10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ja jums paveiksies un būs īstais laiks…

 

Karoline-Hjorth-and-Riitta-Ikonen

Ja jums paveiksies, jūs paliksiet vieni. Pavisam vieni, kad nebūs blakus neviens un vajadzēs atbalstīties uz zemes un sevis.

Ja jums paveiksies un būs īstais laiks, dzīve jums iesitīs, lai sašķeltu kā riekstu un paņemtu kodolu.

Ja jums paveiksies un būs īstais laiks, jums sāpēs. Tik ļoti sāpēs, ka šīs sāpes jums liks gandrīz nomirt, bet pēc tam no iekšienes atdzimt.

Ja jums paveiksies, jūs raudāsiet. Un šīs asaras ne ar ko nebūs iespējams aizturēt. Un caur tām naks atbrīvošana, bet pēc tam īstā dzīve.

Ja jums paveiksies, jūs citu cilvēku priekšā būsiet neaizsargāti. Un nekādi to nespēsiet noslēpt. Un tikai tad sapratīsiet, kurš ir ar jums, bet kurš ne.

Ja jums paveiksies, jūs nezināsiet atbildes uz jautājumiem. Un tad vajadzēs pašam kaut ko izgudrot.

Ja jums paveiksies, jūs vilsieties cilvēkos, idejās, skolotājos un labajos burvjos. Un, to pārdzīvojis, varēsiet skatīties uz reālo pasauli.

Ja jums paveiksies un būs īstais laiks, jums nebūs kam prasīt padomu. Pavisam neviens. Un vajadzēs atrast savu iekšējo kompasu.

Ja paveiksies un būs īstais laiks, jums būs neciešami, tik ļoti neciešami, ka nāksies ar to kaut ko darīt vai arī vienkārši atslābināties un ļaut pasaulei kaut ko izdarīt ar jums pašu.

Ja jums paveiksies, jūs zaudēsiet, apmanīsiet, būsiet nodoti un gandrīz sagrauti. Un tas “gandrīz” ir pazīstams kā gudrības grumbiņas uz sejas. Un pieredze paliks ar jums uz visiem laikiem.

Ja jums paveiksies, jums nebūs naudas. Un vajadzēs stāties reālās attiecībās ar cilvēkime, kuriem agrāk varēja vienkārši samaksāt.

Ja jums paveiksies, jums būs ļoti daudz naudas, jūs ieslīgsiet izmisuma dzīlēs, kad zudīs ilūzija, ka laime slēpjas naudā.

Ja jums paveiksies, jūs nepavisam ne visi mīlēs. Un vajadzēs izveidot pašam savu vērtību sistēmu. Un vēlme visiem patikt atvieglos jūsu kaklu.

Ja jums paveiksies, kāds tuvinieks novērsīsies no jums. Un jūs uzzināsiet laimes mirkļu cenu.

Ja jums paveiksies, jūs saskarsieties ar mīļoto seju pret seju. Un būs divas patiesības. Viņu un jūsējā. Un jūs sajutīsiet telpu starp diviem atsevišķiem visumiem, kuri tik tikko viens otram pieskaras.

Ja jums paveiksies, jūs varēsiet to visu izturēt. Un atrast veidu, kā sevi pārveidot. Izjūtiet to iekšējo alķīmiju, kas no sāpēm veido skaistumu. No niknuma samierināšanos. No bailēm sasniegumus. Bet no prieka iedvesmojošu piemēru. Vainu un kaunu iztīra no dvēseles, kā sētnieks iztīra vecu miskasti. Bet rētas pārvēršas par durvīm.

Ja jums paveiksies un būs īstais laiks…

avots: sobiratelzvezd.ru
 

1 KOMENTĀRS

  1. Cik ieguldīsiet tik paveiksies!
    Visur un vienmēr labākais ir zelta vidusceļš! Nevajag galējības!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.