10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ko vīrietis seksa laikā vienmēr pamana sievietē

 

sexxx

Uzreiz par to, ko viņi nepamana (rakstīts, kā jūs saprotat, saskaņā ar pašu vīriešu teikto): nolupusi nagu laka, asa āda uz elkoņiem, vai ieauguši matiņi bikini zonā. Tas viss paiet garām viņu redzeslokam. Vīrieši tiecas pamanīt drīzāk uzvedību, nekā izskata elementus. Vai sieviete jūtas pārliecināta par sevi bez apģērba? Vai viņš sievieti uzbudina? Tad nu lūk, tas, kam viņi pievērš uzmanību:

  1. Sieviešu iniciatīva. Ja sieviete ir, atvainojiet, kā baļķis – guļ un gaida, ko vīrietis tālāk ar viņu darī, tad viņš sāks domāt, ka viņai nav interesanti. Nu parādiet viņam kaut nedaudz uzbudinājuma, izrādiet iniciatīvu, lai vismaz attaisītu viņam kreklu vai siksnu. Iesviediet viņu gultā utt. Esiet aktīvā šī procesa dalībniece.
  2. Kā kustas sievietes ķermenis. Jā, atkal par baļķi. Vīrietis grib sajust sievietes ķermeni, kā tas reaģēs uz viņa pieskārieniem. Viņš grib, lai sieviete piespiežas pie viņa ar krūtīm, apķer viņu ar kājām, un kustina gurnus. Tas viņu uzbudina.
  3. Sievietes acis – uz kurieni tās skatās? Tieši viņām acīs? Vai uz viņa kailo ķermeni? Abi varianti ir labi, galvenais nenovērst skatienu (jums kaut kas nepatīk?), nepētīt savu ķermeni (jums ir kompleksi?), un neblenzt griestos ( jums ir garlaicīgi?). Skatienam nevajadzētu teikt to, ko jūs negribat pateikt.
  4. Sievietes elpa. Runa nav par to, vai sievietei smako mute, vai nē, kaut gan arī tas ir svarīgi. Bet gan par to, kā tā skan – smagāk, nekā parasti? Dziļāk? Jo tā ir galvenā uzbudinājuma pzīme. Nevajag speciāli kunkstēt un elsot kā pēc maratona noskriešanas, vienkārši elpojiet vienā ritmā ar savām sajūtām. Jūsu uzbudinājums uzkurina vīrieša uzbudinājumu.
  5. Tikko veikta epilācija vai spilgta, seksīga apakšveļa. Ja tādas nav, vīrietis nepamanīs. Bet, ja ir, tad viņš nevarēs nepamanīt. Tas viņam liks saprast, ka sieviete ir gatavojusies, lai tiktos ar viņu.

 

avots: soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.