1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jūs viņam vienkārši nepatīkat: patiesība par vīriešiem

 

ccccc

Attaisnošanos saraksts, no kura jāizvairās katrai sievietei, kura cer uz laimi.

       

Vīrietis var pateikt: “Man ir briesmīgi daudz darba; es nesen pārdzīvoju briesmīgu nopietnu attiecību izjukšanu, kas man bija liels trieciens; vecāku šķiršanās atstāja manī neizdzēšamas pēdas, un atnesa kaudzi ar jaunām problēmām; tagad man ir jākoncentrējas uz savu karjeru”. Mums vienkāršāk ir izlēkt pa logu, nekā pateikt: “Tu man nederi”. Pārstājiet izdomāt mums attaisnojumus, mūsu rīcība runā pati par sevi: jūs vienkārši nepatīkat.

Tieši tā uzskata grāmatas “Visa patiesība par vīriešiem” autori Gregs Berendts un Liza Tučillo. Viņi ir sastādījuši sarakstu, no kura būtu jāizvairās katrai sievietei, kura cer uz laimi.

1.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja jau viņš neuzaicina jūs uz randiņu.

Tāpēc, ka, ja jūs viņam patīkat, viņš noteikti sarunās ar jums tikšanos.

  • Attaisnojums: “Iespējams, viņš negrib sabojāt mūsu draudzību”. Briesmīgi negribas jums par to teikt, bet šis jautājums neiztur nekādu kritiku. Un, lūdzu, nestāstiet man, ka viņš vienkārši “baidās”. Vienīgais, no kā viņš baidās, ir atzīties, ka jūs viņam vienkārši nepatīkat.
  • Attaisnojums: “Iespējams, viņš nevar saņemties spert pirmo soli”. Jūs varat dot mājienu vīrietim, ka izjūtat pret viņu simpātijas, bet nevadzētu palīdzēt viņam uzaicināt sevi uz randiņu. Ar to, ka jūs pasmaidīsiet un flirtējot pamirkšināsiet ar aci, būs pilnīgi pietiekami.
  • Attaisnojums: “Varbūt viņš negrib steidzināt notikumus”. Ja jūs patiešām vīrietim patīkat, bet ir patiešām personīgi iesmesli, kāpēc viņš negrib steidzināt notikumus, viņš nekavējoties jums par tiem pateiks. Viņš neliks jums mocīties neziņā, jo viņam ir vajadzīga pārliecība, ka jūs nevilsieties un nepazudīsiet no viņa dzīves.
  • Attaisnojums: “Bet viņš man iedeva savu telefona numuru”. Neļaujiet viņam ar šo lēto triku likt jums pirmajai uzaicināt viņu uz randiņu. Ja jūs vīrieti interesējiet, šīs rūpes uzņemsies viņš.
  • Attaisnojums: “Iespējams, viņš par mani ir aizmirsis”. Esiet pārliecināta, jūs atstājāt uz viņu iespaidu. Bet tagad atstājiet visu, kā ir. Ja jūs viņam patīkat, viņš atcerēsies par jums pat pēc cunami, plūdiem va futbola komandas zaudējuma kārtējā mačā.

Atcerieties:

  • Jebkurš attaisnojums principā nozīmē, ka jūs viņu maz interesējat. Vīrieši nebaidās “sagraut draudzību”.
  • Nepakļaujieties viņa trikiem, un neuzaiciniet viņu uz randiņu. Ja jūs viņam patīkat, viņš pats jūs uzaicinās.
  • Ja jūs viņu varat atrast, tas nozīmē, ka arī viņš jūs var atrast. Ja viņš gribēs jūs atrast, viņš to izdarīs.
  • “Hei, satiksimies kaut kādā ballītē/kaut kādā bārā/mājās “pie drauga” netiek pieskaitīti pie uzaicinājumiem uz randiņu.
  • Jūs esat pietiekoši labi tam, lai jūs uzaicinātu uz randiņu.

2.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš jums nezvana.

Vīrieši prot apieties ar telefonu.

