4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Paceļam nošļukušus plakstiņus bez plastiskās operācijas!

 

1460223844n4k8g-520x414

Acumirklīgs efekts nošļukušu plakstiņu pacelšanai bez plastiskās ķirurģijas! Jums tas ir jāizmēģina!

Nošļukuši plakstiņi ir viena no izplatītākajām kosmetoloģiskajām problēmām. To atrisināt var plastiskie ķirurgi par fantastisku naudas summu. Uzmanību: šī operācija ir 10 visdārgāko operāciju sarakstā! Var mēģināt to noslēpt ar uzkrītošu kosmētiku, bet var mēģināt atrisināt problēmu ar tautā izmēģinātu veidu. Bet pirms tam…

Jūs pat nevarat iedomāties, cik ļoti izmainīsies, atjaunosies, un atmaigs jūsu āda, ja atbrīvosieties no nošļukušajiem plakstiņiem. Tie veidojas vecuma izmaiņu (ādas novecošanās) rezultātā, gan arī kā ģenētiska problēma un nepareiza dzīvesveida dēļ. Iemesli ir daudzi, bet lēmums ir jāpieņem, un tas ir jāizdara tūlīt pat!

Atklājam nošļukuša augšējā plakstiņa pacelšanas noslēpumu mājas apstākļos!

Jums būs nepieciešams tikai svaigas vistas olas BALTUMS. Kā palīglīdzeklis uzklāšanai – vates tamponinš vai sūklītis.

Noņemiet grimu un nomazgājiet plakstiņus ar tīru, uzvārītu ūdeni. Atdaliet olas baltumu no dzeltenuma un uzputojiet, līdz izveidojušās biezas, noturīgas putas. Samitriniet putās vates tamponiņu vai sūklīti, un uzlieciet uz aizvērta plakstiņa. Atstājiet uz dažām minūtēm, kamēr sūklītis nedaudz izžūs un sāks nedaudz pielipt pie plakstiņa. Atkal samitriniet to un atkārtojiet procedūru vēl divas reizes. Pēc tam ādu nomazgājiet ar ūdeni.

Šo procedūru vajag atkārtot katru dienu 5 – 7 dienu garumā, vēlams no rīta, lai visu dienu izskatītos efektīvi!

avots: colbis.com
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.