-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pārsteidzoša recepte: izmantojiet to ik pēc 5 gadiem un sakiet “ardievas” visām slimībām!

 

Incredible-Recipe-Use-This-Every-5-Years-and-Forget-about-All-Diseases-750x440-696x408

Spēcīgs līdzeklis!

Tas ir spēcīgs līdzeklis – zāles pret daudzām slimībām. Un tomēr, tas jālieto uzmanīgi, un ne biežāk kā reizi 5 gados, jo tās ir ļoti stipras.

Pamatsastāvdaļa šim preparātam ir ķiploks, kas tiek uzskatīts par vienu no visnoderīgākajiem veselībai. Alicīns – aktīvā ķiploka sastāvdaļa, kam piemīt spēcīgas antibakteriālās un ārstējošās īpašības.

Šis tautas līdzeklis ir bez jebkādām šaubām pierādījis, ka ir ļoti efektīvs plaušu saslimšanu, aterosklerozes, sinusīta, artrīta, hipertonijas, reimatisma, hemoroīdu, impotences un gastrīta ārstēšanas līdzeklis. Tāpat tas uzlabo vielmaiņu, redzi un dzirdi. Ķiploks arī stimulē svara samazināšanos.

Sastāvdaļas:

  • 350 grami ķiploka,
  • 200 ml ruma vai 95 % spirta.

Izvēloties veikalā alkoholu uzlējumiem, pievērsiet uzmanību, lai tas nesaturētu benzalkonija hlorīdu vai metanolu. 

Kā pagatavot:

Notīriet ķiploku un pēc tam samīciet to. Samaisiet ķiploku biezeni ar rumu vai spirtu, un ievietojiet stikla burkā. Atstājiet maisījumu ievilkties 10 dienas, un pēc tam nokāsiet. Glabājiet šo uzlējumu ledusskapī ne ilgāk par divām nedēļām.

Kā lietot:

Dzeriet uzlējumu pirms ēšanas 12 dienu garumā.

Pievienojiet uzlējumu ēdamkarotei ar ūdeni, sekojot šai instrukcijai: pievienojiet vienu pilienu uzlējuma pirms brokastīm, pievienojiet divus pilienus pirms pusdienām un pievienojiet trīs pilienus uzlējuma pirms vakariņām. Jums ir stingri jāievēro ieteicamās devas.

avots: fithacker.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.