  • Attaisnojums: “Bet viņš taču tik bieži ir komandējumos”. Iegaumējiet: vīrietis, kas par jums interesējas, gribēs pavadīt laiku kopā ar jums.
  • Attaisnojums: “Bet viņam galva pilna ar citām lietām”. Vissvarīgākais jautājums šeit skan tā: “Vai tas ir normāli, ja vīrietis ir aizmirsis man piezvanīt?” Es atbildu: “Nē”. Viņš nekad nedrīkst aizmirst to, ka ir solījis jums piezvanīt. Vai tad jūs negribat tādu puisi, kurš visdrīzāk aizmirsīs par visu, kas viņa dzīvē bijis, nekā aizmirsīs par jums?
  • Attaisnojums: “Viņš nesaka to, ko patiesībā domā”. Lūk, kur slēpjas problēma: randiņa vai telefonsarunas beigās daudzi vīrieši saka to, ko, viņuprāt, jūs gribētu dzirdēt. Viņi uzskata, ka tas ir labāk, nekā nekas. Tāpēc, ja puisis, ar kuru jūs satiekaties, jums nezvana, neskatoties uz visiem saviem solījumiem, tad vai ir vērts ar viņu vispār tērēt savu laiku? Jo jums ir vajadzīgs vīrietis, kurš vismaz spēj turēt doto vārdu.
  • Attaisnojums: “Bet viņš taču ir ļoti aizņemts”. Vārds “aizņemts” – tās ir pilnīgas muļķības, to parasti izmanto āži. Vārds “aizņemts” vienā gājienā var izpostīt jebkuras attiecības. Pārlieku liela “aizņemtība” var likties pārliecinošs attaisnojums, bet patiesībā aiz šī attaisnojuma vienmēr slēpjas vīrietis, kurš nebija ieinteresēts, lai jums piezvanītu.

Atcerieties:

  • Ja viņš jums nezvana, tas nozīmē, ka viņš nedomā par jums.
  • Ja viņš dod solījumus, bet pēc tam sīkumos jūs pieviļ, tad esiet pārliecināti: tas pats notiks, kad runa būs par vēl nopietnākām lietām.
  • Nav vērts veidot attiecības ar tiem, kuri nespēj turēt doto vārdu.
  • Ja viņš nevēlas pielikt ne mazākās pūles, lai jūs nomierinātu un nogludinātu radušos konfliktus jūsu attiecībās, tad viņš vienkārši neciena jūsu jūtas un vajadzības.
  • Jūs esat pelnījusi, lai jums, velns parāvis, piezvanītu.

3.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš neatzīst faktu, ka jūs satiekaties.

Pavadīt laiku kopā – tas nenozīmē satikties.

  • Attaisnojums: “Viņš tikko kā ir pārdzīvojis sāpīgu attiecību izjukšanu”. Piesargieties no vārda “draugs”. To bieži lieto vīrieši vai sievietes, kuras ir iemīlējušās šajos vīriešos, lai attaisnotu viņu pašu cūcīgāko rīcību.
  • Attaisnojums: “Bet mēs patiešām satiekamies”. Vīrieši, tāpat kā sievietes, cenšas iegūt aizsargātības un drošības sajūtu, kad redz, ka attiecības sāk kļūt nopietnas. Viens no izplatītākajiem veidiem, kā to panākt – pasludināt savas tiesības uz mīļoto cilvēku. Vīrietis, kurš patiešām ir ar jums aizrāvies, gribēs, lai jūs viņam piederētu pilnībā. Un, kas gan tur slikts?
  • Attaisnojums: “Tas ir labāk nekā nekas”. Ļaujiet atgādināt: jums ir vajadzīgs vīrietis, kurš jūs grib, regulāri jums zvana un liek jums justies visseksīgākai un iekārojamākajai sievietei uz pasaules. Attiecības, kurās jūs satiekaties ar vīrieti vienu reizi divās nedēļās, vai reizi mēnesī, nesajūtot ne mīlestību, ne simpātijas no viņa puses, var ilgties vienu dienu, vai nedēļu, vai mēnesi. Bet, vai tās var ilgt visu dzīvi?

