2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Katru rītu veselas nedēļas garumā es nodarbojos ar seksu un lūk, kas notika

 

16102013-47

Es nekad neesmu bijusi rīta seksa fanāte. Man tā ir tikai un vienīgi nakts nodarbe. Varbūt tāpēc, ka es neesmu cīrulis. Varbūt tāpēc, ka ne es, ne mans puisis vēl neesam paspējuši iztīrīt zobus. Vai varbūt tāpēc, ka es vienkārši nejūtos seksīga no rītiem (it īpaši, ja iepriekšējā nakts ir bijusi jautra). Bet, kad esi attiecībās, tad agri vai vēlu tev nāksies saskarties ar rīta seksu.

Bet tagad es esmu vecāka un sekss ir kļuvis labāk, tāpēc tas ir tas, par ko esmu priecīga. Iesācējiem: rīta seksam ir ļoti daudzas priekšrocības. Un būsim godīgi: ir daudz sliktāki veidi, kā iesākt dienu. Bet, vai tas nozīmē, ka man patiks nodarboties ar seksu rītos katru dienu veselas nedēļas garumā? Līdz šim eksperimentam es par to nebiju iedomājusies. Kā teica Miranda no “Sekss un lielpilsēta”, vienīgais, ko es pastāvīgi no rītiem gribu sevī sajust – tā ir kafija. Nerunājot nemaz par to, cik ļoti man patīk gulēt līdz pēdējam brīdim un simts reizes nospiest “atlikt modinātāju”.

Bet es nolēmu sevi pārbaudīt. Un tā…

Pirmā diena: kā bērns Ziemassvētkos

Tā mēdz būt, kad gaidi kaut ko īpašu. Es uzliku modinātāju uz daudz agrāku laiku nekā parasti, bet pamodos jau pirms zvana. Bet mans puisis nenoreaģēja. Kad es uzrāpos uz viņu, viņš tikai nedaudz man pieskārās, bet tiko kā es palīdu zem segas, lai veiktu nelielu orālu operāciju, viņš tūlīt pat pieslēdzās.

Ko es negaidīju: dienas gaitā es biju enerģijas pārpilna un labā noskaņojumā. Es tomēr domāju, ka būšu nogurusi, un es patiešām dienas beigās biju kā izsista no līdzsvara, bet līdz tam es biju kā bateriju lādētājs.

Otrā diena: nav noskaņojuma

Es uzreiz saskumu, jo tā bija tikai otrā eksperimenta diena, bet man jau nebija noskaņojuma. Toties puisim bija, it kā es būtu pamodinājusi viņa libido. Ar ne pārāk lielu aizrautību ķēros pie lietas, un nekad tik ļoti nebiju centusies novest sevi līdz orgasmam.

Bet jāatzīst, ka seksā ir kaut kas atslābinošs, kurā tu zini, kam ir jānotiek. Tā kā viss bija izskaitļots, pat laiks. Un, kā teica mans puisis, ja tu zini, ka tev tas ir jādara, tad nevajag par to domāt, vienkārši atslābinies.

Trešā diena: seksa laika

Kad mans modinātājs nozvanīja trešajā rītā, mēs ar puisi sākām skaļi smieties. Iepriekšējā vakarā es pajokoju, ka mums ir jāguļ “formastērpā” – tas ir, kā no mātes miesām nākušiem, lai no rīta uzreiz varētu ķerties pie lietas. Kad bijām beiguši smieties, es uzliku viņa roku sev uz krūts kā zīmi “Darīsim to”.

Galu galā mēs nodarbojāmies ar seksu. Šoreiz es izvēlējos jātnieces pozu. Bet sekss nebija labākā tā rīta nodarbe: labākā bija tā saikne, kas radās starp mums, tuvība. Tas patiešām satuvināja mūs vēl dziļākā līmenī.

Ceturtā diena: pārvarot slinkumu

Jāatzīst, ka viena no manām mīļākajām rīta seksa īpašībām ir tas, ka esmu pierakdusi būt slinka. Man patīk misionāru poza. Rīta sekss savā ziņā nozīmē, ka tu tikko esi pamodies, tāpēc tas ir labs attaisnojums, lai puisis būtu augšpusē.

Bet, tā kā mēs ar to nodarbojāmies katru rītu nedēļas garumā, tad mums vajadzēja mainīties. Un ceturtajā dienā mēs pat nomainījām trīs pozas: karotīte, kaut kas līdzīgs suņu stilam un lotoss. Karotīte mums patika vislabāk. Tā atbrīvo rokas glāstiem un vairāk līdzinās miega pozai.

Piektā diena: vairāk darbs nekā bauda

Tam bija jānotiek. Piektajā dienā es jutos iztukšota un man vienkārši bija vienalga Turklāt es pamodos vēlu, kritu panikā, un mums bija ļoti ātrs sekss tikai ķeksītim. Jā, un es nokavēju darbu, un rezultātā visu dienu biju kā izsista no līdzsvara.

Sestā diena: pamosties uzbudinātai

Šajā rītā es pamodos īpaši uzbudināta, un pati nezināju, kāpēc. Es domāju, ka 5 dienās man jau būs gana. Bet es tieši otrādi biju pat ļoti noskaņojusies.

Bet tagad problēma bija ar puisi. Viņš nepavisam nebija gatavs. Galīgi. Man vajadzēja ļoti pacensties, lai viņu uzbudinātu un novestu līdz vārīšanās punktam. Vispatīkamākais bija tas, ka es biju tik ļoti noskaņojusies, ka ņēmu visu savās rokās, un padarīju lielāko “darbiņu”, kas puisim patika. Tāpēc, ka arī vīriešiem patīk gultā paslinkot.

Septītā diena: beidzot – labākais sekss

Pēdējā diena, pēdējā diena! Es jutu atvieglojumu, ka pēc visa šī mēs varēsim nodarboties ar seksu pa rītiem tikai tad, kad gribēsim.

Pēdējā eksperimenta rītā es pagatavoju brokastis gultā un teicu: “Pēc visa šī mums vairs nekad nebūs seksa no rītiem, tā kā padarīsim to neaizmirstamu”. Un tāds tas arī bija.

Starp citu, jā, tas nebija mūsu pēdējais sekss no rīta.

Secinājums

Sekss katru rītu – skan labi, bet laba arī mēdz būt par daudz, kā izrādījās. Un tomēr, rezultāts mani pārsteidza: es kļuvu koncentrētāka un enerģiskāka, bet vislabākais ir tas, ka mēs ar puisi satuvinājāmies. Un tieši intīmās tuvības dēļ garīgajā un emocionālajā līmenī es tik ļoti nepārdzīvoju, ka nesasniedzu orgasmu, es vienkārši izbaudīju procesu ar mīļu un tuvu cilvēku.

Un vēl runā, ka, jo vairāk sieviete nodarbojas ar seksu, jo vairāk viņa to vēlas. Un tā patiešām ir taisnība.

avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.