0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pumpu karte un kā ar tām cīnīties

 

yeqNJk1DR8c

– 1 un 2: Gremošanas sistēma – ēdiet mazāk apstrādātu vai neveselīgu ēdienu, samaziniet tauku daudzumu jūsu ēdienkartē, palieliniet patēriņu.

– 3: Aknas – izslēdziet alkoholu, treknu ēdienu un piena produktus. Turklāt veiciet vieglus fiziskus vingrinājumus katru dienu, un kārtīgi izgulieties.

– 4 un 5: Nieres – Visi defekti ap acīm (tai skaitā arī tumšie loki) norāda uz atūdeņošanos. Dzeriet!

– 6: Sirds – pārbaudiet savu asinsspiedienu un vitamīna B līmeni. Samaziniet asas pārtikas lietošanu, samaziniet gaļas lietošanu, un vairāk esiet svaigā gaisā. Turklāt nepieciešams samazināt holesterīna līmeni, nomainīt “sliktos” taukus ar “labajiem”. Riekstos, avokado, zivīs un linsēklās ir noderīgās Omega-3 un Omega-6…Tā kā šis apgabals ir bagātīgs ar paplašinātām porām, pārliecinieties, ka pumpu parādīšanās iemesls nav vecs grims vai kosmētika, kurai iztecējis derīguma termiņš.

– 7 un 8: Nieres – un atkal, dzeriet! Un samaziniet gāzētos dzērienus, kafiju un alkoholu, jo tie izraisīs turpmāku atūdeņošanos.

– 9 un 10: Elpošanas sistēma – Jūs smēķējat? Jums ir alerģija? Tad tā ir jūsu problemātiskā zona. Ja jums nav alerģijas, un jūs nesmēķējat, neļaujiet jūsu ķermenim pārkarst, ēdiet vairāk vēsus produktus, samaziniet cukuru un vairāk staigājiet svaigā gaisā. Turklāt izvairieties no produktiem, kuri rada skābu vidi organismā (gaļa, piena produkti, alkohols, kofeīns, cukurs) un vairāk lietojiet tos produktus, kas veicina sārmainas vides veidošanos organismā (augļi, kviešu asni). 

– 11 un 12: Hormoni – tas ir “stresa” un hormonālo izmaiņu paraksts. Ir nepieciešams ievērot dienas režīmu, gulēt vismaz 8 stundas diennaktī, dzert pietiekamu daudzumu ūdens un ēdienkartē ieviest pietiekamu daudzumu zaļo dārzeņu… Vēl viens svarīgs moments: uzplaiksnījumi šajā apgabalā norāda, kad jums notiek ovulācija ( un uz kuru pusi).

– 13: Kuņģis – pastiprināt šķiedrvielu lietošanu, samazināt pārslodzi ar toksīniem un dzert zāļu tējas, lai palīdzētu gremošanas sistēmai. 

-14: Slimība – var būt pazīme, ka jūsu ķermenis cīnās ar baktērijām, lai izvairītos no slimības. Ļaujiet ķermenim atpūsties, nodarbojieties ar jogu, izgulieties, dzeriet daudz ūdens.

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.