Atcerieties:

  • Vīrieši runā par savām jūtām, pat, ja jūs atsakāties klausīties, vai arī neticiet viņu atzīšanās. “Es neesmu gatavs nopietnām attiecībām” nozīmē “Es neesmu gatavs nopietnām attiecībām ar tevi”.
  • “Labāk nekā nekas” nevajadzētu jūs apmierināt.
  • Ja jūs nesaprotiet, kas notiek jūsu attiecībās, tad nav nekas šausmīgs, ja nedaudz piebremzēsiet, un uzdosiet viņam pāris jautājumus.
  • Uz pasaules ir viens puisis, kurš gribēs paziņot visiem un katram, ka viņš ir jūsu puisis. Pietiks muļķoties, ejiet un pameklējiet viņu.

4.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš negrib nodarboties ar seksu ar jums.

Ja vīrietim sieviete patīk, tad viņš grib viņai pieskarties.

Mīļās dāmas, jūs jau esat satikušas un vēl satiksiet daudzus vīriešus. Man ir ļoti nepatīkami jums to teikt, bet daži no šiem vīriešiem vienkārši nolems, ka jūs neesat viņu gaumē. Bet patiesība, vienkārša, cietsirdīga un rūgta, ir skaidra kā balta diena: jūs viņam nepatīkat, un viņš negrib darīt jums pāri.

  • Attaisnojums: “Viņš baidās, ka viņam atkal sāpēs”. Vai viņš baidās? Jā, viņš baidās jūs apvainot. Lūk, kāpēc viņš nekādi nav izskaidrojis situāciju par jūsu attiecībām. Viņš jūs mīl kā draugu. Ja viņš jūs mīlētu kā sievieti, viņš nevarētu sevi kontrolēt, un jums būtu vētrains romāns.
  • Attaisnojums: “Es viņu tik ļoti padaru traku, ka viņš neizrāda nekādu interesi”. Protams, daudziem cilvēkiem ir nācies pagātnē ciest, un tagad viņi baidās no nopietnām attiecībām. Bet, ziniet ko? Ja jus patiešām patīkat vīrietim, tad nekas viņam netraucēs jūs iegūt, pat bailes no nopietnām attiecībām ne. Ja viņam patiešām ir lielas problēmas šajā sakarā, viņš var veikt bezjēdzīgu ārstēšanos, bet viņš nekad to neslēps no jums, un neturēs jūs neziņā.
  • Attaisnojums: “Bet tas ir tik forši”. Agrāk tika uzskatīts, ka sieviete atsakās nodarboties ar seksu ar vīrieti, kad grib iegūt varu pār vīrieti. Liekas, ka stiprā dzimuma pārstāvji arī ir iemācījušies šo izmantot. Ja puisis, guļot jums blakus dīvānā, priecīgi ēd cepumu un skatās filmu, tad jūs vienkārši viņu nesaistāt.
  • Attaisnojums: “Viņam par visu ir kaudze ar paskaidrojumniem”. Jūs varat ticēt viņa atrunām, ja vēlaties, bet vispirms uzdodiet sev pāris jautājumus. Vai jūs apmierina tādas attiecības? Šeit pats svarīgākais – vai jūs gribat justies tieši tā, iespējams, visu atlikušo dzīvi? Sekss arī pieder pie dzīves lielākajām baudām, kādas vien cilvēks var izbaudīt.

Atcerieties:

  • Cilvēki pastāvīgi runā par to, kādi viņi ir patiesībā. Ja vīrietis jums runā, ka monogāmija nav viņam, tad nav iemesla viņam neticēt.
  • Saziņa – tas ir lieliski. Bet, ja saziņa saskan ar seksu – tas ir vēl labāk. Sauciet lietas īstos vārdos, un precīzāk, sauciet draugu par draugu. Un atrodiet sev tādu draugu, kurš nevarēs noturēties, lai nepieskartos jums.
  • Ja jums ir pazemināts pašvērtējums, tad jums vajadzēs iztērēt vairāk laika tā paaugstināšanai nekā jauna drauga meklēšanai.

