9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Maģiskais skaitlis “27” naudas pievilināšanai

 

27

Vai jūs esat jelkad dzirdējuši par skaitļa 27 maģiskajām īpašībām? Esat saskārušies ar tā burvju spēku? Grūti noticēt, bet šis skaitlis var piepildīt jebkuru jūsu vēlēšanos! Vai esat gatavi saņemt to, kas patlaban jums trūkst visvairāk? Pavisam vienkāršs rituāls palīdzēs to ienest jūsu dzīvē!

Maģiskais rituāls ar skaitli 27

Šo rituālu veikt spēj katrs cilvēks, kurš vien māk staigāt. Esat pārsteigti? Vienkārši iešana uz priekšu palīdzēs iedarbināt Visuma maģiskos mehānismus un pietuvināt jūsu vēlmju īstenošanu realitātē. Šo rituālu jūs varat veikt pat pa ceļam uz veikalu vai darbu.

Vienkārši padomājiet, kas jums trūkst visvairāk, un iztēlojieties, ka jūs to jau esat saņēmuši. Piemēram, jūs piemeklējušas finansiālas problēmas, un jūs sapņojat tikt no viņām vaļā un dzīvot, sev neko neatsakot. Tad iedomājieties, ka jūs paaugstina darbā, jūs sākat pelnīt vairāk, un jums rokās tagad visu laiku ir maks, kas ir pilns ne tikai ar vietējo, bet arī ar citu valstu naudu. Ir svarīgi, lai iedomātā bilde būtu spilgta un pilna ar pozitīvām emocijām. Jums ir skaidri jāsajūt, ka visas finansiālās problēmas ir aiz muguras, un jums vairs nav neparko jāuztraucas. Iedomājāties?

Un tagad, neizlaižot šo stāvokli no savas iztēles, soļojiet soli pa soli, galvā skaitot: “Viens, divi, trīs…” un tā līdz 27. Neizlaidiet iedomāto bildi no galvas, kamēr nespersiet pēdējo soli. Jūs taču soļojat pretī savu vēlmju piepildīšanai! Pēc 27. soļa pārliecinoši sakiet sev, ka jums jau ir tas, ko vēlaties. Piemēram: “Es esmu bagāta, un mani ienākumi turpina pieaugt”. Noticiet tam!

Rituāls jāatkārto turpmākās 27 dienas. Un neuztraucieties par jūsu vēlmju īstenošanas laiku dzīvē. Viss būs! Ļoti-ļoti ātri!

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.