8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Dienas kļūst garākas, svārkiem jākļūst īsākiem…

 

Tas brīdis, kad no rītiem celties ir vieglāk, jo gaisma aiz loga vēsta – dienas ir kļuvušas garākas un pavasaris – vasaras vēstnesis – ir tepat blakus. Arī saulīte lutina arvien biežāk un tā vien gribas nomest visu pa ziemu sakrāto un lieko – cik var tuntulēties? Turklāt, ja dienas kļūst garākas, tad, loģiski, svārciņiem ir jākļūst īsākiem.

Šis nereti ir laiks, kad nākas aizdomāties par savu ķermeņu gatavību “ziemas nastas” nomešanai un siltuma svinībām. Viena no galvenajām zonām, kas tagad regulāri būs jāpieskata, ir kājas. Nē, nu, protams, par padusēm, rokām, seju un citām ķermeņa daļām arī nebūtu vēlams aizmirst, taču kājas ir primārais.

Neviļus rodas jautājums – ko darīt? Kacināt ādu ar žileti? Negribas. Turklāt, ja vēl auksti, tad zosāda šo procesu tikai pasliktinās… Varētu epilatoru. Kādu izvēlēties – ar keramiskajiem diskiem, pincetēm vai skūšanas galviņu? Mitrai vai sausai lietošanai? Hm… bet varbūt tomēr vaksāciju? Ja visu, tad visu! Un pa tīro!

Pārāk daudz jautājumu un uztraukumu, turklāt, ja sāpju slieksnis tāds zemāks, tad šis sevis aprūpēšanas process var radīt tikai trīsas un nepatīkamus uztraukumus pirms katras kārtējās tikšanās reizes ar kādu no izvēlētajiem “draugiem” – žileti, epilatoru vai vaska strēmelītēm.

Tieši tāpēc ir labi uzzināt vairāk par alternatīvu šiem procesiem – Philips Lumea fotoepilatoru.

Droši vien, ka pirmās asociācijas būs no saraksta “A, kas tas tāds vispār ir?!? Kaut kur salonos par tādu dzirdēts, bet tās procedūras jau dārgas, turklāt pārāk maz informācijas par to. Vai veselību nebojā un uz mani darbosies maz?! Nezinu, nezinu, vai man tas der… 🙁”.

Ja arī Tevi kādreiz, vai varbūt tieši šopavasar, ir nomocījuši šādi jautājumi/pārdomas, tad skrollē uz leju un skaties visu Tev nepieciešamo pamata informāciju par zvēru vārdā “fotoepilators”.

Kas ir Philips Lumea fotoepilators?

Philips Lumea fotoepilatora pamatā ir novatoriska IPL (intensīvi pulsējošās gaismas) tehnoloģija, kas izmanto gaismu. Tā radīta, izmantojot paņēmienus, ko lieto profesionālos skaistumkopšanas salonos. Philips pielāgoja šo tehnoloģiju drošai un efektīvai lietošanai mājas apstākļos. Cieši sadarbojoties ar vadošajiem dermatologiem, tika attīstīta revolucionāra matiņu likvidēšanas sistēma. Vairāk nekā 10 gadu garumā veikti plaši klientu apmierinātības pētījumi ar vairāk nekā 2000 brīvprātīgajiem.

Kā darbojas Lumea?

Philips Lumea raida saudzīgus gaismas impulsus matiņa saknei. Tā rezultātā matiņš pats izkrīt, un tiek kavēta matiņa atkārtota ataugšana. Klīniskie pētījumi ir pierādījuši ievērojamu matiņu samazināšanos, veicot procedūru tikai 4 reizes ik pēc 2 nedēļām, nodrošinot gludu ādu bez matiņiem. Tiesa gan, pirmās manāmās izmaiņas varēsi redzēt jau pēc pirmajām 2 lietošanas reizēm. Šīs procedūras regulāra atkārtošana saglabās zīdaini maigu ādu arī ikdienā. Izmantošanas laiks starp procedūrām var būt dažāds atkarībā no matiņu ataugšanas individuālajām īpatnībām, taču nedrīkst būt īsāks par 2 nedēļām.

Tātad:

Kā lietojam Lumea fotoepilatoru pirmoreiz? Ik pa 2 nedēļām, sākotnēji procedūru atkārtojot 4 reizes.

Kā lietojam Lumea fotoepilatoru pēc sākotnējā cikla pabeigšanas? Atkarībā no nepieciešamības un individuālajām iezīmēm, taču ne biežāk kā reizi 2 nedēļās.

Kādiem matiem un ādas tipiem ir piemērots Lumeafotoepilators?

Fotoepilācija ir efektīva, lai atbrīvotos no dabiski tumši blondiem, brūniem un melniem matiņiem. Philips Lumea sistēma, tāpat kā citas gaismas procedūras, nav efektīva rudiem, dabiski gaiši blondiem vai sirmiem matiem. Dāmas, kuru dabiskā matu krāsa ir kāda no piemēroto matu krāsu saraksta, taču ikdienā galvassegu rotā blondas krāsas mati, kuri iegūti balināšanas rezultātā, Lumea fotoepilators rezultātu nodrošinās. Ierīce nav piemērota ļoti tumšai ādai.

Uz kurām ķermeņa zonām var izmantot Philips Lumea?

Droši izmantojiet, lai noņemtu matiņus uz sejas (augšlūpa, zods un vaigi) un citām ķermeņa daļām, piemēram, kājām, rokām, vēdera, padusēm un bikini zonā.

Kādas vēl ir Philips Lumea fotoepilatora priekšrocības?

  • Bez sāpēm, bez ieaugušiem matiņiem, lieka apsārtuma un pigmentācijas.
  • Dari “kad” un “kur” vēlies – nav jāplāno pieraksts skaistumkopšanas salonā, jo Lumea fotoepilators ir paredzēts drošai lietošanai mājās.
  • Nav nepieciešamas rezerves daļas – ne lampas, ne želejas, kas laika gaitā bieži vien palielina kopējās izmaksas citu zīmolu līdzīgām ierīcēm.
  • Vairāk nekā 250 000 zibšņu nodrošina aptuveni 12 gadu darbmūža (apstrādājot visu ķermeni ar augstāko noregulējumu).

Īpaši ātra kāju apstrāde

Lielais 4 cm2 procedūru logs ir veidots, lai nodrošinātu īpaši ātru lietošanu uz lielām zonām, piemēram, kājām.

Papildu drošība izmantošanai uz sejas

Sejas uzgalim ir īpaši izstrādāts iebūvēts gaismas filtrs drošai un ērtai izmantošanai uz augšlūpas, zoda un vaigiem. Turklāt tā procedūru loga lielums ir 2 cm2, kas rūpējas par īpašu precizitāti. Šo uzgali vari izmantot arī citās jutīgās ķermeņa zonās, piemēram, padusēs vai grūti aizsniedzamās vietās.

Īpašais bikini zonas uzgalis

Bikini zonas uzgalis efektīvai bikini matiņu apstrādei. Šajā zonā matiņi parasti ir izturīgāki un biezāki nekā kāju matiņi, tāpēc arī šis uzgalis nodrošina papildu efektivitāti.

Kur iegādāties Philips Lumea fotoepilatoru?

Vairāk par Philips Lumea fotoepilatoru un tā iegādes iespējām vari uzzināt šeit.

#Philips #Lumea #fotoepilators #Philips Lumea fotoepilators #skaistumkopšana #fotoepilācija #gludas kājas

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.