5.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš guļ ar citu sievieti

Nav neviens pa īstam pārliecinošs attaisnojums, lai krāptu.

  • Attaisnojums: “Viņam nav attaisnojuma, un viņš par to zina”. Krāpšana – tas ir slikti. Bet nespēja paskaidrot, kāpēc tu piekrāpi cilvēku, ir vēl sliktāka. Ja jums nepietiek ar vienu sarkano karogu, kā būtu ar diviem? Nesatiecieties ar vīriešiem, kuri nezina, kāpēc ir rīkojušies tā vai citādi.
  • Attaicnojums: “Bet es esmu pieņēmusies svarā”. Es esmu pilnībā pārliecināts, ka jums vajag nomest 90 kg jūsu pašreizējā drauga izskatā, un nevis tos divdesmit kilogramus, par kuriem runā viņš. Tūlīt pat tieciet vaļā no tā neveiksminieka, vai arī es pats aiziešu pie jums uz mājām un izmetīšu viņu no turienes.
  • Attaisnojums: “Viņam ir vajadzīgs vairāk seksa nekā man”. Nav nekāds attaisnojums tam, ka viņš jūs krāpj. Punkts. Ir virkne iespēju, kā atrisināt šo diezgan izplatīto problēmu, kas rodas dažādu seksuālo apetīšu dēļ.
  • Attaisnojums: “Bet viņš vismaz viņu pazina”. Skaidroju citiem vārdiem: nav svarīgi, vai viņš jūs mīl, vai nē. Viņš ir skaidri licis jums saprast, kāda ir viņa attieksme pret jūsu romānu. Viņš ir gājis savu jūtu pavadā un visu izveidojis tā, lai paliktu vienatnē ar citu sievieti, noskūpstītu viņu, novilktu no viņas drēbes un izdarītu visu pārējo, kas notiek, kad divi pieauguši cilvēki nodarbojas ar seksu.

Atcerieties:

  • Krāpšanai nav attaisnojuma. Ļaujiet atkārtot: krāpšanai nav attaisnojuma. Un tagad paši pasakiet: krāpšanai nav attaisnojuma.
  • Vienīgais, par ko jūs esat atbildīga otra cilvēka morālajā kritienā, ir jūs pašas jūtas.
  • Krāpšana ir krāpšana. Un nav nozīme, ar kuru viņš krāpa un cik reizes tas notika.
  • Krāpnieki nekad nav laimīgi (tāpēc, ka visi ir cūkas).
  • Neuzticīgs vīrieties pirmāmkārtām krāpj pats sevi, ja nevar izveidot normālas attiecības ar jums.

6.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš grib jūs satikt tikai tad, kad ir piedzēries

Ja jūs viņam patīkat, viņš centīsies satikties ar jums, kad viņa prātu nav aptumšojušas alkohola promiles.

  • Attaisnojums: “Bet man patīk, kad viņš ir iereibis”. Ja, sēžot bārā, viņš piedzēries runā kaut ko līdzīgu: “Jaukumiņ, tu esi tik skaista!” un apķer jūs nedaudz ciešāk, nekā vajadzētu, tad jau sen ir laiks kaut ko zināt: nedrīkst ticēt visam, ko saka vīrietis, kad viņš ir piedzēries. Vai tiešām jums ir vajadzīgs tieši tāds?
  • Attaisnojums: “Vismaz viņš nedzer tos stiprākos alkoholiskos dzērienus”. Neļaujiet sevi mānīt. Puisim, kurš nekrīt no kājām un nečurā biksēs, nevajadzētu piedot to, ka viņš klusām atslēdz savas smadzenes ar citu, vieglāku paņēmienu katru reizi, kad esat kopā.

