6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Nekad nemetiet ārā granātābola mizas!

 

kozhura_granata_1-680x422

Visātrākais un vienkāršākais dizentērijas, disbakteriozes un čūlas ārstēšanas līdzeklis!

Pērkot granātābolu, nekad nemetiet ārā tā mizas! Tām ir jābūt jūsu mājas aptieciņā.Tārpu un dizentērijas, iekaisuma procesu resnajā zarnā un čūlu gadījumā tikai“augļu karaļa” granātābolu mizas ātri novērš nepatīkamās slimības sajūtas. Efekts tiks panākts jau pēc 3 – 4 stundām. Viss, kas jums ir vajadzīgs, ir izžāvēt granātābola mizu, un uztaisīt novārījumu no tām katram gadījumam.

Brīnumainā novārījuma recepte no granātābola mizām.

Obligāti ievērojiet proporciju – 1:20. ЭTā ir granātābolu mizas un vāroša ūdens proporcija. Lai pagatavotu novārījumu, jums vajag uzvārīt ūdeni, tajā ielikt mizas un pagaidī, kamēr ūdens atkal uzvārīsies. Tad ātri noņemt katliņu no uguns, uzlikt ciešu vāku, atstāt uz 30 minūtēm. Ir ļoti svarīgi novārījumu neizkāst. Ielejiet sev 50 ml novārījuma, bet katliņu atkal aiztaisiet vēl spēcīgājam novārījumam.  

Ir ļoti svarīgi ievērot dzēriena lietošanas kārtību: viena diena ārstēšana, nākamā diena – atpūta. Kurss var ilgt 5 dienas (ar atpūtas dienām starpā – tās ir 3 dienas, kad tiek lietots granātābolu mizas novārījums). Ir ļoti svarīgi novārījumu dzert tukšā dūšā. Diennaktī jāizdzer 4 reizes pa 50 ml mizu novārījuma maziem malciņiem.

avots: fithacker.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.