu pēc aukstajām lūpām, kad skūpstīja viņas vaigu. Tātad to varēsi arī tu.

MIRKŠĶINĀT AR SKROPSTĀM

“Kad cilvēks melo, plakstiņu ģlotāda izžūst, un mirkšķināšana palielinās” – apgalvo Hārtlijs. Ja meitene mirkšķina, kā cālis – tas nozīmē, ka viņa cenšas tevi apmānīt. Un viņai vēl ir aukstas lūpas un piepampis deguns, atceries? 

TINU, GRIEŽU

Tev pretī sēdošā meitene uz pirksta uztin matu šķipsnu: “Noskūpsti mani”. Izstiepj matus, rausta tos: “Man ar tevi nav ērti”.

LIEC AIZ AUSS

Ja viņa knibina auskaru, un ja vēl viņas plaukstas locītava ir vērsta uz augšu – viņa ar tevi flirtē, ir pārliecināts Fipps. Nevar taču auss niezēt pusotru stundu no vietas?!

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.