Atcerieties:

  • Viņa vārdi neko nenozīmē, ja viņš tos ir izteicis, nebūdams skaidrā. “Es tevi mīlu” un līdzīgi, jebkura par vīnogu sulu stiprāka dzēriena ietekmē pateiktiem vārdiem nav nekāda spēka tiesā reālajā dzīvē.
  • Alkohola un narkotiku lietošana nav ceļš uz slēptākajām cilvēka sajūtām.
  • Jūs esat pelnījusi tādu vīrieti, kuram nevajag ar kaut ko uzpildīties, lai ar jums pavadītu laiku.

7.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš negrib jūs precēt

Katrs no jūsu bijušajiem vīriešiem, kurš jums teica, ka negrib precēties vai arī, ka netic laulībai, vai arī viņam ir šaubas par laulību, kaut kad saistīs sevi ar laulības saitēm. Tikai ne ar jums.

Atcerieties:

  • “Negrib precēties” un “Negrib precēties ar mani” ir divas dažādas lietas. Pārliecinieties par to, ka esat pareizi noteikusi, pie kuras kategorijas pieder jūsu izredzētais.
  • Ja jums ir pretēji uzskati par laulību, tad droši vien atradīsies arī citi jautājumi, kas novedīs pie strīdiem.
  • Ja jūsu attiecībās nekas nemainās, tad, ko jūs gaidāt?
  • Kaut kur pa zemi staigā cilvēks, kurš grib ar jums apprecēties. Г

8.Jūs nemaz tik ļoti viņam nepatīkat, ja viņš jūs pameta

  • Attaisnojums: “Es esmu viņam vajadzīga”. Nedomājiet, ka viņam bez jums ir garlaicīgi. Viņam arī ir jāskumst. Jūs taču esat tik neatkārtojama. Un tomēr viņš bija, ir un paliks cilvēks, kurš jūs ir pametis.
  • Attaisnojums: “Pēc tāda lēmuma ir daudz vieglāk”. Ir viena lieta, ko jaunais cilvēks nekad neizdarīs, ja neiedomājas savu dzīvi bez jums: viņš nekad jūs nepametīs.
  • Attaisnojums: “Bet visi tā dara”. O, jā – sekss pēc šķiršanās tas nemaz nav tik slikti, jo ir lieliski gulēt ar cilvēku, kuru tu pazīsti. Bet vēl lieliskāk ir gulēt ar cilvēku, pret kuru tev ir spēcīgas jūtas.
  • Attaisnojums: “Bet pēc tam viņš gribēs atgriezties”. Diemžēl pēc tam, kad jūs izšķirsieties, jūsu jaunais cilvēks sāks meklēt kaut ko labāku. Un, kad viņam tas neizdosies, viņu pārņems vientulība un viņš atgriezīsies “mājās”. Neizskatās, ka jūs viņam ļoti patiktu. Vienkārši viņam ļoti nepatīk būt vienam.
  • Attaisnojums: “Es atsakos pieņemt faktu, ka viņš ir mani pametis”. Man žēl, ka viņš jūs pameta. Cenšoties atkal un atkal viņu atgūt, jūs mudināt jūsu bijušo draugu sākt domāt: “Un ko es vispār tajā trakajā maitā biju atradis?” Atcerieties vienu vienkāršu padomu, dāmas: vienmēr palieciet augstākajā līmenī. Nekad neļaujiet sev sajukt prātā.  

Atcerieties:

  • Jums nesanāks novērst šķiršanos ar sarunu palīdzību. Diskusijas šeit nepalīdzēs. Attiecību pārtraukšana ir galējs lēmums, un apžēlošanai tas nepakļaujas.
  • Sekss pēc šķiršanās nenozīmē, ka jūs atkal esat kopā.
  • Nevajag viņam atgādināt par to, cik ļoti lieliska jūs esat.
  • Viņš arī pats var parūpēties par savu kaķi.
  • Kaut kur jūs gaida jaunais cilvēks, kurš būs vienkārši laimīgs, ka jūs atkal nesagājāt kopā ar savuy šausmīgi pretīgo bijušo draugu.

9.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš vienkārši ņēma un pazuda

Nu ko, te viss ir pilnībā skaidrs. Viņš lika jums saprast, ka jūs tik ļoti neesat viņa gaumē, ka viņš pat nepapūlējās atstāt jums vismaz kaut kādu ziņu par sevi.

  • Attaisnojums: “Varbūt viņš ir miris”. Nav nekā sliktāka par ziņu nesaņemšanu no sava mīļotā cilvēka. Vienīgais iemesls, kāpēc jums viņam vajadzētu atkal uzrakstīt, ir vēlēšanās saņemt skaidru atteikumu, šoreiz jau ar vārdiem. Vai tiešām jūs aizmirsāt? Jūs esat pārāk aizņemta ar saviem pielūdzējiem, ka jums pat nav laika tādām muļķībām.
  • Attaisnojums: “Tad sanāk, ka es pat nevaru pēdējo reizi uzrīkot viņam skandālu?” Sākumā kādu laiku, iespējams, liksies, ka jums paliks vieglāk, ja jūs viņam piezvanīsiet un sarīkosiet skandālu. Jums var rasties sajūta, ka jūs esat ļāvuši izsprukt cauri sveikā. Bet ticiet man, nekas no tā, ko jūs viņam gribat pateikt, viņam nebūs nekāds jaunatklājums. Un jums tāpat ir daudzas citas lietas, kurām tērēt savu laiku. 
  • Attaisnojums: “Bet es vienkārši gribu saņemt atbildi”. Jūs esat pelnījusi uzzināt, kas patiesībā noticis. Bez šaubām. Es varu pateikt, kas ir noticis: jūs satikāties ar briesmīgu cilvēku.

Atcerieties:

  • Iespējams, viņš patiešām guļ slimnīcā un cieš no atmiņas zuduma, bet visticamāk jūs viņu vienkārši tik ļoti nesaistat.
  • Atbildes trūkums ir arī viņa atbilde jums.
  • Nesniedziet viņam iespēju vēl vienu reizi jūs atgrūzt.
  • Lai skandālus viņam rīko jūsu māte. Jūs esat pārāk aizņemta, lai ar to noņemtos.
  • Šeit nav nekāda noslēpuma: viņš vienkārši aizgāja no jūsu dzīves, un viņš nebija jūsu cienīgs.

10.Jūs nemaz tik ļoti viņam nepatīkat, ja viņš ir precēts (uz šo attiecas arī citi visneticamākie iemesli)

Ja jūs nevarat viens otru brīvi un atklāti mīlēt, tad tā nav īsta mīlestība.

Atcerieties:

  • Viņš ir precējies.
  • Ja viņš pilnīgi un pavisam nepieder jums, tas nozīmē, ka viņš pieder viņai.
  • Pasaulē ir ļoti daudz kolosālu un maigu, vientuļu vīriešu. Pamēģiniet satikties ar kādu no viņiem.
  • Jūs nav tik viegli aizmirst. Lai viņš pats jūs atrod, kad būs gatavs jaunām attiecībām.

11.Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat, ja viņš uzvedas kā sevi mīlošs egoists, lielībnieks vai arī kā vienkārši pilnīgs muļķis

Ja viņš patiešām jūs mīl, tad pieliks visus pūliņus, lai darītu jūs laimīgu.

  • Attaisnojums: “Bet viņš patiešām grib laboties”. Mīloši cilvēki cenšas labi izturēties viens pret otru un pat gūst baudu, izrādot maigumu un rūpes pret mīļoto. Ja jūsu partnerim tas ļoti slikti padodas, tad galu galā jūs plūksiet tos pašus augļus, kā situācijā ar nosaukumu “Jūs viņam nemaz tik ļoti nepatīkat”.
  • Attaisnojums: “Viņš vienkārši ir tā audzināts”. Vispār jau nav obligāti, lai viņš kļūtu vai traks no sajūsmas par jūsu kompaktdisku kolekciju. Nav jau obligāti, lai viņam patiktu visas jūsu kurpes. Bet jebkuram sevi cienošam un saprātīgam vīrietim ir vienkārši pienākums papūlēties un iemīlēt jūsu draugus un jūsu ģimeni.
  • Attaisnojums: “Bet viņš mainīsies”. Aizkaitināmība nav īslaicīga problēma. Cilvēki, kuri kliedz viens uz otru, vienkārši nespēj sevi kontrolēt, un viņiem ir vajadzīga psihiatra palīdzība. Cilvēki, kuri kliedz uz citiem, uzskata, ka viņiem ir tādas tiesības. 
  • Attaisnojums: “Bet svarīgi jau ir tas, kas notiek starp mums divatā”. Kāpēc būt kopā ar cilvēku, kuram vajag jūs pazemot, lai sajustu pats savu pārākumu? It īpaši draugu priekšā! Un kāpēc jums būtu jāpievērš uzmanība tam, ka viņš pret jums izturas labāk tad, kad esat divatā?
  • Attaisnojums: “Bet viņš vienkārši cenšas palīdzēt”. Ļoti grūti noticēt tam, ka jūs esat pelnījusi patiesu mīlestību, kad kāds visiem spēkiem cenšas jūs pārliecināt par to, ka jūs šajā dzīvē neesat nekā vērti. Bet, kā es redzu, visa pārliecināšana šķirties ar viņu, tāpat uz jums neiedarbojas. Tāpēc sākumam vienkkārši apzinieties: jūs esat pārāk laba šādām attiecībām. 

Atcerieties:

  • Nevajag sarežģīt jau tā ne īpaši vieglo dzīvi, dalot to ar cilvēku, kurš sagādā jums tik daudz klapatu.
  • Jūs esat pelnījusi tādu vīrieti, kurš jebkurā situācijā izturēsies pret jums, kā pienākas. (Neaizmirstiet, ka arī jums pret viņu ir labi jāizturas.)
  • Stulbeņu vieta ir cirkū, un nevis jūsu dzīvoklī.
  • Tiekot vaļā no bezjēdzīgiem cilvēkiem, jūs iegūsiet milzum daudz brīvā laika, kuru varēsiet izmantot, lai darītu to, kas patiešām sniedz jums baudu.
  1. Tad ko gan lai es daru?

Te jūs jautāsiet: “Bet, ja nu nākamā romāna vispār nebūs?” Un mēs atbildēsim: “Aizsūtiet šīs šausmīgās domas tālumā peldošajam kuģim, kurš noteikti nogrims, jo viņam ir lemts nogrimt pie Skumju Salas rifa. Un mēs negribam, lai jūs būtu uz šī kuģa”.

JŪSU JAUNĀS PRASĪBAS:

  • Es nesatikšos ar cilvēku, kurš pats mani neuzaicinās uz tikšanos.
  • Es nesatikšos ar cilvēku, kurš liks man stundām ilgi gaidīt viņa zvanu.
  • Es nesatikšos ar cilvēku, kurš nebūs pārliecināts, ka grib satikties tieši ar mani.
  • Es nesatikšos ar cilvēku, kura dēļ es jūtos seksuālu nepievilcīga.
  • Es nesatikšos ar cilvēku, kurš aizrausies ar alkohola vai narkotiku lietošanu, jo tas manī izraisa diskomfortu.
  • Es nesatikšos ar cilvēku, kurš baidās kopā ar mani veidot nākotnes plānus.
  • Es nekādos apstākļos netērēšu laiku cilvēkam, kurš jau vienu reizi ir mani atraidījis.
  • Es nesatikšos ar precētu cilvēku.
  • Es nesatikšos ar vīrieti, ja vien viņš patiesībā nav labs, patiess un maigs cilvēks.

Un lai jums laime!

avots: soulpost.ru

 

 

7 KOMENTĀRI

  1. Ak dies, cik šeit ir daudz seksistu klišejas sarakstītas. Kas mēs dzīvojam kaut kādos 80-itajos gados??

    Meitenes, ja jums patīk kāds vīrietis – uzzvaniet viņam un uzaiciniet uz randiņu. Tas ir tik vienkārši.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.